Header Ads Widget

John Kerry, Biden klímacárja csütörtökön dühösen ostorozta az úgynevezett "klímaváltozás-tagadókat", akiket veszélyes szektához tartozóknak nevezett.



John Kerry, Biden klímacárja csütörtökön dühösen ostorozta az úgynevezett "klímaváltozás-tagadókat", és azzal vádolta azokat, akik meg merték kérdőjelezni a "bevett tudományt", hogy veszélyes szektához tartoznak.

Ezt a fajta dehumanizáló nyelvezetet el kell ítélni.

Kerry csütörtökön tette a megjegyzéseket Edinburgh-ban, Skóciában, a The Signet Library-ben. Egészen az Egyesült Királyságig repült, ahol a parasztok előadást tartottak a klímaválságról.

"Tények vagy gazdasági háttér nélkül határozottan tagadják, hogy mi történik a bolygónkkal, és mit kell tennünk, hogy megmentsük!" – mondta John Kerry.

Kerry így folytatta: "Mozgalmat szítanak az ellen, amit hamisan "klímaváltozás-fanatizmusnak" neveznek, mivel kényelmesen elfelejtik, hogy a "szekta" szótári meghatározása "a tények elutasítása a hazugság iránti odaadásban".

"Ehelyett az igazmondókat ostorozzák, és hisztériának bélyegzik a vitathatatlan bizonyítékokat" – tette hozzá Kerry.

John Kerry szerint a klímaváltozás tagadói veszélyt jelentenek az emberiségre.


John Kerry magánrepülőgépekkel repül a világ minden tájára, miközben kioktatja az embereket az éghajlatváltozás megfékezésére hozott áldozatok erényeiről.




John Kerry korábban megvédte, hogy 2019-ben Izlandon egy gázzabáló magánrepülőgéppel vette át az Északi-sarkkör díjat.

"Ha ellensúlyozzuk a szén-dioxidot, ez az egyetlen választás egy olyan ember számára, mint én, aki a világot utazza, hogy megnyerje ezt a csatát" - mondta Kerry.

John Kerry "ellensúlyozza a szén-dioxidot" azzal, hogy több kastélyt és egy magánrepülőgépet birtokol.


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


A bolygónkra és az egész emberiségre jelentő valós veszélyt, azt nem a klímaváltozás jelenti, hanem az a mérhetetlen tudatlanság, amibe belesodorták az egész emberiséget!!! Tehát ha nem ébredünk és tovább hagyjuk magunkat becsapni a kormányok és az őket kiszolgáló média propagandák által, akkor ennek az emberiségnek az évei megvannak számlálva, és ugyanoda jutunk, ahová az előző hat emberiség. Ennek az emberiségnek az ideje lejárt és határidőt kapott!! Részletek