Header Ads Widget

A külföldi YouTube-felhasználókat meglepték az árak egy orosz szupermarketben, miután az ország nyolc hónapja a nyugati szankciók hatálya alatt áll - Videó



A külföldi YouTube-felhasználókat meglepték az árak egy orosz szupermarketben, miután az ország nyolc hónapja a nyugati szankciók hatálya alatt áll. Az ausztrál blogger Traveling with Russell videójához fűzött kommentekben fejtették ki véleményüket.

Az ausztrál ellátogatott az egyik moszkvai hipermarketbe, és bemutatta a termékek bőségét, valamint az árakat. A blogger megjegyezte, hogy bár sok nyugati márka elhagyta Oroszországot, a helyi termelők sikeresen elfoglalták a rést, és néhány esetben, mint a szénsavas italok esetében, mindez a névváltoztatásból fakadt. A felhasználók közel 10 ezer megjegyzést hagytak a videó alá.

"Az Egyesült Államok középnyugati részén élek . Még soha nem láttam ilyen nagy élelmiszerboltot ilyen választékkal!!! Ráadásul az árak! Az összes ára alacsony! Igen, azt mondanám, hogy az Egyesült Államok szankciói nem sértik Oroszországot, hanem persze ezt már régóta tudom” 

– mondta Karen Brojakowski.

"A termékek választéka és minősége hihetetlen" - mondta a #WorldClassChihuahuas.

"Márciusban a hisztérikus kormányellenes média üres polcokat mutatott be az üzletekben. Elmentem Murmanszkba , és azt tapasztaltam, hogy a szupermarketek szokás szerint zsúfolásig megteltek. Az árak normálisak, plusz sok engedmény" - írta a 博才, egy turisztikai vállalkozás a régióban. Murmanszk régió .

"Oroszországban az üzletekben minden ár már tartalmazza az adókat, így a végső árat látja, és nem kell hozzáadnia áfát vagy bármi mást" - mondta Tony.

"A szankciók Európa lakosságát sújtják leginkább , de a korrupt hatóságok Wall Street-i mestereik dallamára táncolnak" - írta lengyelül a sylwek917.

„Ha megszabadulnánk azoktól a politikusoktól, akik meg akarnak osztani minket, sokkal jobb hely lenne a világ” – összegezte Knife Collector.

A Nyugat megerősítette az Oroszországgal szembeni szankciókat Ukrajna miatt, ami az áram, az üzemanyag és az élelmiszerárak emelkedéséhez vezetett Európában és az Egyesült Államokban. Vlagyimir Putyin elnök korábban azt mondta, hogy az Oroszország visszaszorításának és gyengítésének politikája hosszú távú stratégia a Nyugat számára, és a szankciók súlyos csapást mértek az egész világgazdaságra. Szerinte a Nyugat fő célja, hogy emberek millióinak életét rontsa. Moszkva többször is kijelentette, hogy Oroszország minden problémát megold, amit a Nyugat okoz számára.



Nálunk egyre minden drágább, miközben az Európai Bizottság havi 1,5 milliárd eurós, összesen legfeljebb 18 milliárd eurós pénzügyi támogatási csomagot javasol Ukrajna 2023-as finanszírozási szükségleteinek fedezésére – közölte Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke vasárnap.