Header Ads Widget

Vége a vélemény és a szólás szabadságának: Augusztus 25-től kötelező cenzúra és tiltás, törlés minden internetes platformon az igazságok kimondásáért!



Vége a vélemény és a szólás szabadságának: a fizetett cenzorok a WEF szervezetinek fognak dolgozni, jelentéseik előnyben részesülnek az átlagpolgárokéval szemben. Ezt a módszert már tapasztaltuk a FB-on, míg az átlagemberek hiába jelentenek egyes rasszista- magyarellenes, vagy oroszgyűlölő tartalmakat, azokat nem törlik, a felhasználókat nem tiltják le, míg aki a keresztény értékrendet állítja szembe a woke- al, a normálist az abnormálissal, az azonnal tiltást kap!

„Az online platformoknak olyan eszközt kell kínálniuk az internetezőknek, amelyek lehetővé teszik számukra az illegális tartalom egyszerű bejelentését . A bejelentést követően haladéktalanul el kell távolítaniuk vagy le kell tiltaniuk az illegális tartalomhoz való hozzáférést. Ebben az összefüggésben együtt kell működniük a „megbízható megjelölőkkel” . Ezt a státuszt minden országban az entitások vagy szervezetek kapják meg szakértelmük és készségeik alapján. Értesítéseik elsőbbséget élveznek.”- olvasható a szabályozásról.

A már hatályba léptetett „DSA törvény” értelmében minden weboldalt, honlapot, platformot és felhasználót figyelni fognak, a propaganda ellenes tartalmat azonnal törlik. Előzményként a szolgáltatóknak engedni kellett egy „hátsó kaput” felületeik titkosszolgálati ellenőrzésére. A következő lépés a feljelentések tömkelege és a büntetések kiszabása lesz: nálunk a „rémhírtörvény” már a vírushiszti kitörésé előtt elfogadásra került, a bűnösök 3-5 évet és pénzbüntetést kaphatnak az igazmondásért!

Az ellenőrzött tartalmak közé tartoznak a „politikai hirdetések”- netán a tüntetések meghirdetése is tiltott lesz?- a közegészségügyi témák- nem cáfolható tovább a FB on de emailben sem, de a saját weboldalainkon sem a covid oltások hatékonysága, de az orosz agresszió sem!

Lecsapnak a „gyűlöletkeltésre,- nem mondhatunk egy rossz szót sem a migránsokra, ukránokra, vendégmunkásokra, tilos negatívan beszélni az aberrált nemi identitásúakról / L= lesz..k, M= mel..ek/bu..k/ B= bisz..ek, T=tra...neműek Q=különösek/.

A már kötelező migránsbefogadás után az eus szabály életbe léptetése a legjobb időben történt: mintha csak menetrendet követnének az események, és az azokat megelőző, vagy követő új szabályok! A médiák már nem csak cenzúrázva lesznek, hanem a tudatfelügyeleti rendszer legfőbb eszközeivé válnak a nekünk szánt Szép Új Diktatúrában.

Innen már csak egy lépésre vagyunk a digitális pénztől, aminek a felhasználása időhöz kötött, követhető, és szabályozható lesz: Kínában már láttuk, mi történik, ha pirosra vált a telefonon a QR kód!

Ha nem engedelmeskedsz,- MEGHALSZ!

A woke nak BLM nek és az EU-nak köszönhetően Franciaországban migránslázadás tört ki egy 17 éves algériai bűnöző lelövése miatt. A szegény sorsú bevándorló nem fogadta el a francia törvényeket, keresztény értékeket, jogosítvány nélkül autózott, majd rátámadt a rendőrre, aki lelőtte. A FB és közösségi médiák segítségével a vallási eltéréseken alapuló konfliktus miatt napok alatt tűzfészekké alakult az egész ország, Párizsban polgárháborús állapot alakult ki, a rendőrség védelmet kért a kormánytól. A franciák korábban Macron nyugdíjtörvénye ellen tüntettek, de a migránsellenes hangok is felerősödtek, az ukránok felfegyverzése és a NATO-ból való kilépés miatt is tüntettek. A semmiből felbukkant, majd hirtelen miniszterelnökké választott globalista gerontofil /Q?/Macronnak esze ágában sincs lemondania, ehelyett a DSA szabályozás előrehozott hatályba léptetéséről döntött, és az érintett negyedekben letiltotta az internetet. A migráns lelövése jó indokot adott a zavargások kirobbantására, ami lehetővé teszi egy, a kínaihoz hasonló, de a félelem által indokolt „tekintélyelvű demokrácia” létrehozását a totális megfigyelés és szociális kreditek bevezetésével, melynek tesztországa Franciaország lehet.

„Emmanuel Macron a zavargások során megemlítette, hogy Thierry Breton, az Európai Bizottság digitális ügyekért felelős biztosa biztosította róla, hogy „jól fogják csinálni.” 2023. augusztus 25-től a közösségi hálózatoknak haladéktalanul törölniük kell a „gyűlöletkeltő tartalmat” vagy a „lázadásra” buzdító tartalmat, azzal a büntetéssel, hogy az egész területet elzárják.

A biztos kifejtette : Augusztus 25-től az európai jogot kell alkalmazni. [...] Ha gyűlöletkeltő vagy lázadásra, sőt ölésre hívó tartalom van, [a platformok] kötelesek azonnal törölni őket. Ha ezt nem teszik meg, azonnal szankcionáljuk őket. Vannak csapataink, amelyek azonnal beavatkozhatnak. Ezután a platformok pénzbírságot, valamint európai területen való működési tilalmat kapnak. A közösségi oldalaknak bizonyítaniuk kell, hogy intézkedéseket tettek a törvény betartatása érdekében. „Mark Zuckerberg megerősítette számomra, hogy 1000 embert vett fel erre” – jelentette ki. Részletek

Az Île-de-France régió elnöke, akinek megjegyzéseit  egy 20 perces cikk foglalja össze, nem érti, „miért nem szüntetjük meg egyszer s mindenkorra a névtelenséget a közösségi hálózatokon”- vagy hogy „miért nem vezetjük be a bűnözét felelősségét a platformokért. A volt elnökjelölt megjegyzi, hogy  „Kína, ahol „ nagyon jól irányítják a közösségi hálózataikat ”, és az Egyesült Államok  „ teljesen libertárius ” kultúrája között  szeretne „feltalálni egy európai modellt a társadalom ellenőrzésére ” a közösségi hálózatok segítségével, amelyek tiszteletben tartják a szabadságjogokat, de ugyanakkor védik a társadalmat  ”. Felmerült a lehetősége, hogy a kínai alapítású Tik-Tokot az USA beli Montanához hasonlóan betiltják Franciaországban kiberbiztonsági” okból és a tulajdonosi köt átláthatatlanságára hivatkozva.

Az Anonymous Citizen  ugyanekkor felidézte azon országok listáját, amelyek 2021 óta  megszakították a közösségi hálózatokhoz vagy az internethez való hozzáférést zavargások vagy tüntetések idején: Szenegál, Mauritánia, Pakisztán, Kazahsztán, Irán, Szudán, Sierra Leone, Suriname, Kuba, India, Eswatini, Kolumbia, Mianmar  ”. Törökország 2014  - ben letiltotta a Twittert, amikor még kiszivárogtatták az Erdogan korrupcióját érintő felvételeket. A földrengés idején újra letiltott mindent, mert a lakosság nem volt elégedett azzal, ahogyan a hatóságok kezelték a helyzetet.  

Az internet korlátozását politikai célok elérésére nem most vetették be először: ezt alkalmazta az iráni kormány 2019-ben az üzemanyagárak emelkedése elleni tüntetések miatt, amikor több mint egy hétig tartó áramszünetet rendelt el. 

2016 ban, az Erdogan elleni puccskísérlet idején is voltak egyes közösségi médiákban korlátozások. Venezuelában a 2019-es elnökválasztási válság idején több nyugati ország, is elismerte, hogy információs áramszüneteket és a közösségi hálózatokhoz való hozzáférés korlátozását figyelték meg. Oroszország az ukrajnai háború kezdetén lekapcsolta a FB- ot, az Instagramot, és 2023 márciusától részlegesen korlátozta a WhatsApp, a Telegram és a Snapchat használatát. Részletek

Az EU alig pár hete fogadta el a kötelező migránsbefogadási és szolidaritási elosztásukat is lehetővé tevő rendeletét, így az illegális betolakodókat már kitoloncolni sem lehet a tagállamokból. De tiltani lehet mindenkit, aki szóvá meri tenni a migránsok és nemi tévelygők másságát és agresszivitását, a normalitásokhoz való visszatérést követelve.

A DSA törvényt az európaiak védelme és „jobb élete” érdekében hozták a WEF globalistái. Szabályokat határoz meg a digitális platformok felelőssé tételére, valamint az illegális vagy káros tartalmak, illetve illegális termékek terjesztése elleni küzdelemre: rasszista támadások, gyermekpornográf képek, félretájékoztatás, kábítószerek vagy hamisítványok árusítása... Célja: „jobban védeni az európai internethasználókat és alapvető jogaikat, mint a szólásszabadság, fogyasztóvédelem.” – Holott ez éppen fordítva van: végleg eltörlik a szólás szabadságát mint emberi alapjogot. Ahogy „offline” a semmire sem való papírmaszkokkal, úgy most „online” is a cenzúratörvénnyel. 

A „hamisítás” alatt a külföldön engedélyezett, de onnan egyénileg behozott gyógyszerek továbbadását is értik: jó példa erre az Ivermectin esete, ami Indiában fillérekért kapható humán féreghajtó és vírusellenes szer. Továbbá „erősíteni kell a nagyon nagy platformok demokratikus ellenőrzését és felügyeletét, és csökkenteni kell rendszerszintű kockázataikat, információmanipuláció stb.” A „demokrácia” ez esetben azt jelenti, hogy a cenzúráról az Eu és cenzúrázandó tartalmakról, és az ezt elvégző „felügyeleti szervekről” az EU „többségi döntéssel” határozhat, azaz nincs vétójog többé itt sem! Az információkat így a cenzorok manipulálhatják a felhasználókkal szemben, adott esetben választási befolyásolást kiáltva egy politikai hirdetésre. Vagy letilthatnak egy tüntetés szervezése miatt.

„A DSA-rendelet minden online közvetítőre vonatkozik, aki szolgáltatásait (árukat, tartalmat vagy szolgáltatásokat) az európai piacon kínálja. Nem számít, hogy ezek a közvetítők Európában vagy a világ más részein találhatóak.”

Ebből az következik, hogy bármilyen, nekik nem tetsző internetszolgáltató vagy híroldal elérhetőségét letilthatják az EU-n belül, ahogy Putyin betiltotta FB-ot, az EU megszüntetheti most már a VK, a Telegram, a Signal európai elérhetőségét. Így csak a szigorúan ellenőrzött tartalmakat olvashatjuk majd, a tömény agymosás és tudati befolyásolás szigorúan demokratikus vonatkozásában.

A legdurvább rész pedig így szól: „Végezetül a szabályozók biztonságot vagy a közegészségügyet érintő válságok kezelésére szolgáló mechanizmust írnak elő. Az Európai Bizottság felkérheti majd a főbb szereplőket, hogy elemezzék az interfészeik által jelentett kockázatokat, amikor válság alakul ki (például az Ukrajna elleni orosz agresszió idején), és korlátozott ideig sürgősségi intézkedéseket foganatosíthat velük szemben.” Részletek

Ezeket a „szabályozókat” senki nem kérte fel, senki nem hatalmazta fel rá, hogy átírják a törvényeket és befogva a szánkat, ránk kényszerítsék saját elferdült, emberietlen gondolkodásmódjukat! Arra sem, hogy demokráciának nevezett diktatúrákkal fosszanak meg a jogainktól! A betervezett újabb járványpánikot és kényszeroltásokat, a WHO nevű magánvállalat fogja indítani, mint „közegészségügyi válsághelyzetet”, az ennek kezelésére szolgáló „mechanizmus” pedig a cáfolat, az igazságok totális letiltása lesz minden felületről! Az orosz agresszió erőltetett elhitetése szükséges, mert valahogy indokolni kell a 3. világháborút, és a vele járó pusztítást, nélkülözéseket, értelmetlen halálokat. A „korlátozott idejű sürgősségi intézkedések” nem mást jelentenek, mint a háborús, vagy járványügyi hírzárlatot, a nem központi médiák és az internet lekapcsolásával.

Ahogy most Macron letesztelte nekik!

Az „interfészek” – a kapcsolatok a digitális világ hazugságai és a valóság között-mi magunk vagyunk, akik még tudunk, és merünk is gondolkodni, ezért védekezni kell ellenünk. Minden lehetséges módon! A magukat a Világ urainak képzelő elmebeteg elit tagja most készülnek fel rá, hogy a pszichoterror gépezetébe ne kerülhessen többé homokszem.

A járványfelügyeleti karanténok letesztelése után most a digitális börtön kapuit is ránk zárják, miközben egyszerre többmindennel is sokkolni akarnak.

Ezt a diktatúrát és terrort nem lehet úgy túlélni, hogy homokba dugva a fejünket úgy teszünk, mintha semmi nem történne. Az internet cenzúrája ellen úgy lehet fellépni,- hogy nem használjuk tovább a megfigyelt platformokat! Ahogy ezekkel megszakították a közvetlen emberi kapcsolatinkat, úgy elhagyásukkal lehet visszatérni a normalitás világába!

A propaganda ellenszere az igazság kimondása. Az interneté az írott sajtó. A bezártságé az ajtó kinyitása a külvilágra. Legyél Te is homokszem a gépezetben!

/ G. Ági- A Korona Igazsága/


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Egy átlag ember nem érzékeli, hogy mennyire korlátozzák azokat az alternatív médiákat is, ahonnan még valós információkat szerezhetnek.

A lényeg, hogy amíg megoszthatnak bennünket, addig a háttérben rejtőzködő és mindent az irányításuk alatt tartó sátáni erők, azt csinálhatnak az egész emberiséggel amit akarnak! A kérdés csupán az, hogy vajon minek kell még történnie ahhoz, hogy ráébredjenek az emberek, hogy itt ezen a bolygón semmilyen meghatározó döntést, nem az országok vezetői hoznak, hanem egy olyan sátáni háttérhatalom, akiknek tevékenységünk, ember, élet és Isten ellenes, ami szembe megy minden univerzális törvénnyel, és ami az emberiség és a bolygónk pusztulásához fog vezetni. Ez vár ránk ha nem ébredünk!! Részletek


Civilek az összefogásért!! Egy megosztással sokat segíthetsz másoknak is!