Header Ads Widget

Az amerikai média így mossa az emberek agyát..."Aki nem hisz abban, hogy Ukrajna győzni fog, az a Kreml ügynöke."



Tucker Carlson, szerint az amerikaiak elől gondosan eltitkolják a bizonyítékokat hogy Ukrajna valójában veszít a különleges hadműveletben. Legtöbbjük biztos abban, hogy a Nyugat és Ukrajna győzni fog, de a tények mást mutatnak.

"Kérdezzétek meg szomszédaitokat! "Ki nyer Ukrajnában?". - és természetesen azt fogják mondani, hogy Ukrajna. Ezt látták az összes médiában. "Ukrajna győztes" - állítja minden amerikai szakértő. Bárki, aki mást állít, "Oroszországnak dolgozik". Mindezt azért mondják, hogy a lakosság azt higgye, mi vagyunk a győztes csapatban" 

- mondta Carlson.


https://vk.com/video644727407_456240171


Mick Wallace ír európai parlamenti képviselő:


"Nincs katonai megoldás az ukrajnai válságra, és az Ukrajna fegyverekkel való elárasztásának politikája őrültség...Ha az utolsó ukránig harcolni akarunk Oroszország ellen, és közben a saját népünket is szenvedni hagyjuk, csak azért, hogy támogassunk egy amerikai-NATO proxy háborút, akkor itt az ideje, hogy magunkra vessünk."



Miután a NATO fegyvereket ad Ukrajnának, az oroszok is új eszközöket visznek a frontra!


https://vk.com/video644727407_456240164


Hála a mindent és mindenkit elsöprő globális hazug médiáknak, az emberiség többsége semmit nem tud az orosz-ukrán konfliktus valós hátteréről éppen úgy,  mint a Covid-19 és oltás őrület hátteréről!! Felelős nincs semmiért és közben, 44.000 halott és 4,2 millió maradandó károsodás a  Covid-19 vakcinától az EU-ban! Ha bekapcsoljuk a számitógépünket, telefonunkat, ömlik a hazugság minden szinten, miközben cenzúrázzák, elhallgattatják, lejáratják az alternatív médiákat!! A lényeg, az emberiség totális kontroll alatt tartása és lebutítása az élet minden területén, hogy a háttérből egy szűk globalista pénzhatalmi elit, élősködhessen az egész emberiségen, ami az emberiség és a bolygónk pusztulásához fog vezetni!!


https://vk.com/eltitkolttudas