Header Ads Widget

Mi Hazánk fáklyás tüntetése a Sándor-palotánál - Toroczkai László azt mondta: "Ez a kormány és ez a balliberális ellenzék, mondjuk ki magyarellenes"!



Toroczkai László a Sándor-palotánál összegyűlt szimpatizánsai előtt azt mondta: ne hazudjanak az embereknek, ne trükközzenek se a migrációval, se az energiapolitikával, se az üzemanyagárral! Ez a kormány és ez a balliberális ellenzék, mondjuk ki magyarellenes, magyarellenes a gazdaságpolitikáját tekintve, magyarellenes az energiapolitikáját tekintve, magyarellenes akkor, amikor a migrációtól beszél, magyarellenes akkor, amikor az Európai Unióról beszél, magyarellenes akkor, amikor a covidról beszél, magyarellenes akkor, amikor naponta, napról, napra a szemünkbe hazudik, amikor szemfényvesztő politikájával valójában az utolsó garazst is kiveszi a magyar dolgozók, vállalkozók zsebéből. 

Az elmúlt 32 évben a fideszes és a balliberális kormányok is elmulasztották a nemzetgazdaság megteremtését – jelentette ki.

Toroczkai László szerint be kell fejezni a „szemfényvesztő” politikát. Hozzátette: nincs más lehetőség, mint a Mi Hazánk Mozgalom és a valódi szabadságharc.

Vékony Csongor, a Mi Hazánk budapesti elnöke a Fideszt „identitásnélküli szemfényvesztő populista” pártnak nevezte.

Pércsi Viktória, a Mi Hazánk Ifjai országos alelnöke arról beszélt: tettekre van szükség, mert a társadalom minden csoportját érintik a Fidesz „értelmetlen rezsimegszorításai”.

Lantos János, a párt munkaügyi kabinetének elnöke úgy fogalmazott: „a magyar munkavállaló nem alávalóbb senkinél”, és a multik, a tech cégek megadóztatása mellett érvelt.



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK 


A problémák nem 30 éve kezdődtek Magyarországon!! A legnagyobb problémát ma is az  okozza, hogy egy álszent, hazug, idegen érdekeket szolgáló politikai elit  van, a médiájukkal együtt. A különbség annyi, hogy az egyik oldal megpróbál kompromisszumokat kötni, a gazdasági és politikai rendszereket uraló és irányító pénzhatalmi elittel, ezáltal  lassabban véreztetik ki az országot, a másik oldal, meg azonnal végrehajt mindent, amit a globalista, nemzetellenes nagyhatalmak vezetői diktálnak. Részletek

Rózsadombi paktum a magyarság ellen! Ezek a megtörtént események, jól mutatják, hogy kik a fajgyűlölők ebben az országban. Erről mélyen hallgatnak a demokráciát, a szólásszabadságot és emberi jogokat féltő, hazug globalista, balliberális ellenzék. Ma ezek a globalisták náciznak és bélyegeznek meg mindenkit, aki kimondja és fellép a magyar emberek ellen tudatosan elkövetett tettekért! Mindenütt ott vannak, ahol nem kellene, mindenkit támogatnak, amit nem kellene, és mindenkinek szurkolnak, ami kárt okoz az országnak, és a nemzetnek. Az egész létezésük az álszentségre és hazugságra épül, átverve a magyar embereket, hogy a hatalom közelébe kerülhessenek, hogy azt tehessék amihez a legjobban értenek. Totálisan kiszolgáltatni az országot idegen érdekeknek! Ezért nem volt valós rendszerváltás, ezért nem volt elszámoltatás és ezért van az, hogy az országot totálisan eladósították. Részletek