Header Ads Widget

Bill Gates szerint a mesterséges intelligencia 18 hónapon belül megtanítja majd olvasni a gyerekeket



Bill Gates szerint az eszközök egyre jobbak az embernél, és jól helyettesítik majd a nagyon drága magántanárokat.

Bill Gates milliárdos, a Microsoft alapítója április 18-án azt mondta, hogy a mesterséges intelligenciák körülbelül 18 hónapon belül készen állnak arra, hogy helyettesítsék a tanárokat és megtanítsák a gyerekeket olvasni. A kijelentés az ASU+GSV éves rendezvényén hangzott el az egyesült államokbeli San Diegóban.

Az ASU+GSV (Arizona State University + Global Silicon Valley) egy olyan rendezvény, amely a világ minden tájáról összegyűjti a személyesen és a digitális vállalkozókat, akik a vállalkozásuk építését és a jövő lehetőségeinek bővítését tervezik.

A mesterséges intelligenciák jelenlegi működésével, amelyek alig képesek matematikai számításokat pontosan elvégezni, még ez a feladat sem megoldható. Gates szerint azonban a mesterséges intelligencia eszközei legalább 2 éven belül készen állnak majd arra, hogy elvállalják a gyermekek írástudásának nagyon összetett és örömteli feladatát.

Bill Gates

William Henry Gates III, ismertebb nevén Bill Gates vállalkozó és a Microsoft Corporation társalapítója, amely a világ egyik legnagyobb technológiai vállalata a piaci érték alapján. Mint itt mindannyian tudjuk, ő is egyike azoknak a mágnásoknak, akik a globalista napirendbe való befektetésért felelősek.

Feleségével megalapították a Bill Alapítványt, egy filantróp szervezetet, amely "a globális egészségügy javításáért és a szegénység elleni küzdelemért" dolgozik. Emiatt egyre inkább részt vesz az egészségüggyel kapcsolatos kérdésekben szerte a világon.

Érdemes felidézni, hogyan támogatta az oltóanyagipart azzal, hogy a kormányokat előre fizettette a még fejlesztés alatt álló oltóanyag-ellenes szérumokért, a biztonságosság és hatékonyság bármiféle garanciája nélkül. A globalista mágnás emellett az éghajlati veszélyt a tehenek böfögésében látja, és a szarvasmarha-takarmány-kiegészítőkbe fektet be. Forrás



 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Az emberek jelentős többsége, a tudatlanságuktól szenvednek, és eladták a lelküket a mulandóságért. Minden energiájukat a mulandóságba, vagyis az anyagba fektetik, aminek a végterméke kuka, és semmit a lelki fejlődésükre, ami örök életű. Részletek