Header Ads Widget

A következő emberkísérlet: jön a magas vérnyomás elleni mRNS injekció!



A magas vérnyomással kapcsolatos félelemkampány jelenleg is zajlik a rendszermédiában, például a "Bild", a "Focus" vagy a "német egészségügyi portálon". És az osztrák média is részt vesz. Majdnem minden harmadik német szenved magas vérnyomásban – számolt be róla az RTL. Világszerte 1,3 milliárd ember érintett, jelentette a Vienna.at.

A géninjekciónak valóban nincs mellékhatása?

Eddig az érintetteknek általában minden nap le kell nyelniük a vérnyomást csökkentő gyógyszereket. Ez azért van, mert a tartósan emelkedett vérnyomás a szívroham és a stroke egyik legnagyobb kockázati tényezője. Egy amerikai kutatócsoport most egy új gyógyszert tesztel - egy mRNS-fecskendőt, amely állítólag hat hónapig csökkenti a vérnyomást. Dr. Christoph Specht orvos elmondta az RTl-nek: "Úgy tűnik, hogy itt valóban működik. Ez nagyszerű!" Az injekció azonban nem "génterápia", Dr. Specht úgy érzi, hangsúlyoznia kell.

Az 1. fázisú vizsgálatban a géninjekciót mindössze 88 magas vérnyomású embernek adták be. A tanulmány szerint nincsenek mellékhatások, de Dr. Specht figyelmeztet, hogy ezek még mindig előfordulhatnak: "Talán rájön, hogy a genetikailag merev vérnyomás hat hónap alatt nem tesz jót a szervezetnek" - mondja az orvos.

Ez az állítás zavaró: a fecskendőnek nem génterápiának kell lennie, hanem Specht szerint genetikailag szabályozza a vérnyomást. Azonban az ilyen mRNS-géninjekciók által okozott hatalmas károk, beleértve a hirtelen halált is, a koronainjekciók óta jól ismertek. Forrás