Header Ads Widget

Japán: Hivatalos vizsgálat a COVID-oltás miatti több millió haláleset ügyében



Japán mindig is különleges helyet foglalt el a Corona történetében. Kezdetben alig volt fertőzés és betegség, legalábbis nagyságrendekkel kevesebb, mint Európában. És mindezt annak ellenére, hogy Japánban él a világ legidősebb lakossága. Csak 2020 vége felé, az intézkedések szigorításáig jegyeztek fel haláleseteket, és akkor indultak be igazán a dolgok a védőoltásokkal.

Az egyik ok, amiért a korona Japánban nem játszott szerepet, legalábbis az első évben, az erős immunrendszer miatt van, ami a táplálkozásnak is köszönhető:

"Ismét Japánban a legmagasabb az idős és nagyon idős emberek aránya a világon. Ennek egyik oka az egészséges étrend, amely sok tengeri algát, halat és zöldséget, de kevés szénhidrátot tartalmaz. A nálunk nélkülözhetetlen édességek Japánban ismeretlenek. Az üdítőitalok is másképp néznek ki. A Lawson 10 000 japán szupermarketben literenként 1 gramm C-vitamint tartalmazó vizet kínálnak" 

- olvasható a TKP 2020-as cikkében.

Az ivermektin is szerepet játszott, mivel Satoshi Omura japán tudós 2015-ben az ivermektin 30 évvel korábbi felfedezéséért elnyerte az élettani és orvosi Nobel-díjat. 

A japán kutatókat állítólag azzal bízták meg, hogy vizsgálják meg azokat a mechanizmusokat, amelyek révén a kísérleti mRNS-vakcinák halálesetekhez és súlyos mellékhatásokhoz vezethetnek. 

Ha egy ország élen jár, és nemcsak kivizsgálja, hanem be is bizonyítja, hogy a halálesetekért az oltás a felelős, akkor számtalan más ország is követni fogja a példáját. Forrás