Header Ads Widget

Ennek az alacsony rezgésű emberiségnek az ideje lejárt és kapott egy utolsó esélyt, egy határidőt!! Ez azt jelenti, ha nem ébredünk akkor az éveink megvannak számlálva!!


Egyre több ember számára felfoghatatlanok azok az ember, élet, és Isten ellenes tevékenységek a bolygón, amelyet a világ urai kényszerítenek rá az egész emberiségre. Ha megnézzük a ma zajló eseményeket, akkor azt láthatjuk, hogy gőzerővel zajlik a rombolás az élet minden területén, erkölcsi, lelki, szellemi és anyagi szinten egyaránt.

Az elkövetkezendő hónapokban, akik úgy gondolják, hogy megy minden majd tovább a gazdasági életben, mint az elmúlt évtizedekben, és közben meg nem tesznek semmit a saját túlélésük, és lelki fejlődésük érdekében, azok nagyon pórul fognak járni!!

Szánjál rá néhány percet ennek a cikknek az alapos elolvasására, és a videók megtekintésére, mert a tét, az emberiség és a bolygónk megmaradása!!

Ahhoz, hogy megértsük, hogy mindezek a negatív dolgok miért történnek a bolygón, ehhez ismernünk kellene, az ember, az élet és a világ valós működését, amit nem tanítanak.  Azért nem tanítják, mert a világunkat uraló globális pénzhatalmi elitnek, tudatlan, boldogtalan, beteg, anyagba süllyedt, bűnben élő, lelki problémáktól szenvedő, a végtelenségig manipulálható, egymás ellen felhasználható, és kiszolgáltatott emberiségre van szükségük, a hatalmuk megtartása érdekében.

Fizikai világunkat a háttérből egy globális pénzhatalmi elit irányítja, akik ember és a Teremtőink közé álltak, hogy az általuk létrehozott törvényekkel, a globális médiájukkal, a fedezetlen pénzükkel, az őket kiszolgáló politikusokkal karöltve, napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezáltal biztosítsák saját hatalmukat!!

Köztudott, hogy a globális pénzhatalmi elit célja, a nemzetállamok felszámolása, és az egypólusú világrendszer létrehozása, vagyis a totális kontroll és globális diktatúra bevezetése. Ennek megvalósítását szolgálja, a gazdaság tönkretétele, a migrációs pusztítás (KALERGI TERV), és a családok szétverése. 

Utolsó lépésként, éppen most akarják felszámolni, a lelkünk és a Teremtőnk közötti kapcsolatot végérvényesen, a mesterséges intelligenciával és a transzhumanizmussal. Lelkünk egy a Teremtővel, ezért örök életű és  rendelkezik a mindentudással, amikor kiszabadul az anyag rabságából. A lelkünknek nincs szüksége, kajára, vízre, pénzre, ruhára, szállító eszközre, és gondolati sebességgel közlekedik, bárhová a világegyetemben. Tehát a lelkünk, sokkal több, értékesebb, és nagyobb hatalommal rendelkezik, mint bármi ami a fizikai világunkhoz köthető.

Mégis sokan eladták a lelküket a fedezetlen pénzért, vagyis az anyagért cserébe, ami eleve a múlandóságra és a pusztulásra van ítélve!! Ma az anyag uralja az emberiséget és nem az emberiség az anyagot. Az anyagtól várják a boldogságot, a biztonságot, a megmentést, és a megoldást minden problémára!!!

Tehát amit tapasztalhatunk bolygószinten rombolást az élet minden területén, erkölcsi, lelki, szellemi és anyagi szinten egyaránt, ez egy teljesen alvilági irányítás!!

Ez úgy működik, hogy az alvilági lények manipulálják a bolygó legfelsőbb vezetését, ők meg a politikusokat, és rajtuk keresztül az egész emberiséget!!

A globális pénzhatalmi elit, nem akar megmenteni senkit ezen a bolygón, mert nincs szükségük nyolc milliárd emberre, és semmilyen földi hatalom nem tudja megmenteni sem a bolygónkat, sem az emberiséget, mert nem ők az élet és a halál urai!! A földi hatalom csak egy eszköz a Teremtőinknek és azért hagyják ezt a pusztítást amit tapasztalhatunk bolygószinten az élet minden területén, erkölcsi, lelki, szellemi és anyagi szinten egyaránt, hogy minél több ember ébredjen az anyag rabságából mert a végidőket éljük.

Mivel elsősorban szellemlények vagyunk és gondolatainkkal teremtünk meg minden létező dolgot a fizikai világunkban, beleértve a betegségeinket is, ezért jó ha tudjuk, hogy világunkat alapvetően kétféle entitás vezérli, a Teremtőink, vagy az alvilági lények. Minden ember törölt tudattal születik és minden ember a lelki állapotától függően automatikusan befolyása alá kerül valamelyik entitásnak.

A Teremtőink, magas rezgésű lények, szeretet alapon működnek, és az emberiség lelki fejlődésében érdekeltek. Az alvilági lények nem szeretet alapon működnek, alacsony rezgésszintű lények, és az emberiség lelki szenvedésében és pusztulásában érdekeltek.

Tehát az alacsony rezgésű lények érdeke, hogy az emberiség alacsony rezgésű legyen, félelemben és tele problémákkal tengesse az életét. A bolygónkban vannak azok a negatív entitások, lelkek, akik itt rekedtek az előző korszakokból, akiknek nem az első kísérletük arra, hogy megszerezzék a bolygó és a naprendszer irányítása feletti hatalmat és az emberiséget rabszolgáknak használják. Most a lelkekért megy a harc, mert a fizikai testünk az nem kell senkinek, mivel ez a múlandóságra van ítélve!!

Mivel ezek a negatív lények számunkra felfoghatatlan telepatikus képességekkel rendelkeznek, és mivel az emberiség többsége nem rendelkezik, az élet az ember és a világ működésének ismeretével, mert nem tanítják, ezért amikor egy emberi lényt hipnotizálnak az alvilági lények, akkor a hipnotizált személynek fogalma sincs róla!!

Tehát egy hipnotizált emberi lény a fizikai világunkban pontosan azt teszi, amit az alvilági lények akarnak, mert a hipnotizáló befolyása alatt állnak!! 

Ha létrejönne a világkormány, amit a globális pénzhatalmi elit tervez, ez kizárólag egy lebutított, anyagba süllyedt, ösztönlényként működő, alacsony rezgésű emberiséggel lenne lehetséges, ami azt jelenti, hogy ez a folyamat az alvilági entitások malmára hajtaná a vizet. Ez esetben a Teremtőinknek nem marad más választása, mint kimentik azokat a lelkeket, akik magas rezgéssel rendelkeznek, ez lesz az elragadtatás, és a többire meg rárobbantják a bolygót. Tehát ha valaki úgy gondolja, hogy nincs negatív entitás, akkor az nincs tisztában a földünk működésével.

Ez azt jelenti, hogy ha az emberiség nem fejlődik lelki szinten, és nem lesz aranykor ezen a bolygón, ahol kizárólag magas rezgésű, tudatos emberek élnek majd, hogy ezáltal megemeljük a föld rezgésszintjét, hogy távozzanak az alacsony rezgésű alvilági lények a bolygónk belsejéből, mert ez számukra elviselhetetlen lesz, akkor ez a bolygó törlésre kerül az alvilági lényekkel, és a jelenlegi emberiséggel együtt, ahogyan az a nagy könyvben meg van írva!!!

JELENÉSEK KÖNYVE: "És láttam új eget és új földet, mert az első ég és az első föld elmúlt, és a tenger sincs többé. Ézs 65,17 ; 66,22".

A világegyetem tágulásával, a naprendszerünk már nem az univerzum szélén helyezkedik el, ez azt jelenti, hogy közelebb kerültünk a forráshoz, vagyis a magas rezgésű lényekhez, és nem élhetünk ezzel az alacsony rezgésszinttel  úgy, mint a huszadik században, mert ez az emberiség pusztulásához fog vezetni. Mi vagyunk a hetedik emberiség!

A lényeg, hogy sokkal súlyosabb a helyzet a bolygón, mint a gazdaságiválság, a vírus vagy a háborúk, amelyeket tudatosan generálnak! A tét a bolygónk és az emberiség megmaradása! A globális felmelegedést, amire ma épül az emberek totális megnyomorítása bolygószinten, azt nem emberi szén-dioxid kibocsátás okozza. A háttérben egy kozmikus jelenség áll, ami a civilizációnkra nézve nem túl biztató!! Már számtalan információ áll a rendelkezésünkre azzal kapcsolatban, hogy 2036-ig mi várható és mit kell tenni, de az emberiség többsége semmilyen lépést nem tesz a saját lelki fejlődése és túlélése érdekében, a bolygónk rezgésszintjének megemeléséért, és egy szeretet alapú társadalom létrehozásáért!! 

A Galaxisunk forgási periódusa 24 ezer év, és ez alatt kétszer haladunk át egy galaktikus energianyalábon. Az ilyenkor merőleges energianyaláb felmelegedést okoz a nem szilárd kő-bolygókon! A Föld túlmelegszik, a belső plazma ha egyesül a vízzel, hatalmas robbanást okozhat, ami a Föld magját is megrázza, és a kialakult gőzbuborék a légkört is kilöki a világűrbe. A kozmikus nyaláb 2036 körül éri merőlegesen a Földet. Ha túléljük a hatását, utána csökkenni fog a melegedés újra a normális szintre. Mindenképpen kihalási esemény lesz a következmény. Ezért mérték az időt a mayák 12 ezer évben! Részletek az alábbi videóban.


A globális felmelegedést, nem emberi szén-dioxid kibocsátás okozza.



ENNEK AZ EMBERISÉGNEK AZ IDEJE LEJÁRT ÉS 2035-IG KAPOTT HATÁRIDŐT!

Teremtői üzenet!! Ha az emberiség nem fejlődik lelkiszinten és 2035-ig, nem hozza létre az aranykor társadalmát ezen a bolygón, akkor nem csak ez az emberiség, hanem a bolygónk is törlésre kerül!!

Most 2026-ig, a rostálás időszakát éljük! Teremtőink ki fogják venni az élők sorából azokat, akik képtelenek a lelki fejlődésre! Ezt szolgálta a vírus és oltás őrület, a háborúk, a természeti katasztrófák és minden egyéb erkölcsi, lelki, szellemi visszafejlődés, ami jelenleg zajlik a bolygón. Néz körül a saját környezetedben és látni fogod, hogy egyre többen halnak meg semmilyen előzmény nélkül, egyre többen szenvednek különböző betegségekben, és egyre többen boldogtalanabbak. Az már csak részlet kérdés, hogy valaki, baleset, betegség, vagy családi problémák áldozata lesz, mert semmi nem történik csak úgy véletlen senkivel.

Egy Teremtett világban élünkés kontroll alatt van az egész világegyetem a Teremtő által. Szabad akaratot kaptunk, ami nem jelenti azt,  hogy az ember által alkotott liberalizmus jegyében bármit megtehetünk, mert ránk nézve a negatív tetteinknek súlyos következményei vannak. A teremtői szuperintelligens energia benne van mindenben és mindenkiben, nélküle nincs semmi és senki, ez tartja össze az anyagot, különben nem létezne olyan mint anyag, nem lenne senki és semmi, még levegő sem. Ez azt jelenti, hogy senkivel nem történik semmi csak úgy véletlen, minden ami velünk történik, az mind kivétel nélkül tetteink következménye, és Teremtői szintről van megszervezve egyénre szabva minden embernek, ami lehet betegség, baleset, családi és anyagi problémák. Senki nem menekülhet!!!

Minden civilizáció megkapta és ma is megkapja Teremtői szintről azokat az információkat, ami a jövőbe mutat. Ilyen volt például Noé idején is, amikor az emberek nem vették komolyan a bolygót érő katasztrófa előrejelzését, aminek az lett a következménye, hogy nem sokan maradtak életben.

Az aranykorban nem lesz földi hatalom, nem lesz vallás, és nem lesz pénz sem, mert nem lesz szükség rá. Hogy milyen lesz a Teremtői szintről történő irányítás, és mindez hogyan fog működni, ezek az információk már rendelkezésünkre állnak!!

Figyelem!! Az elkövetkezendő időben, szabad akaratból élhetjük úgy az életünket mint eddig, járhatunk templomba, spirituális előadásokra, gyűjthetjük a pénzt, jótékonykodhatunk, várhatjuk a csodát, de ha 2035-ig nem szerezzük meg azt a tudást, ami ahhoz kell, hogy létrehozzuk az aranykor társadalmat ezen a bolygón, akkor minden amit addig csináltunk az megy a kukába velünk együtt, mert nem fogjuk túlélni!! A tudás elsajátítása minimum 9 év, vagyis nincs sok időnk!! További részletek az alábbi videóban!!



Amennyiben további információkat szeretnél szerezni közvetlen Teremtői szintről azzal kapcsolatban, hogy mi várható és mit kell tenned az elkövetkezendő hónapokban, a saját túlélésed érdekében, akkor itt elvégezheted a díj és kötelezettségmentes regisztrációt.