Header Ads Widget

Brindza András közíró: Elküldtük az alábbi nagyon fontos követelésünket a kormánynak!!



Az alábbi bölcsességeket szerető, sok estben előre látó, hiteles, minőségi magyar Emberek (akiket, a főáramú, magyarellenes bűntévék, diktatórikus módon agyonhallgattak mindig és manapság is agyonhallgatnak), az alábbiakat gondolják, és követelik!!

A diktatórikus módon, törvénytelenül és érvénytelenül szavaztatott NATO tagságunk nemzetbiztonsági veszélyt, háborús kockázatot jelent, és nem védelmet a háborútól..!!

A következő kérdést hazudták - Ez volt az 1997-es népszavazási kérdés: Egyetért-e azzal, hogy a Magyar Köztársaság a NATO-hoz csatlakozva biztosítsa az ország védettségét?

A FÜGGETLEN, BOLDOGULÓ, KATONAILAG SEMLEGES MAGYARORSZÁGOT AKARÓ 3. UTAS-ÉS MÁS NEMZETI CIVIL SZERVEZETEK vezetőinek és tagjainak a KÖVETELÉSE A PÉNZURALMI GLOBALISTÁS VÁLSÁGOKOZÓ ORBÁN KORMÁNYTÓL, A VELÜK EGYGYÖKERŰ ORSZÁGGYŰLÉS TÖBBI MAGYARELLENES BŰNPÁRTJÁTÓL, HOGY 15 NAPON BELÜL KEZDJÉK MEG AZ ALÁBBI HAZUG, KÖZVESZÉLYES, DIKTATÓRIKUS BŰNSZERVEZETEKBŐL, MAGYARORSZÁG KILÉPTETÉSÉT A NATO,WHO ÉS AZ EU -BÓL (valójában, nem is vagyunk a tagja egyiknek sem)..‼

Megjegyzem, hogy a 3 fenti diktatórikus és terrorisztikus szervezet, A ROMLÁS ÉS PUSZTULÁS ÚTJÁN JÁR, többek között, ezért kezdtük el szervezni 1999 nyarán, néhai Síklaky István közgazdásszal, a főáramú bűnmédia által agyonhallgatott, civil, 3. utas Összefogás a Fennmaradásért Mozgalmat, amelynek az alapítói és szimpatizánsai az elmúlt 35 éveben, több mint 50 követ adtak-adtunk ki..!!

A 2, cselekvési tervünket felvázoló könyvünkben (az első, 2000-ben jelent meg, a címe, A Fennmaradás Társadalmi Programja) több füzetünkben, videókban, sok írásunkban megírtuk, elmondtuk az ÉLET ÚTJÁT, a fő könyvünk, a 2., a LÉTBIZTONSÁG ÉS HARMÓNIA

"...Nálunk, a késő bölcselkedés nemzeti." (Kölcsey Ferenc)

Íratlan törvények szerint, aki bűnt követ el, a bűn visszaszáll ő reá ‼

"A történelem az élet tanítómestere." (Hérodotosz)

"Történelmünk folyamán nem volt arra példa, hogy a külső hatalmakhoz való igazodás (az általuk és a hazaárulók által történő magyarság elnyomása, Magyarország bűnös gyarmatosítása, kifosztása, kiárusítása, eladósítása pl. a török, az osztrák, a szovjet, a mostani neoliberális - pénzuralmi globalistás rendszer, a diktatórikus EU, a terrorisztikus NATO), hosszú távon szolgálta volna Magyarország boldogulását."

Biztosak vagyunk benne, hogy az idő és a történelem, megint minket fog igazolni..!!

A KARMA TÖRVÉNYE: minden tettnek, történésnek következménye van, a tettek, szavak, gondolatok visszahatnak. A karma törvénye alapján nincs véletlen: okok és okozatok vannak.

"Valahol-valamikor mindenkinek felelnie kell a tetteiért - lehet, hogy a nemzet- és a nép előtt, lehet, hogy a bíróság vagy Isten előtt - ha a rosszakat cselekvő, szakmailag és morálisan problémás embereknek nem lesz szerencséjük, akkor mind a 3 előtt..!"

Brindza András


Aláírók:

1. Brindza András közíró, az 1999-ben elindított, a főáramú, magyarellenes bűnmédia által agyonhallgatott, valódi 3. utas Összefogás a Fennmaradásért Mozgalom egyik elindítója (néhai Síklaky István közgazdász volt a másik elindítója), a Magyarok Világszövetségének a tagja,

A VILÁGSZABADSÁG SZÖVETSÉG magyarországi képviselője, a valódi 3. utas Bölcsességeket Szeretők Becsület Tanácsának az elindítója és alapítója.

2. Dr. Pócs Alfréd

3. Dr. Tamasi József, az Orvosok a Tisztánlátásért Mozgalom alapító tagja, a Szkítia egyesület vezetője.

4. Bognár Tibor, a Jogállamért egyesület alelnöke.

5. Rácz Piroska, a valódi 3. utas Független, Boldoguló Magyarországért Mozgalom.

6. Nyers Csaba hagyományőrző, a Magyarok Világszövetségének-és a Bölcsességeket Szeretők Becsület Tanácsának a tagja.

7. Rácz Szabó László, délvidéki Magyar Polgári Szövetség nemzeti politikai párt elnöke.

8. Kósa Gyula, 1956-os szabadságharcos, a valódi 3. utas Bölcsességeket Szeretők Becsület Tanácsának- és a "Mi Hazánk" tagja (ők, valójában nem 3. utasok, mivel nem írták alá, a valódi 3. utasok-és más nemzeti civilek rendszerváltó 21 sarokpontját, a visszahívhatóságról szóló becsületszerződését és a 3 bűnszervezetből, a NATO-ból, a WHO-ból, az EU-ból való Magyarország sürgős kiléptetését..‼

9. Veszelszki Ferenc tanár, történész, Magyarok Világszövetségének Pest-megyei elnöke, Bölcsességeket Szeretők Becsület Tanácsának tagja.

10. Bencsik Béla mérnők, a "Mi Hazánk" volt alapító tagja, Civil Magyarok Szövetségének alapító tagja, a valódi 3. út képviselője.

11. Némethné Izabella, a 3. utas Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége (MAREVOSZ)

12. Szörényi-Vezér László

13. Szemző Gábor, Magír Közösség,

14. György József közgazdász, a Mi Hazánk tagja, Pest megyei 2-es számú választókörzetének volt képviselő jelöltje.

15. Szatmári-Noll Enikő, nemzeti civil aktivista.

16. Dr Várhegyi-Weixl László természetgyógyász, 3 szoros világbajnok, 3 szoros Európa bajnok, sokszoros magyar bajnok,

17. Árvai Attila író,

18. Harangi Árpád foglalkoztatás szervező, GeoMed C.A. (Civil Akadémia), Tevèkenysègem: Magam ès környezetem jobbítása ès fejlesztèse,

19. Ludányi Horváth Attila, okleveles közgazda,

20. Dr. Hips Zsolt Frigyes szakgyógyszerész, Alkotmány Helyreállító Nemzeti Szövetség,

21. Szabó László, a "Mi Hazánk" volt tagja, a Magyar Önvédelmi Mozgalom volt budapesti elnöke, (valószínű, hogy alapítanak, egy valódi 3. utas civil szervezetet, frissítem majd),

22. Bartal András, a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetőségének tagja,

23. Balog István, a Jogállamért egyesület elnöke,

24. Bódis Csaba természetgyógyász, nemzeti civil aktivista,

25. Tóth- Beeri Szilvia művésztanár, a Szövetség Alapítvány elnöke, nemzeti civil szabadságharcos

26. Hárosi Tibor béke aktivista

27. Varbai Gábor, 3. utas Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége (MAREVOSZ)

28. Faltusz Andrea digitális tartalom készítő, a Magyar Humanista Egység tagja,

29. dr. Fórizs Eszter, békepárti civil aktivista,

30. Mészáros András tanár (nyugdíjas), a 3. utas Összefogás a Fennmaradásért Mozgalom,

31. Cseh Zoltán építész,

32. Aranyos Noémi fotós