Header Ads Widget

A világ most fordulóponthoz érkezett - A katolikus egyház vezetése is résztvevője a globalista elit elnéptelenítési programjának.



Tudnunk kell, hogy ahogyan létezik egy háttérhatalom, amely a bolygót anyagi, gazdasági téren uralja, és az emberiséget rabszolgaként állítja szolgálatába, úgy létezik egy háttér egyházhatalom is, amely elárulja kötelességeit, és lemond az Isten előtti kötelezettségeiről. 

Mindkét fényellenes erő, mint a világot uraló sátánista elit, jó és hűséges szolgái, az oltást hirdetik híveiknek. Maga a pápa is kiállt a veszélyes vakcinák mellett, ragaszkodott ahhoz, hogy mindenki használja őket és erkölcsileg legitimnek hirdette őket annak ellenére, hogy abortált magzatokból származó sejtekből állítják elő. A katolikus egyház és annak vezetése része, a világot uraló háttérhatalom globalista tervnek. A globalisták és technokrata álmaik a totalitárius uralomról azzal fenyegetnek, hogy felemésztik az emberiséget és elpusztítják az általunk ismert civilizációt.

Ferenc pápa számára a nagy újraindítás, az új világrend megvalósításának eszköze. Ez a két fogalom borzasztóan negatív szinte szkiffi jellegű jelentéssel bír, és olyan apokaliptikus forgatókönyveket vetít előre, amelyeket akár az Antikrisztus uralma is jellemezhet.

Egy negyedik forradalomról beszélnénk, ahol a globalista elit, egy új embert akar létrehozni, egy rabszolgát, aki állandóan a hálózatra van kötve, haza nélkül, konkrét nem, kultúra, identitás, műveltség nélkül, aki gyenge, fegyvertelen, etnikai hovatartozás, hagyományok nélkül, egy olyan embert, akit államnélküli szuperhatalmak irányítanak.

Az új világrend sátáni céljának eléréséhez, a nagy újraindítás révén, szükséges lenne a nemzetek keveredése, az erőltetett bevándorlás révén, a nemzeti identitások lerombolása, a haza értékének megsemmisítése, és az LMBTQ kultúra propagálása, a család elpusztítása, a népességnövekedés megfékezése, az abortusz támogatásával, a nemek hibridizálása, szexista politikával, az egyének megfosztása a szabadságjogoktól, a termelő középosztály megsemmisítése, a népesség egészségügyi ellátásának ellenőrzése, és a készpénzhasználat korlátozása. Mindez az egyenlőtlenség és a vagyon koncentráció, tovább súlyosbodásához vezetne, a milliárdok jövedelmének, rendkívüli növekedésével és világszerte több millió polgár szegénységbe süllyedésével.

Klaus Swab azt állítja, hogy a világjárvány tökéletes lehetőséget kínál egy ilyen projekt tervének felgyorsítására. Vállalkozások milliói fognak megszűnni, sokaknak bizonytalan lesz a jövője.

A világjárvány kezelésére vonatkozó korlátozások, végleg szabaddá tették az utat, az új normalitás szempontjából működőképes viselkedési gyakorlatok előtt, az otthoni munkavégzéstől a távoktatásig.

Az egyre magányosabbá váló emberek a robotokkal és gépekkel való kapcsolatokban találnak majd menedéket, ami megvalósíthatóvá és hihetővé teszi a transzhumanista mátrix disztópikus forgatókönyveit, amelyeket az új világ különböző hívei várnak, akik az ember gép hibridizációt, akár az emberiség meghódításaként is fontolgatják, amely exponenciálisan képes növelni fizikai és kognitív képességeit.

A pápa úgy tűnik, hogy ennek az új, a keresztény elvekkel összeegyeztethetetlen vallásnak a megszületéséhez járul hozzá. Kétségtelen, hogy a pápa, kőről, kőre bontja le az egyházat a római pápa krisztus helytartójaként és mind az új világrend fő mozgatója, a pápa egy Jézus Krisztus nélküli világvallást készít elő.

A pápa ragaszkodik, a fentartható fejlődési célokhoz, ami a 2030-as programhoz való ragaszkodást jelenti. Ez utóbbi egy globális programot, és ezáltal egy globális kormányzást kényszerít ki.

Úgy tűnik még a pápa legérzékenyebb kritikusai sem  veszik észre, a leglényegesebb pontot, nevezetesen azt, hogy a pápa személyes hitvallása, kezdettől fogva teljesen kívül áll az evangéliumon és az egyházon. Keresztények itt az ideje, hogy felébredjünk.



https://vk.com/eltitkolttudas