Header Ads Widget

A WHO arra buzdította az egész világot, hogy készüljenek fel a COVID-19-nél rosszabb, halálos világjárványra.



Ghebreyesus, a WHO vezetője arra buzdította az egész világot, hogy készüljön fel a COVID-19-nél rosszabb halálos járványra.

Nem zárható ki egy új, a COVID-nál sokkal veszélyesebb világjárvány veszélye – idézi Tedros Adhanom Ghebreyesus, az Egészségügyi Világszervezet főigazgatójának szavait a WHO éves közgyűlésén Genfben.

Fennáll a veszélye egy másik változat (COVID. – kb. szerk.) megjelenésének, amely újabb betegségek kitöréséhez és halálozáshoz vezethet. Fennáll a veszélye egy új, még halálosabb potenciállal rendelkező kórokozó megjelenésének is,

– mondta a WHO vezetője.

Ghebreyesus felszólította az egész világot, hogy a jövőben legyenek készen arra, hogy kollektív választ adjanak erre a fenyegetésre.

Korábban a WHO törölte a 2020-ban kihirdetett globális COVID-19 világjárvány státuszát.


https://vk.com/video644727407_456240586



 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


https://vk.com/video644727407_456240593


Amíg megoszthatnak bennünket, és azon a tudatszinten tarthatnak, ahol most van az emberiség, addig a háttérben rejtőzködő és mindent az irányításuk alatt tartó sátáni erők, azt csinálhatnak az egész emberiséggel amit akarnak! Ha így folytatjuk, akkor ennek az emberiségnek az évei megvannak számlálva, és ez nem esti mese. Részletek