Header Ads Widget

Az Egyesült Államok kormányának harmadik világháborús tervét Európában a NATO felhasználásával készülnek végrehajtani, de először alárendelik az EU-t a NATO-nak.


Az Egyesült Államok kormányának harmadik világháborús tervét Európában a NATO felhasználásával készülnek végrehajtani, de először alárendelik az EU-t a NATO-nak; ez 2023. április 5-én került nyilvánosságra Washington DC-ben, a Stratégiai és Nemzetközi Tanulmányok Központjában megtartott fórumon, amelyet, bár az Egyesült Államok Fehér Háza irányítása alatt áll, az Egyesült Államokkal szövetséges összes kormány (beleértve Ázsiát is), a NATO által megbízott fegyvergyártók, például a Lockheed Martin, az Egyesült Államok és a vele szövetséges kitermelő vállalatok, például az ExxonMobil, valamint az amerikai gyógyszergyárak, mint a Merck, az amerikai csúcstechnológiás vállalatok, és olyan pénzügyi cégek, mint a JPMorgan Chase finanszíroznak. 

Nincs mire várni! Azonnal meg kell szervezni egy "nemzeti együttműködési platformot", és befejezni a széthúzást, megszüntetni a megosztásunkat a pártoskodással! A junius 3. és 4.- i különálló Trianon rendezvények is nagyon jól mutatják, hogy valakiknek  mennyire az érdekében áll, nehogy egységesen tudjunk fellépni a megszálló erők ellenében, saját, nemzeti megmaradásunk, és fennmaradásunk érdekében! Ezek után felmerül a kérdés, kik és milyen célból hoztak létre egyes mozgalmaikat, kit, vagy mit szolgálnak vele, hogy meg se próbálnak kapcsolatot keresni, együttműködni más nemzeti csoportokkal? Miért határolódik el a MHM és annak "civil szervezetei" is a nemzeti civil csoportoktól? Miért nincs egyetlen közös rendezvény sem, és nincs összehangolva a Parlamenten belüli, és azon kívüli tevékenység?  Ugye, nem gondolja senki, hogy egy neoliberális kormányellenes puccs esetén, vagy bármi más esetben is,de "választásokkal" és "szavazásokkal" visszanyerhetik a magyarok a saját országuk feletti irányítást? 

Az utolsó óra utolsó percében vagyunk! 

Európa kormányait és országgyűléseit, és ezeken keresztül egész Európát megszállták az idegen érdekeket, és az európai népektől idegen ideológiát követő "háttérhatalmi erők".

A többi már csak történelmi ismereteket igényel, amiket abban a tudatban kell értelmezni, hogy már az első világháború idején / de előtte is/ ugyanezek a háttérhatalmi erők mozgatták az eseményeket, és azt is tudjuk, hogy "a történelmet mindig a győztesek írják"! 

A junius 4. már "elment", de ami még előttünk áll, amiatt át kell gondolni mindent, és egy teljesen más stratégiát kell használni,mint eddig! Ha ebből sem nyilvánvaló,miért kell elfelejteni a pártoskodást, beállva valaki MÖGÉ,- akkor minek kell megtörténnie, hogy észbe kapjanak a magukat nemzetinek tartó mozgalmak vezetői? 

Nem valaki MÖGÉ, hanem egymás MELLÉ kell most állni!  Mindegy, hogy ki a kezdeményező! Egyeztetni, és együttműködni kell! 

Ha úgy gondoljuk,vannak még igazi nemzetiek, igazi, nemzetben gondolkodni tudó erők, akkor egy "nemzetiek gyűlését" kell tartani,lefektetni először is az együttműködés formáit , utána összeállítani egy közös cselekvési tervet!!!!!!

Vagy belesüllyedünk egy gyarmatosított tartományi létbe, ahol idegenek telepednek be országunkba, elpusztítva földjeinket, felhígítva maradék népünket, erőszakkal megszüntetve magyar identitásunkat, nemzeti létünket! 

A háttéreseménykre figyelmeztet Hossó Andrea , Bogár László, de már Schiffer András is:

Hossó Andrea: az abszurditás és irracionalitás győzelme a társadalmak felett. Egy nagyon kemény diktatúrát akarnak létrehozni a demokrácia helyett. Újabb rendszerváltást akarnak a háttérerők!? Kína befolyása a gazdaságra megnőtt. A pártokra nem lehet számítani, ugyanazt a globalista vonulatot képviseli az ellenzék nálunk is.



VAN-e ÉLET AZ EU-n kívül? Dr Bogár László



 Schiffer András:  A globális nagytőke, a nemzetállamok és az új hidegháború         


Ez vár ránk ha nem ébredünk!!

A saját túlélésed érdekében szánjál rá néhány percet ennek a videónak a meghallgatására!!! Ennél fontosabb semmi NINCS AZ ÉLETEDBEN!!



Civilek a békéért és az összefogásért! Egy megosztással sokat segíthetsz másoknak is!!