Header Ads Widget

Az online tartalmak 90%-át "2025-re a mesterséges intelligencia generálhatja" – mondja a szakértő



A generatív AI, mint például az OpenAI ChatGPT, teljesen átalakíthatja a digitális tartalom fejlesztésének módját, mondta Nina Schick, tanácsadó, előadó és az A.I. gondolatvezetője a Yahoo Finance Live-nak.

"Úgy gondolom, hogy 2025-re elérhetjük a mesterséges intelligencia által generált online tartalmak 90%-át, tehát ez a technológia exponenciális" - mondta. "Úgy gondolom, hogy a digitális tartalom nagy részét a mesterséges intelligencia fogja előállítani. Látod a ChatGPT-t... de rengeteg más platform és alkalmazás jelenik meg.

Az OpenAI DALL-E és ChatGPT iránti érdeklődés megugrása széles körű nyilvános vitát váltott ki az AI-ról és annak a világunkban betöltött bővülő szerepéről, különösen a generatív AI-ról.

"A ChatGPT valóban rendkívül meggyőző módon ragadta meg a közvélemény fantáziáját, de úgy gondolom, hogy néhány hónap múlva a ChatGPT-t csak egy másik eszköznek fogják tekinteni, amelyet az AI ezen új formája, a generatív AI hajt" 

- mondta.

Fontos megérteni, hogy mi is pontosan a generatív mesterséges intelligencia – és mi nem az.

"A generatív AI lényegében új dolgokat hozhat létre, amelyeket eddig az emberi intelligencia vagy kreativitás egyedinek tekintettek volna" - mondta. "A generatív AI minden médiában képes létrehozni, így szöveget, videót, hangot, képeket - minden digitális médiumot generatív AI működtethet. Tehát úgy gondolom, hogy ezek az értékelések, amelyeket az OpenAI esetében lát, valójában emelkedni fognak, és 2023-ban még több generatív AI-vállalatot fognak látni, amelyek univerzális alkalmazásokkal rendelkeznek számos iparágban. Forrás


https://vk.com/video644727407_456240185