Header Ads Widget

Marc Morano összefoglalja, hogy a meg nem választott globalisták hogyan használják a klíma változást ürügyül az élelmiszerellátás szándékos összeomlására.



Marc Morano az Egyesült Államok Szenátusában, a Környezetvédelmi és Közmunkabizottságban dolgozott még 2007-ben. Az ENSZ előállt a nagy mezőgazdasági jelentésével, ahol azt mondták, hogy a tehén széndioxid kibocsátása károsabbak voltak a bolygóra, mint az összes vonat, repülőgép és autó együttvéve. 
Az amerikai kormány egykori bennfentese, Marc Morano összefoglalja, hogy a meg nem választott globalisták hogyan használják a klíma változást ürügyül az élelmiszerellátás szándékos összeomlására, így az embereknek nem lesz más választásuk, mint rovarokat és laboratóriumban termesztett "húst" enni.


"Ez az élelmiszer, a mezőgazdaság [és] az energia szándékos összeomlása... Olyan helyzettel állunk szemben, amikor szándékosan káoszt és hiányt keltenek, és arra kényszerítenek bennünket, hogy rovarokat [és] laboratóriumban termesztett húst kell vásárolnunk."

Azt látjuk, hogy ez az őrület most mindenfelé terjed. Írországban 200 000 tehenet fognak levágni három éven keresztül az éghajlati célok eléréséhez. A politikusok aláírják ezeket az ENSZ klímaegyezményeket és az ENSZ klímajelentéseit.

Hollandia esetében, közel 12 000 családi kézben lévő kisgazdaságot akartak felszámolni, egy bírósági végzés szerint teljesíteniük kellett ezeket a nettó nulla kötelezettségvállalásokat. És most ez van mind az autóiparban, mind az élelmiszer- és energiaiparunkban. 

Az Egyesült Államokban most engedélyezték a laboratóriumban termesztett húst. Jelenleg olyan helyzettel állunk szemben, amikor szándékos káoszt és hiányt keltenek és arra kényszerítik az embereket, hogy vegyünk laboratóriumban termesztett húst, és együnk rovarokat.


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Jól látható, hogy a globális pénzhatalmi elit, és az őket kiszolgáló politikusok és vallási vezetők, egyre veszedelmesebbé teszik a bolygót ahol élünk. A globális felmelegedést, nem emberi szén-dioxid kibocsátás okozza. A háttérben egy kozmikus jelenség áll, ami a civilizációnkra nézve nem túl biztató. A jelenlegi probléma a bolygón, az nem a gazdaságiválság és nem a háborúk, hanem az, hogy lesz-e elég tudásunk és bevételünk, hogy túléljük az elkövetkezendő éveket! Részletek