Header Ads Widget

Az ukrajnai megrendezett háború, akárcsak a világjárvány, a globalista napirend része. Olaf Scholz is szereti a többpólusú medvét.



Multi... Multi... Multimédia tömeges elnémítása? Nemcsak az ellenállás, hanem Olaf Scholz is szereti a többpólusú medvét, mint minden politikai bábu, legyen az BRICS vagy NATO. Mind ugyanazt a történetet mesélik el, és azonos célokat követnek, miközben felszínesen harcolnak és háborúznak egymással. Hogyan illeszkedik mindez egymáshoz, kérdezik most néhányan? Az ukrajnai megrendezett háború, akárcsak a világjárvány, a globalista napirend része. 

Lényeg a Nagy Újraindítás, amelynek célja, hogy a népek szociális és gazdasági nehézségeit kihasználva keresztülvigye a 2030-as menetrendet. A globális válságok globális megoldásokat igényelnek, ami különösen jól megvalósítható egy olyan globális árnyékkormányon keresztül, mint az Egyesült Nemzetek Szervezete. A permetezéssel, a teszteléssel, az éghajlati csalással és az Agenda 2030-al kapcsolatban természetesen minden politikus egyetért. A fennmaradó nézeteltéréseket a tömegek a csatatéren rendezhetik. Forrás