Header Ads Widget

Az európai gyarmatosítás- beruházások ingyenmunkával és mérgező gyárakkal, kötelező migránsbefogadás.



A gyarmatosító keleti beruházók nem akarnak fizetni és mérgezik a dolgozókat. Az iváncsai ipari parkban a koreai vállalkozó nem fizette ki az építkezésen dolgozó munkásokat. A gyárban a védőruha nélkül dolgoztatott emberek mérgezést kaptak a nehézfémek gázaitól.

A Garancsi István tulajdonában levő Market Építő kft-ről van szó, amelyiknek az egyik alvállalkozó cége dolgozik a sárgáknak. Tehát van a koreai beruházó, amelyik milliárdokat kap a kormánytól a gyárára, ami magántulajdonban van. Az építkezéssel megbízza Garancsi cégét, ami szerződést köt egy alvállalkozóval. A Market által szerződött összeg vélhetően több, mint ami az alvállalkozónak majd kifizetésre kerül, így lehet teljesítés nélkül is milliárdokhoz jutni egy bennfenntes céggel. Ám ha a megrendelő nem fizet határidőre, akkor borul a bili. Az is kérdés, a támogatott befektetők mire kapják a milliárdokat, ha nem a gyárépítésre? Netán ők is zsebretesznek belőle?

Az ingyenmunkát senki nem szereti, a dolgozók sztrájkba léptek a százmilliós tartozás miatt, és autókkal elzárták az ipari parkhoz vezető utakat. A fideszes polgármester a rendőrséghez szaladt, eszébe sem jutott, hogy a területén működő, tőle engedélyt kapott befektető nem teljesíti a kötelezettségeit.

Mint ahogy az sem érdekelte a kormányhű hazaárulót, hogy a gyárban nem tartják be a biztonsági és munkavédelmi előírásokat, a munkásoknak a veszélyes anyagokkal történő munkához nem adnak védőfelszerelést. Ahogyan Koreában, az anyacégnél sem teszik, ami miatt az ottani dolgozók is fellázadtak, és a cégtulajdonos ellen eljárás indult. Koreában az anyacégnél már szigorúan figyelik a szabályok betartását, ami csökkenti a profitot. Ezért jött ide a tulajdonos, akit csábított az alacsony bér, a laza szabályozás, a felügyelet és ellenőrzések hiánya. 

A „magyar” kormány a legjobb termőföldjeink és a dolgozók egészségkárosodása árán támogatja ezeket a globalista korrupt beruházókat, hogy papíron növelhesse a GDP-t. A kormányhű tagokat már lemondatni sem érdemes, mert ha egy képviselő kiesik, az utódját már nem választhatjuk meg, hanem a helyét automatikusan a listán utána következő NER-társa kapja. Csere csak a választásokon lehetséges, de addigra már késő lesz! A termőföldjeinket és vízbázisainkat örökre elpusztítják a kibővülő ipari parkokkal, a településeket elárasztják az idegenek, a gyárak körüli területek lakossága a szennyezések miatt megbetegszik, mert elvándorolni sem tud az ingatlanok értékcsökkenése miatt.

A gyáraiban többségében nem magyarok dolgoznak, hanem vendégmunkások, ezzel le van tudva a migráció kérdése is. Minden bizonnyal azért volt elnéző az EU a migránsok be nem fogadásával szemben, mert nálunk úgy fogadtuk be őket, hogy még munkát is adunk nekik, ezzel is kiszolgálva a minket gyarmatosító befektetőket.

Az iváncsai aksigyárban a mérgező nehézfémek gőze a levegőbe jutott, a dolgozók nem viseltek megfelelő védőfelszerelést, a gázokat belélegezték, és a bőrükkel is érintkezhetett. Többen elájultak, rosszul lettek, másoknál hányás, hasmenés jelentkezett. Azt nem vizsgálták, a csarnokból a környezetbe is kijutottak- e a mérgező gázok, de valószínűleg igen.

Az ügyben feljelentést tettek, a rendőrség veszélyeztetés miatt indított nyomozást.

Az elhibázott gazdaságpolitika a globalisták megerősödését segíti, nem a magyar érdekeket szolgálja. Következményeként az államkassza üres, az egyensúlyt csak papíron tartja fennt a beruházások értékével kikozmetikázott költségvetés. Ezek mögött nincs gazdasági teljesítmény, egyetlen célja a beruházói profit növelése, amihez kell az olcsó munkaerő. Ezt a gazdaságpolitikát folytatják a pártok a „rendszerváltás” óta, ez az oka az elszegényedésünknek, emiatt sarcolják és fosztogatják a lakosságot. Ezt a politikát támogatja az EU is a migránsok és vendégmunkások kötelező beengedésével. A kormány csak látszólag tiltakozik a brüsszeli „diktátumok” ellen, mert a beruházókat segíti az elfogadott törvényekkel. Az indoklás az „1 millió munkahely” létrehozása, csak azt hallgatják el, hogy ennek 80%- át vendégmunkásokkal tudják csak feltölteni a kivándorolt népesség miatt, a legalacsonyabb eus bérekkel! 

A minimálbér adóköteles lett, szegény és gazdag egyformán adózik, miközben a milliárdosokat támogatják milliárdokkal a kisvállalkozások helyett.



A beruházók gyárainak a környékén lakók többször panaszkodtak az utólagos meghallgatásokon bűzre, fejfájásra, rosszullétekre, a növények pusztulására, és van, ahol a kutakban is megjelentek a nehézfémek. A befektetőket csak sorozatos és szigorú ellenőrzésekkel, és feljelentésekkel lehet elűzni, de az örökre tönkretett, elszennyezett termőföldeket és vizeket már nem lehet megmenteni. Ezt csak a termőföldeken történő gyárépítések megtiltásával lehet megelőzni, amihez országos népszavazás kell, de az NVB másodszor utasította el a NEEM tagjainak civil kezdeményezését. Ezért ebben az ügyben is országos aláírásgyűjtést kell indítani! Az indoklás mindig ugyanaz: az eredményes népszavazás burkolt Alaptörvény módostásra irányul, a költségvetést is módosítaná, és a kérdések sem egyértelműek. Először az volt a kifogás, hogy az emberek nem értik, mi az hogy „ipari létesítmény”, most azzal álltak elő, hogy a kérdés nyelvtanilag nem jó. A költségvetés az módosítja szerintük, hogy a művelésből kivont földek után járulékot kell befizetni az államkasszába. Figyelem: nem a gyárak utáni bevételt húzták elő, sem a népszavazás költségét, hanem egy ismeretlen összegű járadékot, aminél a megművelt termőföld minden bizonnyal többet jövedelmez az eladott termények után befizetett adókkal! Az Alaptörvény pedig alapból a földeket, és vízbázisokat, az egészséges környezetet védi, és kötelez annak megóvására, mert ez nemzeti kincs! 

Ha most nem tudjuk megvédeni az anyaföldet az elpusztításától, akkor nincs tovább! A kormány a gyarmatosításunkban látja a jövőt, az eus pénzek helyettesítését: Állítsuk le, amíg nem késő!

Az akkumulátorgyárak nem a mi javunkat szolgálják. Nálunk kevesebbet lehet fizetni az ázsiai munkásoknak, mint a saját hazájukban. Az energia felhasználás pedig óriási lenne, a beruházások semmilyen módon nem javítják a poziciónkat. Az előállított saját értéke az iparnak az elmúlt 10 évben csökkent! Nincs hozzáadott érték, mert minden importból származik, a cégek csak az olcsó munkaerő és a hatalmas állami támogatások miatt jöttek ide. Csak a GDP-t növelik a beruházások, de csak a számokkal! Ultrahang Csath Magdolna:



Európa gyarmatosítása a vége felé közeledik: A vendégmunkásokat hamarosan leválthatják a befogadásköteles migránsok. A folyamat első lépése a katonai megszállás volt a NATO tagság bővítésével. A saját hadseregeket a kötelező sorkatonasággal megszüntették, így a tagországoknak esélye sem maradt az ellenállásra. Az Uniónak sincs saját hadserege. Ezzel párhuzamosan az EU csatlakozás mintegy követelményeként csökkenteni kellett az állami tulajdont, a saját gazdaságot a kvótákkal majdnem teljesen felszámolták, a külföldi tőkét, mint „beruházókat” be kellett engedni, a földjeinket eladhatóvá kellett tenni. 

A „beruházók” nem azért jönnek ide, hogy nekünk jó legyen, hanem azért, mert az ő érdekük, hogy oda menjenek, ahol a legolcsóbb a munkaerő, a gyártás, laza és megengedő a szabályozás, és nincs ellenőrzés. A gazdasági befolyás politikai nyomásgyakorlással járt együtt, ez magyarul zsarolást jelent bizonyos pozíciók, és lehetőségek megadásával vagy megtagadásával. A központi politikai vezetést és az „uniós” törvényeket fokozatosan vezették be. A tagországok védtelenné és kiszolgáltatottá váltak a nyugati befolyással és a globális nagytőkével szemben. A „tőke szabad áramlása” előbb a kereskedelmi láncok, majd a többi globális nagyvállalat beengedését jelentette, ami leszűkítette a magyar gazdaság mozgásterét. 

A profitérdekelt beruházók kedvéért a munkatörvény is átírásra került. A dolgozók a vállalkozók kiszolgáltatottjai lettek, a bérek a „versenyképesség” növelése miatt nem emelkedtek. Míg az állam bevételei csökkentek, a beruházó nagytőkéseké nőttek. A még olcsóbb és kiszolgáltatottabb munkaerőt a kölcsönzőkön és alvállalkozókon keresztül behozott vendégmunkásokkal biztosították. Mindezek pedig a magyarok kivándorlásához vezettek. A migránsok befogadása a nagytőke érdeke, mert általuk alacsonyan tarthatók a bérek, és mindenhol pótolható velük a kiesett helyi munkaerő. A hontalan, gyökértelen emberek könnyen mozgathatók az EU területén belül, mert sehova nem kötődnek úgy, ahogy a bennszülött európaiak.

Az új migrációs paktum pontjainak elfogadásával legálissá tették az illegális bevándorlást. 

  1. Bizonyos mennyiségű menekült befogadása, 
  2. Az elutasított menedékkérők származási országba történő visszaszállításának finanszírozása, 
  3. Az úgynevezett operatív intézkedések finanszírozása (például infrastruktúra, határvédelem stb.).

Az EU senki által erre fel nem hatalmazott vezetői 20 ezer euróra tartják egy migráns be nem fogadását, ennyi a hazatoloncolás ára, amit az fizet, akihez az illegális bevándorló bejutott. A határvédelmet mindenki maga lássa el és finanszírozza amiből tudja, erre nincs közös pénz. A magyar kormány most sem fog tiltakozni, hanem egyszerűen majd elhelyezi a megfelelő mennyiségű migránst a gyárakban, így kiszolgálja a beruházókat és eleget tesz az EU követelményének is.

Lehet majd büszkének lenni rá: így megoldódik a munkaerőhiány is és a migránsok megkeresik a saját eltartásuk árát. Hab a tortán hogy egy törvénytervezet szerint novembertől a kormány megkönnyítené a vendégmunkások beáramlását az országunkba, mert kell a sok munkás az új gyárakba, az 1 millió, magyaroknak ígért munkahelyre! A kérdés csak az, mi magyarok hol fogunk munkát és albérletet, lakhatást találni, ha mindenhol migránsok foglalják el a helyünket? És hogyan fogja ezt a birkanyájának beadni Orbán? Ki fogja tudni hamarabb megszüntetni Orbanisztánt: az ellene forduló sajátjai, vagy a külföldről finanszírozott neoliberális csürhe? A NER felállása óta az önellátás helyett az önfelszámolás felé haladunk.

Az EU a kötelező migráns elosztásról most a kötelező szolidaritásra tér át, de lassan, hogy ne legyen hirtelen nagy tiltakozás a tagállamokban. Az eddig megszokott egyhangú döntés helyett már a „minősített döntés” módszerére álltak át, anélkül, hogy ennek lehetőségét megszavazták volna. Ezt a lehetőséget korábban már felvettették az EU-ban, de nem jutottak megállapodásra, ezért egyszerűen eltekintenek tőle. Innentől kezdve megszűnt a tagállami vétók lehetősége a külügyi és biztonsági kérdésekben, mert a központi globalista vezetés így döntött, és kész! Ezzel elhárították a makacsul tiltakozó kormányok okozta akadályt az EU népességcseréje elől. A lengyelek azonban jelezték, hogy az ukrán menekültek miatt nem tudnak részt venni az illegális migráció támogatásában. A tervet Magyarország is ellenezte. Az EU gazdái a korábbi, „dublini szabályozást” akarták megszüntetni, így a bevándorlók nem toloncolhatók majd vissza oda, ahonnan elindultak. Az indoklás az, hogy a szabályozás nem működik…

A kötelező mingránsbefogadást, mint külügyi témát, juni 8.- án az EU elfogadta. A megszegése kötelezettségszegés, ami a pénzek megvonását vonja maga után. A szolidaritással indokolva a migránskvóták kötelezővé váltak. A bürokraták sikeresen visszatartották a nekünk járó pénzeket a migránstörvény elfogadásáig: innentől már biztosan ne is számítsunk egy euróra sem, főleg ha mellé tesszük a genderőrületet is. Mivel mind a kettő kötelező, ezt a kormány már nem fogja tudni elkerülni, de a felháborodást sem, ami az új törvények bevezetését követné. Az új eus csomag a soros svéd elnökségnek köszönhető.

Svédországban a migránsok már jóformán átvették a hatalmat, mindennaposak a rendbontások, támadások, de a tolerancia jegyében a rendőrség nem léphet fel velük szemben. Orbán felháborodottan erőszaknak nevezte a döntést, de ellene tenni mást nem lehet, csak lezárni a határokat, és kilépni az Unióból. Vagy engedni a nyomásnak és elmenekülni innen örökre.

Video a brüsszeli döntésről:



Ha mindez megtörténik, újabb kivándorlási hullám indul el a kifosztott, tönkretett, megcsonkított egykori országunkból, és hódítóink végül kimondhatják, hogy a feladat bevégeztetett: „A magyarokat ki kell irtani”! De Európát is aki teheti, el fogja hagyni. Így sikerülne végre a hírhedt „Kalergi terv” megvalósítása is, amit már évtizedek óta próbálnak véghezvinni: az európai nemzetállamok megszüntetése, Európa teljes meghódítása és leuralása az őslakosság elüldözésével és egy kevert népesség létrehozásával. A maradék értelmiség elmenekül újra Amerikába, csak az elszegényített, a létfenntartásukért bármit elfogadó emberek maradnak, elindul a fajkeveredés, és az új, migráns-államok kialakulása. Ennek beindításához kellett a járvány, a klímahiszti, a gendertan, és a háború, ami lehetővé tette a korlátozásokat, szankciókat, azok pedig a tömeges csődöket és inflációt, elszegényedést, ami a globális ellátócégek erősödését okozza. A tömegeket a láthatatlan ellenségtől, és a háborútól való pánik segítségével lehet engedelmességre késztetni. A család, a férfi és nő fogalmát meg kell változtatni. Ez sem volt „konteo”! 

A gyermekvédelmi törvény elleni eus eljárás:



A „békehatározati javaslat” 10.- ik pontjával a kormány befogta a háború okát jól látó közéleti szereplők száját, mondván, ez nemzetbiztonsági érdek. Most hogyan fog kommunikálni Orbán, a „nagy nemzeti megmentőnk”? Belátja e végre mindenki, hogy az események összefüggenek, a háborút nem lehet elkülöníteni a vírus és klímahisztitől, az illegális bevándorlók kényszer-betelepítésétől, a nemváltóktól, a NATO-tó, EU-tól, a gyarmatosítástól? Kimondható- e végre ezek után nyíltan is, hogy nem, nem akarunk a Nyugat részei lenni, hiszen mindig is ellenségünk volt, nem akarunk egy abnormális világban, cenzúrázva, megfigyelve, kizöldítve kísérleti oltásokra kényszerítve háromnemű genderként élni, rovarokat és műhúst enni, és még véletlenül se akarunk Világkormányt, a WHO egészségügyi diktatúrájával összekötve! Mikor mondhatjuk ki végre, hogy ez nem a mi helyünk, a hozzánk hasonlókhoz akarunk tartozni, a saját utunkat járva, újra szabadon és függetlenül, a mi érdekeink mentén?

A neolibbant, abnormitásért rajongó nyugatról távvezérelt ellenzék véleménye erről annyi: ha nem tetszik, el lehet menni Putyinhoz! – így fejezte ki véleményét az ellenzéki összefogás nevében a témáról egy megkérdezett momentumos.

Most már tudjuk, Anglia miért lépett ki még idejében az EU-ból! A folyamatot már csak Oroszország tudná megakadályozni, ami a SZU megszűnése után Putyin vezetése alatt kilépett az angolszász- nyugati befolyás alól, ezért indítottak háborút ellene.

A történelem érdekes módon ismétli meg önmagát: Európa sorsa újra az oroszok kezében van! Míg a SZU, ami már szövetségese volt az amerikai és angol érdekeknek, - ellentétben az előtte létező Szent Szövetséggel,- a háború után megkapta és megszállta Kelet-Európát, most a régi-új Oroszország valóban felszabadíthatja az európai nemzeteket a nyugat rabigájából.

A harmadik háború is kellett ahhoz, hogy a korabeli szövetséget végleg megszüntessék, a németeket és oroszokat végleg szembefordítsák egymással: Az új, keleti / kínai, japán, koreai/ irányú gazdasági hódítást azonban magunknak kell elkerülnünk, de ehhez előbb a „nyugati liberális demokrácia” kormányától és képviselőitől kell megszabadulnunk országgyűlési és önkormányzati szinten is! Utána a katonai megszállást megvalósító NATO-tól, majd pedig attól az EU-tól, amelynek 2009-ben egy csatolt jegyzőkönyvvel kiegészített „Lisszaboni szerződésében” ez áll:

„az EU brüsszeli helyiségeit és épületeit a hatóságoknak nem szabad átkutatni, a hivatalnokok pedig „hivatalos minőségükben végrehajtott cselekedeteik tekintetében, szóbeli vagy írásbeli megnyilatkozásaikat is beleértve, mentességet élveznek a bírósági eljárások alól. Ez a mentesség hivataluk megszűnését követően is megilleti őket”.

Azaz teljes felmentés mindennemű felelősség alól, és büntetlenség életük végéig, bármit is követtek el! Így már érthető a háborúval, és a kényszeroltásokkal történő népirtás, és az illegális migráció támogatása is.

Dr Hossó Andrea a Karc FM-ben az abszurditásokról:

A valóság kezd felülírni minden társadalmi racionalitást és normalitást. A művelt nyugaton akár belföldi terrorista is lehet abból a szülőből, aki nem lelkesedik gyermeke transzgender irányváltása iránt. Van, ahol már büntetőjogi kategória megkérdőjelezni, hogy a klímaváltozást az ember okozza. Meg kell hajolni a bevándoroltatás előtt és fegyvereket is kell szállítani háborús övezetbe. A globalista liberális világnézet, saját ideológiáját is megcsúfolva, nem tűr ellentmondást. Aki vitatkozik, arra kiközösítés, és szankciók sora vár. Itt tartunk most. Találunk - e réseket az egyre szorosabban záruló falakon? A kapitalizmus és demokrácia utáni társadalmi állapotban élünk. Azt a társadalmat, ahol hisznek a családban, hazában és van hitük, azt nem lehet manipulálni és leigázni. A kínai és keleti vállalkozások rajtunk keresztül hódítják meg az európai gazdaságot, a mi kárunkra. A politikusok folyamatosan hazudnak. Az EU egy diktatórikus elnyomó szervezet, aminek az a feladata hogy becsatolja az európai társadalmakat a készülő globalista diktatúrába.



Dr. Hossó Andrea- Gazdaságilag sem érte meg belépni az EU-ba 1.rész:

2.rész: Ha az emberek összefognak, meg lehet akadályozni a Great Reset-et – illegális bevándorlók támadása alatt állunk


Hit rádió-dr Hossó Andrea 2023 06 10: Magyarország gazdasági stratégiája, Európa Uniós tagsága és jövője. A világrend váltás gazdasági oldala. Amelyik ország elveszti a termőföldjét, az elveszíti a függetlenségét. Aki szembemegy a narratívával, azokat elhallgattatják. Az az ország aminek az az egyetlen előnye, hogy olcsón adja a munkaerőt, az nem versenyképes, ott nagy baj van a gazdaság szerkezetével. Ki a valódi „ellenzék” a magyar és lengyel kormánnyal szemben?


Forrás



Civilek az összefogásért! Egy megosztással sokat segíthetsz másoknak is!