Header Ads Widget

Teljes mértékben összhangban a WEF-fel: Törökország digitális jegybanki pénzt tervez 2023-ra, digitális azonosítóhoz kötve.


A török jegybank tervei szerint 2023 folyamán kellene piacra kerülnie. Integrálva lesz az ország digitális identitásrendszerével és a Török Központi Bank FAST azonnali fizetési szolgáltatásával.

Egy ilyen koncepció tökéletes eszköz a polgárok költekezésének ellenőrzésére és programozására, hogy ki mire és mikor költhet.

Az állampolgárok már nem rendelkezhetnének szabadon pénzükkel, a pénzügyi magánélet megszűnne. Ezért nem meglepő, hogy különösen a diktatórikus rezsimmel rendelkező országok, ahol a kormányellenes érzelmek terjedése önmagában is okot ad a letartóztatásra – például Kína, Irán, Szaúd-Arábia, Szíria, Thaiföld és Laosz – ilyen elképzeléseket erőltetnek.

Ezen országok közül sokban folyamatban van a CBDC-k fejlesztése vagy kísérleti projektek végrehajtása, amint azt az Atlanti Tanács is kimutatta.

Peter Imanuelsen újságíró és politikai kommentátor érdekes tweetet írt erről – e fejleményre való tekintettel óva int a globális kommunizmustól. Szerinte a szén-dioxid-nyomkövetőkjelenthetik a következő lépést a polgárok teljes körű megfigyelése felé, mivel az egyes személyek CO2-lábnyomát is nyomon lehetne követni és ellenőrizni lehetne az állam elképzelései szerint. Svédországban már létezik olyanhitelkártya, amely automatikusan blokkolja magát, ha túllépik a szén-dioxid-határértéket.


Peter Imanuelsen már 2021 októberében tweetelte disztópikus vízióját a 2031-es évről:

Ezek mind sivár kilátások a szabadságszerető polgárok számára világszerte. Mint köztudott, Klaus Schwab Világgazdasági Fóruma (WEF) erőfeszítéseket tesz egy új világrend bevezetésére. A projekt megvalósítása érdekében egyre több kormányt nyomnak át végrehajtó asszisztenseivel, az úgynevezett Fiatal Globális Vezetőkkel. Mint látható, a projekt a "Nagy visszaállítás" irányába halad. Az emberek valóban ilyen világban akarnak élni?

 Forrás

 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Életbevágóan fontos információk, a túlélésünk érdekében!! Az alábbi videóban, szó van a "Great Reset"-ről, megtudhatjuk, kiben bízhatunk? Miért minden eddiginél fontosabb a FÉRFI, NŐI  szövetség? Hogyan készülhetünk fel "bármire", a következő években? Mi lesz az anyagiakkal, amiről eddig azt hittük, hogy  biztonságot ad? Melyek a Zöld Diktatúra hazugságai, amivel folyamatosan zsarolnak? Milyen lesz az új kommunizmus, amit éppen most, a szemünk láttára valósítanak meg, hogy megfosszanak a szabadságunktól?


Bedő Imre közgazdász, létfontosságú információkat osztott meg, az elkövetkezendő időkről.