Header Ads Widget

Amikor a pszichopaták terve valóra válik - Az emberiséget le kell szoktatni a természetes táplálékokról a klímavédelem miatt!


Öljük le a teheneket, mert metánt böfögnek: együnk műhúst és rovarokat! Hihetetlen, de igaz: eddig értelmesnek tűnő emberek vitatkoznak a kormányokban arról, hogy a tehenek metántartalmú böfögése mekkora klímaváltozást okozott. Épelméjű ember az ilyeneket elküldi a bolondokházába, de az EU-ban már tavaly óta elkezdték a farmok felszámolását, a gazdák büntetését extra adókkal az „üvegházhatású gázok kibocsájtása” miatt. Minden értelmes ember tudja, hogy a tehenek leölése, és az állattenyésztés leállítása semmilyen hatással nem lesz a klímára, mert minimális az ebből származó CO2 és egyéb kibocsájtás, de a marhaböfögés szénlábnyomát kiszámolták és erre hivatkozva a megoldást az egészséges, természetes élelmiszerek betiltásában látják a globalisták.

Azt persze nem számolták ki, hogy a műhús és rovarliszt gyártó üzemek mennyire lesznek „szennyezőek”, és az fel sem merülhet, hogy a mesterséges élelmiszerek miket fognak tartalmazni, mennyire egészségtelen a sok tartósító, színezék, ízfokozó, állagjavító, amit hozzá kell adni, hogy legalább látszatra jól nézzenek ki, és ezek előállítása mivel jár. A húsfogyasztás minimálisra csökkentését és a műételek fogyasztását ki fogják kényszeríteni az árak emelkedésével. Egészségesen enni csak a gazdag elit kiváltság lesz, a tömegeknek marad a rovarliszt és laborhús, mellette a megmaradt gabonák, gyümölcsök, amik többsége már ma is génmódosított, ezért veszélyes. Az évekkel később jelentkező betegségeket a képzett Orv-osok nem fogják összekötni a táplálkozással, mert nem erre tanítják őket. Az emberiség létszáma így is csökkenthető, hiszen a szegényeknek csak az egészségügyi alapellátás jár, aki nem tudja a fizetős ellátásokat igénybe venni, az már most is hamarabb eltávozik az élők sorából. A készpénz megszüntetésével a szabadságunk utolsó morzsáját is elveszítjük: a bank büntetésből zárolhatja a számlát, vagy elfogy a fizetés szabályok megszegéséért kapott büntetések miatt. Ezzel együtt megszűnnek a piacok, a közvetlen értékesítés, a kistermelőktől most még megvásárolható, egészséges élelmiszerekkel együtt.

Az állatok a WHO új „egy egészség” tervében foglaltak szerint veszélyesek, a fogyasztásuk és tartásuk járványveszélyt okozhat, ezért tenyésztésüket, tartásukat előbb csak korlátozni, majd tiltani fogják. Hamarosan nem lehet majd a falvakban tyúkot tartani, de birkát, kecskét sem, disznót főleg, mert az influenzát és pestist terjeszthet. A tehenek meg metánt böfögnek.

A nagyüzem állattartás leállításával a takarmánynövények termesztése is leáll, a maradék olyan drága lesz, hogy a háztáji állattartást is lehetetlenné teszi. A globalista terv kivitelezését rábízták a kormányokra, a gázok 2030 ig és 2050 ig nullára csökkentését írták csak elő. Van, ahol a farmokat számolják fel erőszakkal, van ahol adókat vetnek ki. Nálunk a földekre mérgező gyárakat építenek, ám ezek karbonlábnyoma nem számít, mert „környezetbarát” akkumulátorokat és elektromos autókat gyártanak, amik kellenek a klímavédelemhez. A tehén szennyez,- a gyár nem! A hús rossz,a műhús klíma és állatbarát!

Az új járványok indítását a WHO jövőre tervezi. Ahogy elfogadják a pandémiás tervet, kezdődhet az egészségügyi terror és diktatúra. Az újabb mRNS vakcinák további milliókat fognak lassan megölni, az oltásokat és a hirtelen halálokat, a többlethalálozást, a betegségeket már most megtiltották összekötni egymással. A háború, a szankciók okozta infláció és elszegényedés miatt is sokan elpusztulnak, az uránhéjas lőszerek is tesznek róla. Ha sikerül felrobbantani egy atomerőművet, akkor Ukrajna kiürül, a földeken termelt gabona halálos betegségeket fog okozni. Mindezeket összeadva elég egy emberöltő ahhoz, hogy a Föld lakossága a felére csökkenjen! De mire a maradék rádöbben hogy mi történt, már nem lesznek képesek ellenállni, mert mindannyian a mesterséges intelligencia felügyelete alá kerülnek. Minden mozgást kamerák és drónok fognak figyelni, az internet a tudatbefolyásolást, nem az információ átadást szolgálja, az 5 és 6G és a beültetett chipek segítségével engedelmes zombikká válnak az egykor szabad és büszke emberek. A világ nyugati befolyás alá került részén mindenképpen!

Lesz- e hová menekülni a maradéknak? Vagy a NATO és a bankok segítségével, a még szuverén államok meghódításával véghez viszik a tervet, amiről mindenki azt hitte, konteó, összeesküvés elmélet? Márpedig nem az, hanem egy folyamat eredménye!

Idáig eljutni hosszú időbe tellett a magát a Föld urainak képzelő elitnek, mivel ehhez előbb a mindenkire kiterjedő befolyást kellett elérni. Ennek az eszköze volt a vallás és a pénz. A bankok létrehozása a pénzuralmi rendszer alapja volt, ez tette lehetővé a zsarolásokat, mert a pénz hatalmat adott a többi ember felett. A vagyon kiváltságokat jelentett. Ha csak pénzért lehet mindenhez hozzájutni, és a pénzcsap egy kézben van, ez már fél siker. A másik fél az információ, mert nem mindegy, milyen híreket kapnak a tömegek. A nagy médiamogulok mind a bankárok, és a befektetési társaságok! Minden nagy hírügynökség az ő tulajdonukban van, így tudják szabályozni, mit olvasunk, mit hallunk. Ez az agymosás és tudatmódosítás alapja. Az emberek fejében meg se fordul, hogy a tévé a szemébe hazudik, az újságok álhíreket közölnek. Az igazság lett a hazugság, a propaganda tagadásáért büntetés jár. A vallási uralom után jött az ideológiai hódítás, a demokráciával és a hozzá szükséges pártokkal, és köztársasági államformákkal. Az addig megszokott és elfogadott szokásjogot, természetes hierarchiát megszüntették, az uralkodó családokat ahol lehetett, kiiktatták. 

A Nyugat még most is bombákkal és háborúkkal viszi a demokráciát oda, amit meg akar hódítani! A bankok és a médiák segítségével pedig mostanra bárhol meg is tudja tenni, hogy egyszerűen átveszik az irányítást. Vagy csinálnak egy puccsot. Egy kis „színes forradalmat”.

Az emberek engedelmességre késztetéséhez az érzelmeikre kell hatni. Erre való a láthatatlan ellenségek hamis képe: a járványoktól, klímaváltozástól való rettegés felerősítése. A háború elfogadtatásához elég volt azt elhitetni, hogy a másik fél meg akar támadni. Ha nincs mérlegelési lehetőség, csak egyoldalú tájékoztatás, és cenzúra, bármit el lehet hitetni bárkivel! Azt is, hogy az oroszok emberevők, és el akarják pusztítani a földet. Azt is, hogy az ukránok nem terroristák, hanem önvédelemből lőnek civil célpontokra és robbantanak fel gáz, olaj, ammónia vezetékeket és vízerőműveket. Azt is, hogy egy ismert vírus hirtelen halásos rémmé mutálódhat, és a soha nem engedélyezett oltások veszélytelenebbek a vírusnál. Azt is, hogy ha nem eszünk többé húst, és gáz helyett áramot használunk, akkor helyreáll a Föld melegedő klímája, ami egyébként az évmilliók alatt nyilván nem volt állandóan ilyen. Azt is, hogy a készpénzt meg kell szüntetni, mert ... de miért is? És azt is, hogy ha lemondunk mindenről, ami eddig a miénk lehetett, és engedelmeskedünk, akkor vége lesz minden rossznak, és élhetünk boldogan, amíg meg nem halunk. Mert a boldogsághoz nem kell semmi! Mit a mesében! Azzal a különbséggel, hogy a mesékben mindig a jó győzött, most azonban a gonosz áll nyerésre! A Zöld Pokol már az ajtónk előtt van, és hamarosan bekopogtat!

Aki nem hiszi, járjon utána: A klímavédelemre fogva a műhús és egyéb laborélelmiszerek miatt leállítják az állattenyésztést.

Az ok: a természetes élelmiszer, hús, gabona nem szabadalmaztatható, míg a laborélelmiszerek igen! Ugyanazt a módszert alkalmazzák az élelmiszerellátás kisajátítására, mint a gyógynövények – gyógyszerek esetében: a természetes hatóanyagok nem szabadalmaztathatók, ezért a használatukat előbb csak korlátozták, majd betiltották a gyógynövény keverékeket, és gyógyhatású termékeket azzal az indokkal, hogy a növényi hatóanyagok „gyógyszernek minősülnek”, ezért nem forgalmazhatók szabadon. Az ilyen termékekre tilos ráírni, hogy milyen betegségek gyógyíthatók velük, és a forgalmazó honlapján sem tüntethető fel! Így szereznek kizárólagosságot maguknak a gyártásra és a forgalmazásra is. Ha sehol nem található már meg, milyen gyógynövénykeverék mire való, akkor egy idő után az emberek elfelejtik a természetes módszereket. Az egészséges és természetes élelmiszerek esetében elég azokat elérhetetlenné tenni, és rászoktatni az embereket az olcsó pótlékokra. A következmény: a teljes függőség a globális élelmiszer gyártóktól, és még több betegség, ami még nagyobb forgalmat generál a „gyógyszer”-gyártóknak!

Az előzmények: A vírushiszti alatt már elkezdték felemlegetni, hogy az állatok veszélyes betegségeket terjeszthetnek, mint a madár és sertésinfluenza. Egészséges táplálkozásnak hazudják a hús teljes vagy részleges elhagyását, a boltok és éttermek húsmentes ennivalókat kezdtek árusítani. A húsevésről elterjesztették, hogy egészségtelen. A Green Peace állatvédői az „állatok jogait” felhozva kegyetlenségnek nyilvánították az állatok fogyasztásra történő tenyésztését, és a tejtermelést.

A klímavédők a marhákat teszik felelőssé a metánszint növekedése miatt, az állat és növénytermesztést okolják a CO2 N és metánszint emelkedése miatt, amit a WEF is támogat. Ezért Hollandiában több ezer farmot számolnak fel a kormány közreműködésével. Máshol az állat és növénytermesztőket olyan klímavédelmi követelmények, és adózási szabályok elé állítják, amit csak nagyon kevesen fognak tudni teljesíteni ezért inkább felhagynak a gazdálkodással.

Engedélyezték a rovarfehérje feldolgozást Európában és Magyarországon, de sehol nem köteleznek a megkülönböztető jelzésre. https://childrenshealthdefense.org/defender/ban-meat-control-food-supply-cola/

Az ír gazdálkodók tiltakoznak az állatállomány levágására irányuló tervek ellen, hogy megfeleljenek az éghajlati céloknak. Írországban a gazdálkodók tiltakoznak a kormány javaslatai ellen, hogy leselejtezzék az állatállományt – köztük akár 200 000 tehenet is – a metánkibocsátás csökkentésére irányuló nemzeti és Európai Uniós célkitűzések teljesítése érdekében.

Az adatok egy ír kormány dokumentumából származnak, amelyet az Independent egy információszabadság iránti kérés nyomán szerzett meg. A szóban forgó nemzeti éghajlati célok között szerepel a kibocsátás 51%-os csökkentése 2030-ig – ez az ENSZ Fenntartható Fejlődési Célja – és a nettó nulla szén-dioxid-kibocsátás 2050-ig – írja az Independent. https://childrenshealthdefense.org/defender/irish-farmers-protest-livestock-cattle-climate

A laborhús előállításáról az igazság: A laboratóriumban termesztett hús rosszabb a környezet számára, mint a szarvasmarha. Amint arról a San Francisco Chronicle beszámolt, az UC Davis kutatói arra figyelmeztetnek, hogy a laboratóriumban termesztett húsnak jelentős környezeti árnyoldalai vannak, amelyek nem részei a beszélgetésnek vagy a döntéshozatali folyamatnak. „ Bölcsőtől kapuig életciklus ” elemzésük szerint a laboratóriumban termesztett húsipar akár 25-ször több CO2-t termel, mint a hag yományos állattenyésztés, és előállítása egyáltalán nem állatbarát technológián alapul, ami megsemmisíti azt az ideológiai alapot, amelyre az ipar épül. https://childrenshealthdefense.org/defender/bloody-truth-lab-grown-meat-cola

Hit rádió-dr Hossó Andrea: Magyarország gazdasági stratégiája, Európa Uniós tagsága és jövője. A világrend váltás gazdasági oldala. Amelyik ország elveszti a termőföldjét, az elveszíti a függetlenségét. Aki szembemegy a narratívával, azokat elhallgattatják. Az az ország aminek az az egyetlen előnye, hogy olcsón adja a munkaerőt, az nem versenyképes, ott nagy baj van a gazdaság szerkezetével. Ki a valódi „ellenzék” a magyar és lengyel kormánnyal szemben?



A klíma változása nem az emberi tevékenység miatt történik! A Galaxisunk forgási periódusa 24 ezer év, és ez alatt kétszer haladunk át egy galaktikus energianyalábon. Az ilyenkor merőleges energianyaláb felmelegedést okoz a nem szilárd kő-bolygókon! Ehhez csak alkalmazkodni lehet és kell is, hogy az élővilág túlélje! A Föld túlmelegszik, a belső plazma ha egyesül a vízzel, hatalmas robbanást okozhat, ami a Föld magját is megrázza, és a kialakult gőzbuborék a légkört is kilöki a világűrbe. A kozmikus nyaláb 2036 körül éri merőlegesen a Földet. Ha túléljük a hatását, utána csökkenni fog a melegedés újra a normális szintre. Mindenképpen kihalási esemény lesz a következmény. Ezért mérték az időt a mayák 12 ezer évben!


https://vk.com/video644727407_456240634


Egy olyan világ lesz 2035-ig, ha nem teszünk semmit, amiben nem akarunk majd élni!!


Az elkövetkezendő hónapokban, években, akik úgy gondolják, hogy megy minden majd tovább mint az elmúlt évtizedekben, és nem tesznek semmit a saját lelki fejlődésük és túlélésük érdekében, azok nagyon pórul fognak járni! Részletek: https://bit.ly/eltitkolttudas

Amennyiben szeretnél bővebb információkat szerezni Teremtői szintről, azzal kapcsolatban, hogy mi várható és mit kell tenned a saját túlélésed érdekében, akkor az alábbi linken végezd el a díj és kötelezettségmentes regisztrációt! https://bit.ly/reg-eletjobbitas



Civilek az összefogásért! Egy megosztással sokat segíthetsz másoknak is!