Header Ads Widget

Élet a halál után!


Ma az emberiség többsége úgy élik le az életüket, hogy az anyagba fektetik minden energiájukat, ami a pusztulásra van ítélve, és semmit a lelki fejlődésükre, ami örök életű. Halvány lila gőzük sincs arról, hogy kitől és miért kapják a problémákat az életükre, ami lehet, betegség, baleset, családi problémák. Semmi nincs véletlen és senkivel nem történik semmi csak úgy véletlen, minden a tetteink következménye!! Az emberiség többségének fogalmuk sincs arról, hogy honnan jöttek mint lelkek, szellemlények, miért születtek a földre, mi a feladatuk ezen a földön, hogyan készüljenek fel a túlvilágra, hová fognak menni amikor meghal a test, és mi fog velük történni.

NEM A TEMETŐBE FOGNAK MENNI!! Ami a temetőbe megy, az a pusztulásra ítélt anyag, de nem a lelkünk. Tehát amikor valakire megemlékezünk mert szerettük, ezért nem kell kimenni a temetőbe, mert akiért kimegyünk a temetőbe ő nem ott van, ezért  megemlékezhetünk róla, bárhol, bármikor. A temető a biznisz és anyagi világ része, mert sok tudatlan embert jól kilehet használni belőle. Ezt még néhányszáz évvel ezelőtt pontosan tudta mindenki a földön.


https://vk.com/video644727407_456240188


Sokkal súlyosabb a helyzet a bolygón, mint a vírus őrület, a gazdasági válság vagy politikai problémák!! Vajon mi vár ránk ha nem ébredünk?! Részletek