Header Ads Widget

A történelem legnagyobb emberiség elleni bűne": Naomi Wolf 11 kinyilatkoztatása a Pfizer vakcinadokumentumából.



A történelem legnagyobb emberiség elleni bűne": Naomi Wolf 11 kinyilatkoztatása a Pfizer vakcinadokumentumából.

1: A Pfizer már 2020 novemberében tudta, hogy a génalapú injekcióik negatív hatást fejtenek ki.

2: Nem sokkal a COVID-injekciók piacra bocsátása után a Pfizer 2400 főállású alkalmazottat vett fel a sérültek papírjainak feldolgozására.

3: A Pfizer és az FDA négy hónapig visszatartotta azokat az információkat, amelyek szerint a lövések szívkárosodást okoztak fiataloknál, miközben egy agresszív propagandakampány sok ezreket késztetett az injekció beadására.

4: Ahelyett, hogy az injekció beadásának helyén maradt volna, a Pfizer tudta, hogy a lövés veszélyes lipid nanorészecskéi gyorsan eloszlanak a testben. És nincs bizonyíték arra, hogy valaha is elmennek.

5: „Nem mondom könnyedén, de ez tömeggyilkosság”: A Pfizer-dokumentumokban szereplő mellékhatások sokkal súlyosabbak, mint a CDC és az orvosok azt mondták a betegeknek.

6: Mielőtt törvényes lett volna, több mint 1000 gyermek kapott injekciót, és a Pfizer dokumentumai szerint a súlyos sérülések magas aránya.

7: A Pfizer dokumentumai egy „Mengele-típusú kísérletről árulkodnak… arról, hogyan lehet megzavarni és rontani az emberi reprodukciót”. A vizsgálatban részt vevők, akik gyermeket fogantak, rendelkezésre álló adatai azt mutatják, hogy 80%-uk elvesztette a babáját.

8: A Pfizer tudta, hogy veszély fenyegeti a termékenységet. A lipid nanorészecskék károsítják a méhlepényt a terhesség alatt, ami korai szülést okoz. Sok kromoszóma-rendellenesség is.

9: A Pfizer dokumentumai azt mutatják, hogy a lipid nanorészecskék az anyatejbe is bejutnak, ami a csecsemőket megbotránkoztatja, megsebesíti és néha meg is öli.

10: „Náci gyógyászat”, háború a nők termékenysége ellen: A Pfizer dokik 3-1 esetet mutatnak ki a nők által elszenvedett mellékhatások közül, 16%-a „reproduktív rendellenességek”. "Miféle szörnyek nézik a 16%-os szaporodási rendellenességeket, és folytatják?" Eredmények: "13%-ról 20%-ra csökkent az élveszületések száma"

11: Az LNP-k lerontották a fiúk heréiben a férfiasság alapvető gyárait a méhben, amikor az anyjukat injekciózták. "Szóval ezek szörnyek, és nem lehet elkerülni azt a következtetést, hogy az emberi szaporodás megzavarására összpontosítanak" Forrás