Header Ads Widget

A vezetőiknek először saját magukat kellene fejleszteni, hogy tudást tudjanak átadni, mert különben ennek az emberiségnek esélye sincs a túlélésre!!


Milyen pozitív változást akar bárki ezen a bolygón, aki úgy vezet embereket, csoportokat, hogy nem ismeri az ember, az élet és a világ működését? Nem ismeri, hogy ennek a naprendszernek, ennek az univerzumnak vannak gazdái, akiknek vannak terveik az emberiség jövőjével kapcsolatban?

Ha valakinek nincs tudása kapcsolatot teremteni a Teremtővel vagy nem olyan vezetőtől szerzi az információkat, akinek van közvetlen kapcsolat a Teremtővel, azok milyen tudást akarnak átadni? Mert ha nincs meg a kapcsolat, akkor nincs meg a tudás sincs, és ha így vezet embereket, akkor az emberiséget a pusztulásba fogja vezetni, mert nem lesz tudása azzal kapcsolatban, hogy mi várható az emberiség életében és mit kell tenniük a saját túlélésük életében. Ez esetben az fog történni, hogy eltörlik ezt az emberiséget is a földszínéről, mint az előző hat emberiséget!!

Hogy miért vagy szükség, lelki, szellemi fejlődésre? Mert minden megnyilvánulást a fizikai létformában, a szellemi, lelki fejlődés szintje határoz meg, teremt meg, és nem fordítva. Ki, milyen lelki szinten van, annak a tudásnak a végterméke fog megnyilvánulni a fizikai világban. Tehát látjuk a fizikai világunkban azt, amit létrehoz valaki, de nem látjuk a mögötte lévő lelki, szellemi szintet és azt sem, hogy azt a tudást milyen entitástól kapta, és az vajon az emberiség túlélését szolgálja-e vagy sem. Ugyanígy nem látjuk a Teremtőink tudását sem, és minden ami eltér a Teremtőink akaratától, tervétől, az kudarcra van ítélve!! 

Minden generációnak leszülettek a bolygóra azok a vezetők, akik közvetlen forrásból a Teremtőiktől kaptak információkat azzal kapcsolatban, hogy mi várható az emberiség életében, és mit kell tenni. Teremtőink soha nem hagyták magukra azokat az embereket, akik ki lettek választva!!

Az, hogy elszakadtunk a forrástól, ez annak köszönhető, hogy sajnos van egy másik entitás is, akik szembe fordultak a Teremtőinkkel, akiknek nem érdeke az emberiség túlélése, ezek az alvilági lények, akik óriási manipulációs képességekkel rendelkeznek és jelenleg ezeknek az irányítása alá került az emberiség. 

Még nem volt olyan az emberiség történelmében, hogy azokat a vezetőket, akik közvetlen kapcsolatban álltak a Teremtővel, és közvetítői szerepet végeztek ezen a bolygón, hogy ezeket a vezetőket komolyan vették volna az emberek!! Sőt nevetség tárgyává tették őket, ma is ez történik, a saját vesztünkre. Például ilyen volt, amikor az emberiség megkapta a figyelmeztetést az özönvíz idején, akkor sem vették komolyan, aminek az lett az eredménye, hogy mindössze egy páran maradtak életben. 

Ma az emberek az anyagi világba süllyesztve, állati szinten, ösztönlényként működnek, függőségben és kómában tartva a hatalomtól, akik megmondják merre van előre. Ezzel csak az a probléma, hogy nem rendelkeznek azzal a tudással ami ahhoz kell, hogy az emberiség túlélje és egy jobb világot teremtsünk összhangban a Teremtővel. Amit jelenleg végeznek a földi vezetőink, az szöges ellentétben áll a Teremtőink akaratával, tervével és az univerzális törvényekkel. Az eredmény meg előre borítékolható, ha továbbra is ezt a fajta vezetést vakon követi az emberiség és tartja hatalomban őket!! Ez olyan mint egy munkahely, ha az ember nem a dolgát teszi, akkor először figyelmeztetik, majd kirúgják. A teremtőink is ezt teszik, először figyelmeztetnek, ami lehet, betegség, baleset, családi és anyagi problémák, és ha ez nem vezet eredményre, akkor az illetőt kiveszik az élők sorából.

Mivel jelenleg a csereeszköz a pénz, ezért nagyon nehéz helyzetben van az emberiség, mert az emberek zsarolhatók és félelemben tarthatók.

A másik probléma az, hogy ez az emberiség határidőt kapott, hogy észbe kapjon, hogy komolyan vegye, hogy nem mi vagyunk az élet és a halál urai, és nem tehetünk meg akármit, és akármeddig, mert pillanatok alatt, bárkit, bármikor kivehetnek az élők sorából!! 2026-ig a rostálás időszaka van!! Ezt szolgálja, a vírus és az oltás őrület, a háborúk, a természeti katasztrófák stb.., és 2035-ig ezen a bolygó aranykornak kell lennie, különben nem csak mi, hanem a bolygónk is törlésre kerül!! Most a kegyelem időszakában élünk és nincs idő a próbálkozásokra mint eddig. Ez azt jelenti, hogy vagy megszerezzük a tudást és megtanítjuk az embereket gondolkodni, és etikusan élni, vagy megyünk a süllyesztőbe!! Nincs másik opció!! További részletek