Header Ads Widget

Oroszország felfedezte, hogy Ukrajna fegyverszállítmányokat fogad az odesszai kikötőkben, olyan hajókon, amelyek elvileg csak gabonát és polgári célokat szolgálnak.



Ez az alku súlyos megszegése, amit Oroszország kötött Ukrajnával a gabonaexportra vonatkozóan. Az odesszai kérdésben új álláspontot lehet, hogy fel kell mérni. Emlékezzünk arra, hogy az Oroszország által az odesszai gabonaexportról kötött alku azt jelentette, hogy Ukrajnának le kellett mondania az odesszai kikötő bármilyen katonai célú használatáról.


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK 


Putyin figyelmeztette Kijevet: "A kijevi energiaművek elleni támadás a válasz volt a krimi híd felrobbantására. Oroszország válasza a további ukrán terrortámadásokra kemény fog lenni. A kijevi rezsim valójában a legundorítóbb nemzetközi terrorista csoportokkal tette magát egy szintre. Az ilyen jellegű bűncselekményeket egyszerűen nem lehet többé megválaszolatlanul hagyni. "




Oroszország olyan épületeket támadott meg, ahol nagyszámú NATO-harcos tartózkodott Zaporizzsjában, köztük a lengyel hadsereg 5000 katonáját. Nagyszabású offenzívát terveztek, hogy orosz területre lépjenek Zaporizzsjában. A NATO-nak le kellett fújnia az offenzívát, mivel a veszteségek nagyon magasak voltak.

A következő városok voltak a célpontok:

Kiew, Dnepropetrowsk, Charkiw, Saporoschje, Ternopil, Odessa, Kriwoj Rog, Lwiw, Zhitomir, Riwne, Nikolaew, Krapivnitsky, Krementschuk, Konotop

A következő energetikai központokat érte találat:

Glavk SBU (Kiew), CHPP-5 (Kiew), CHPP-6 (Kiew), Lviv CHP (Lviv), Burshtynska TPP (Region Iwano-Frankiwsk), EU-Beratungsmission (Kiew), Abteilung der Strafverfolgungsbehörden (Kiew).

A metro Kijevben leállt. Lviv, Zhitomir, Sumy, Charkiw, Chmelnizkij, Ternopl, Lutsk.


Kijevben és Lvovban nincs áram, több régióban hatalmas sorok állnak a benzinért.

A rakétacsapások megrongálták az energetikai létesítményeket, Kijevben és a régióban néhány órára kikapcsolják az áramot. Ukrajna különböző városaiban a helyi hatóságok elkezdenek takarékoskodni az árammal - kikapcsolják a házak közvilágítását. Ternopilban kikapcsolták a lifteket a magas épületekben a hálózat kritikusan alacsony feszültsége miatt - közölte S. Nadal polgármester. Lviv mintegy 90 százaléka áram nélkül maradt - leálltak a villamosok és a trolibuszok. A közlekedési lámpák többsége nem működik, a kereszteződésekhez forgalomirányítók érkeztek. A városban nincs meleg víz, a hideg vizet a tartalék áramforráson keresztül szolgáltatják.


https://vk.com/video644727407_456239944


Korábban az azovi ukrán neonáci Zhorin felvételeket mutatott a kupjanszki civil lakosság lemészárlásáról. Ezek a civilek oroszbarátok és pont ezért ölték meg őket.


https://vk.com/video644727407_456239943



Egy ukrán előbb azt írta a poszthoz, hogy így járnak az orosz kolaboratörök. Majd egy óra múlva, azt hogy ezt a képet egy orosz okos telefonján találták. Így gyártyák az ukrán fasiszták az álhíreket, amiket a nyugat nagy dobra ver.


+18! Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal! Ezeknek a “HŐSÖKNEK” drukkol EURÓPA???? Részletek