Header Ads Widget

Senki nem beszél az emberiséget sújtó valós problémák okairól és okozóiról, pedig az emberiség megnyomorítása egy tudatosan generált folyamat!!



Kérünk szánjál rá néhány percet ennek a cikknek az elolvasására, a saját túlélésed érdekében, mert sokkal súlyosabb a jelenlegi helyzet a bolygón, mint a vírus és oltás őrület, a gazdasági és politikai válság, a háborúk, vagy a környezetszennyezés, amivel próbálják félrevezetni és tudatlanságban tartani az egész emberiséget!!

A legnagyobb problémát az jelenti, hogy az emberek jelentős többsége semmit nem tud, az élet, az ember és a világ működéséről, mert nem tanítják. Azért nem tanítják, mert a világunkat uraló és irányító globális háttérhatalmi elitnek, tudatlan, boldogtalan, bűnben élő, problémáktól szenvedő, az anyagi világba süllyedt, beteg, kiszolgáltatott, és vezethető rabszolga emberekre van szüksége, mert belőlük élnek!!

Tehát a jelenlegi társadalmunk, az élet, az ember és a világ működésének ismerete nélkül, a végtelenségig manipulálhatók és kiszolgáltatottak lettek, akik a földi hatalomtól várják a megoldást minden problémájukra. Ma az emberek ösztönlényként működnek mint az állatok és az anyagtól várják a boldogságot, a megmentést, a biztonságot, aminek a végterméke, a szenvedés, a múlandóság és a pusztulás!!

Az emberek jelentős többsége, a tudatlanságuktól szenvednek, és eladták a lelküket a mulandóságért. Minden energiájukat a mulandóságba, vagyis az anyagba fektetik és semmit a lelki fejlődésükre, ami örök életű.

Jó ha tudjuk, hogy semmilyen földi hatalom, semmit nem tud tenni, sem a bolygónk, sem az emberiség megmentéséért!! A természeti erőkkel szemben, végtelenül kiszolgáltatottak vagyunk. Az emberiséget súlytó problémák, egyre jobban fokozódni fognak a következő években, ami az emberiség rostálását jelenti, és figyelmeztetés arra, hogy nem mi vagyunk az élet és a halál urai, és nem tehetünk meg akármit a bolygón!!

Jelenleg az emberiséget, a háttérből egy globális pénzhatalmi elit irányítja, akik a hazugságra, a gyilkolásra és a pusztításra lettek teremtve, akik ember és a Teremtőink közé álltak, hogy az általuk létrehozott  és Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal, a globális médiájukkal, a fedezetlen pénzükkel, napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezáltal biztosítsák saját hatalmukat.

Képzeld el, hányan mennének el parancsra egymást legyilkolni, ha tudnák azt az emberek, hogy ezzel egy olyan karmát hoznak létre, amit ebben az életben nem tudnak kijavítani, és a következő életükben valamilyen erőszak áldozatává fognak válni. Valószínű, hogy ezt a kockázatot, senki nem merné bevállalni, és béke lenne ezen a bolygón.

Tehát, amit ma tapasztalhatunk bolygószinten, háborúkat, az emberek hazugságban tartását, egymás legyilkolását, ez egy teljesen alvilági irányítás! Ez úgy működik, hogy az alvilági lények manipulálják, a bolygó legfelsőbb vezetését, ők meg a politikai elitet, és rajtuk keresztül az egész emberiséget. Amíg ezt nem értjük meg, addig semmilyen pozitív változás nem lehetséges, mert minden gazdasági és politikai rendszer, a globális pénzhatalmi elit irányítása alatt van.




A jelenlegi politikai elit és vallási vezetők többsége, globális szinten asszisztál ennek a sátáni háttérhatalomnak a tervük megvalósításához, amely szembe megy a Teremtő tervével és minden univerzális törvénnyel, ami az emberiség és a bolygónk pusztulásához fog vezetni!! 

Hogy vannak-e alvilági lények, akiket a földi háttérhatalom szolgál, ez nem kérdés!!! 

János 8:44. “Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól, mert hazug és a hazugság atyja. ” Ma ezt a hazugságáradatot, gyilkolást és pusztítást látjuk és tapasztalhatjuk bolygószinten!!!

Jól látható az alvilági lények által támogatott földi háttérhatalom és azok kiszolgálóik egyre erőteljesebb térnyerése és az az aberrált, mérhetetlen pusztítás, amit tapasztalhatunk bolygószinten az élet minden területén, erkölcsi, lelki, szellemi és anyagi szinten egyaránt.

Ennek a sátáni háttérhatalomnak volt köszönhető az 1,2 világháború és most éppen a harmadik világháború kirobbantásán fáradoznak!!!

Félelmetes látni, hogy a globális pénzhatalmi elit, és az őket kiszolgáló politikai elit, ahogyan manipulálják az egész emberiséget. Senki nem beszél az emberiséget sújtó valós problémák okairól és okozóiról. Senkit nem zavar az, hogy olyanok dönthetnek az életünkről, a jövőnkről, akiket nem választott meg soha senki. Senki nem beszél arról, hogy az egész választási rendszer és áldemokrácia az emberek brutális átveréséről szól, mert a globalista politikusok, a globális pénzhatalmi elitet szolgálják és nem az embereket. Senki nem beszél arról, hogy az emberiség megnyomorítása, pusztítása, ez egy tudatosan generált folyamat. 

Teremtői üzenet! A következő információk, közvetlen forrásból származnak a Teremtőtől!

Az emberiség a rostálás időszakát élni. Az elkövetkezendő hónapokban, években,   Teremtőink kifogják venni az élők sorából azokat, akik képtelenek a lelki fejlődésre vagy azt elutasítják. Az már csak részlet kérdés, hogy valaki a háború, a természeti katasztrófa, baleset vagy betegség áldozata lesz. Az emberiség pusztulását szolgálja, például a vírus és oltás őrület, a korlátozások, a háborúk, a betegségek, balesetek, anyagi problémák, és a természeti katasztrófák!!

Néz körül a saját környezetedben és látni fogod, hogy egyre többen halnak meg semmilyen előzmény nélkül, egyre többen szenvednek különböző betegségekben, és egyre többen boldogtalanabbak.

Azt tudni kell, hogy semmi nincs véletlen ebben a világegyetemben, és senkivel nem történik semmi csak úgy véletlen.

Minden ami velünk történik, az mind kivétel nélkül a tetteink következménye, és Teremtői szintről van megszervezve, egyénre szabva minden embernek. Éppen ezért senki nem menekülhet a tettei következményei elől, ami lehet, betegség, baleset, családi és anyagi problémák.

Azoknak akik úgy gondolják, hogy ezen a bolygón, az ember által alkotott liberalizmus jegyében bármit megtehetnek és bármeddig, óriási tévedésben élnek!

Egy Teremtett világban élünk, és kontroll alatt van az egész világegyetem a Teremtő által. A teremtői szuperintelligens energia benne van mindenben és mindenkiben, nélküle nincs semmi és senki. Ez a szuperintelligens energia tartja össze az anyagot, a formát, különben nem létezne olyan mint anyag. Vagyis nem lenne testünk, nem lenne a fizikai világunkban semmi, de nem lenne még levegő sem.

Ez azt jelenti, hogy az életünk egy nyitott könyv és Teremtőink, bárkit, bármikor kitudnak venni az élők sorából, mert nem mi vagyunk az élet és a halál urai.

Kevesen tudják, hogy a jelenlegi emberiség 2035-ig kapott határidőt, hogy felkészülhessen egy olyan létformára, amit úgy hívunk, hogy aranykor.

Az aranykor meg fog valósulni bármi áron, akár akarjuk, akár nem, mert a világegyetemben történő események, nem tőlünk függenek. A kérdés csupán az, hogy kik maradnak életben 2035-ig, akik bekerülhetnek az aranykorba.

A jelenlegi emberiség megkapta azokat az információkat, amit meg kell tanulnia a következő években 2035-ig, hogy bekerülhessenek az aranykorba.

A probléma az, hogy a jelenlegi társadalmunk alkalmatlan az aranykorba kerülésre, mert nem rendelkeznek azzal a tudással, ami az aranykor társadalmában szükséges. A tudás elsajátítása minimum 9 év, vagyis nincs sok időnk!!

Az aranykorban nem lesz földi hatalom, nem lesz vallás, pénz, háború, és nem lesznek elnyomók! Ezért csak azok fogják megélni a 2036-os évet, akik hajlandók fejlődni azért, hogy bekerülhessenek az aranykorba. Ezek az információk, közvetlen Teremtői forrásból származnak!!

Eddig is minden civilizáció megkapta Teremtői szintről, azokat az információkat, ami a jövőbe mutatott. Ilyen volt például Noé idején, amikor Noé figyelmeztette az emberiséget a világméretű katasztrófára, amit nem vettek komolyan, aminek az lett a következménye, hogy mindössze néhányan maradtak életben.

A lényeg, hogy nem fogják megélni a 2036-os évet azok a személyek, akik képtelenek a lelki, szellemi fejlődésre.

A földi hatalom csak egy eszköz a Teremtőink kezében!

Azért engedik még Teremtői szintről ezt a pusztítást, amit ma tapasztalunk bolygó szinten az élet minden területén, erkölcsi, lelki, szellemi és anyagi szinten egyaránt, hogy minél több ember ébredjen az anyag rabságából, mert a végidőket éljük!! A földi hatalom sorsa megpecsételődött, mert túl sok szenvedést okoztak az egész emberiségnek!! Ők nem fognak bekerülni az aranykorba és az alvilági lényeknek is szabott idejük van a létezésben.

Köztudott, hogy a világ urainak célja, többek között, a nemzetállamok felszámolása és az egypólusú világhatalom létrehozása. Mindezt teszik úgy, hogy semmibe veszik az emberi jogokat!! Erre jó példa volt az elmúlt években zajlott korlátozások, zsarolások, vírus és oltás őrület, valamint az emberek félelemben tartása.

Ezt az alvilági tervet, Teremtőink nem fogják engedni, mert innen már csak egy lépés lenne az, hogy az alvilági lények átvegyék a hatalmat az emberiség fölött, akik majd megjelenhetnének, mint az emberiség teremtői és az emberiséget rabszolgaként használhatnák.

Ha az emberiség nem fejlődik lelkiszinten, hanem továbbra is vakon követi, kiszolgálja és támogatja az alvilági lények által vezetett földi hatalmat, akkor nem csak az emberiség, hanem a bolygónk is törlésre kerül, az alvilági lények miatt, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. 

Jelenések 21. "És láttam új eget és új földet, mert az első ég és az első föld elmúlt, és a tenger sincs többé."

Amennyiben az alvilági lények átvennék a hatalmat, akkor a Teremtőinknek nem marad más választása, mint kimentik azokat a lelkeket, akik felkészültek az aranykorra, és a többire meg rárobbantják a bolygót. Ez lesz az elragadtatás.

Fontos tudni, hogy mi vagyunk a hetedik emberiség ezen a bolygón, és ha nem ébredünk, akkor ugyanúgy járunk mint az előző hat emberiség, akiket Teremtőink elsöpörtek a földszínéről, mert elkezdtek etikátlan, erkölcstelen életet élni és semmibe véve az univerzális törvényeket, Istent játszani. 

Ez azt jelenti, hogy az elkövetkezendő években csinálhatunk bármit, élhetjük úgy az életünket mint eddig, tervezhetjük a jövőnket, gyűjthetjük a pénzt, járhatunk templomba, spirituális előadásokra, jótékonykodhatunk, sütögethetjük a kis pecsenyénket, de ha 2035-ig, nem szerezzük meg azt a tudást, ami ahhoz kell, hogy bekerülhessünk az aranykorba, akkor minden amit addig csináltunk, az megy a kukába velünk együtt, mert nem fogjuk megélni a 2036-os évet!!

Sokan nem tudják azt sem, hogy honnan jöttek mint lelkek, miért jöttek, mi a feladatuk ezen a bolygón, és hová fognak menni, amikor kiszabadulnak az anyag rabságából.


Mit kell sürgősen megtanulni és továbbadni, a saját túlélésünk érdekében?!


https://vk.com/video644727407_456240469


BIBLIAI PRÓFÉCIÁK ÉS AZ UTOLSÓ NAPOK ESEMÉNYEI!


https://vk.com/video644727407_456240417


Ha szeretnél közvetlen Teremtői forrásból származó további információt szerezni azzal kapcsolatban, hogy mi várható az elkövetkezendő években és mit kell tenned a saját túlélésed érdekében, akkor végezd el a díj és kötelezettségmentes regisztrációt.




Civilek az összefogásért