Header Ads Widget

A WHO, az ENSZ szakosított ügynöksége. Bill Gates felszólítja a nyugati nemzeteket, hogy adják át szuverenitásukat a WHO-nak.



A hír, amitől minden józan embernek  hideg futkos a hátán, Bill Gates arra szólítja fel a világ vezetőit, hogy adják át nemzetük szuverenitását az Egészségügyi Világszervezet "globális egészségügyi vészhelyzeti testületének".

A globalista elit egyre arrogánsabbá válik, és most már hangosan kimondja a halk részeket. Gates most a New York Times hasábjain osztja meg az USA szuverenitásának lebontásáról szóló elképzelését.

A WHO globális pandémiáról szóló szerződést támogató nyilatkozatában Gates amellett érvel, hogy a WHO-t a "világjárványok globális tűzoltóságának" kell tekinteni, amely az egészségügyi vészhelyzetekben globális szinten átveszi az irányítást a nemzetek felett.


https://vk.com/video644727407_456240397


Három évvel ezelőtt kezdték el megvalósítani az "Új normális" ideológiájukat a Nagy Visszaállításhoz.

Digitális személyazonosítás - biometrikus megfigyelés, programozható CBDC (tokenek), szén-dioxid adó, UBI, szociális kreditpontok, klímaszárlatok, 15 perces okos városok, mRNS az élelmiszerellátásban, gazdasági összeomlás és egy kiberjárvány, ami ürügyet ad nekik a fenti BuildBackBetter mantra terjesztésére. 


https://vk.com/video644727407_456240398


15 perces városok vagy koncentrációs táborok!


A 15 perces gulágok, amelyekről most mindenki beszél, a Nagy Újraindítás új hívószava a szabadtéri fogolytáborok számára. Az ötlet az, hogy mindenkit olyan kis városrészekbe terelnek, amelyek elég kicsik ahhoz, hogy 15 perc alatt el lehessen sétálni az egyik végéből a másikba, a CO2-kibocsátás csökkentése, a globális felmelegedés és az éghajlatváltozás elkerülése ürügyén.

https://vk.com/video644727407_456240399


CENZÚRAMENTES OLDAKUNK!

https://vk.com/eltitkolttudas