Header Ads Widget

Gyurcsány Ferenc köszönti a frissen beiktatott Ráczné Földi Judit országgyűlési képviselőt.



Ráczné Földi Judit mától parlamenti képviselőként folytathatja a szivárványos propagandát, valamint a nemzet- és keresztényellenes politikát - írja a Magyar Nemzet.

Az interneten hamar terjedni kezdett a félreérthető (vagy éppen félre nem érthető) kép, amelyből hamar mémek is születtek.



Gyurcsány Ferenc szorító öleléséről egyébként nemcsak Ráczné Földi Judit tudna mesélni, hanem a többi baloldali párt is, amelyek politikusai folyamatosan igazolnak át a Demokratikus Koalícióba, legutóbb például egy volt jobbikos országgyűlési képviselő, Varga Ferenc jelentette be, hogy a DK-ban folytatja.


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Gyurcsányné több hónapos rejtőzködés után, a brüsszeli korrupciós botrány árnyékában nem máshol bukkant fel először, mint a dollármédia fellegvárában, a Partizánban. Azt gondoltad, hogy majd záporozni fognak a keményebbnél keményebb kérdések Gulyás Mártontól? Hát akkor jó nagyot tévedtél! Gulyás ugyanis kedélyes bájcsevejgésbe kezdett Dobrev Klárával.


https://youtu.be/j-FZYHi2SkQ


A lényeg, hogy a külföldről pénzelt, háborús párti, globalista baloldal, mindenütt ott vannak ahol nem kellene, és mindenkit támogatnak amivel kárt okozhatnak az országnak és a nemzetnek, itthon és külföldön egyaránt. Ha rajtuk múlna már régen benne lenne Magyarország is a háborúban!! Részletek