Header Ads Widget

Miért távozik a WHO felsővezetésének fele?



Azért hagyják el a hajót, mert tudják, hogy nem kapnak amnesztiát? Vagy megtalálták az erkölcsi iránytűt? 

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) genfi székhelyén dolgozó 16 tagú felsővezetői csapat fele november végén távozik a világszervezet éléről, köztük Dr. Soumya Swaminathan tudományos főmunkatárs és Dr. Mariângela Simão, a gyógyszerekhez és egészségügyi termékekhez való hozzáférésért felelős főigazgató-helyettes.

A nyolc magas rangú vezető távozását Dr. Tedros Adhanom Ghebreyusus főigazgató kedden jelentette be a személyzetnek küldött rövid e-mailben, amelyben megköszönte a vezetőknek a szolgálatukat. Forrás


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


A WHO főigazgatója azt állítja, hogy "az országok boostereket adnak a gyermekek megölésére, ez nem helyes".

„Tehát, ha használni fogják (a Covid-19 vakcinát), akkor jobb, ha a súlyos betegségek és halálesetek csoportjaira összpontosítunk, ahelyett, hogy egyes országokban a gyermekek megölésére használnak emlékeztetőket, ez nem helyes. ”

Nem világos, hogy Tedros azt akarta-e kijelenteni, hogy az országok szándékosan ölnek meg gyerekeket a Covid-19 elleni oltás emlékeztető oltásával, vagy ez csak Freudi elszólás volt. A WHO főigazgatója azonban nem javította ki magát, és rengeteg bizonyíték van arra, hogy a Covid-19 injekciók életveszélyes eseményeket, maradandó fogyatékosságokat és haláleseteket okoznak a gyermekek körében.


https://vk.com/video644727407_456239187


GYÁSZOLÓ SZÜLŐK FIGYELMEZTETNEK!

https://vk.com/video644727407_456239148