Header Ads Widget

A jelenlegi problémák a bolygón, az nem a gazdaságiválság és nem a háborúk, hanem az, hogy lesz-e elég tudásunk és bevételünk, hogy túléljük az elkövetkezendő éveket!



Az elkövetkezendő hónapokban, akik úgy gondolják, hogy megy minden majd tovább a gazdasági életben, mint az elmúlt évtizedekben, és közben meg nem tesznek semmit a saját túlélésük, és lelki fejlődésük érdekében, azok nagyon pórul fognak járni!!

Sokkal súlyosabb a helyzet a bolygón, mint a gazdaságiválság, a vírus vagy a háborúk! A tét a bolygónk és az emberiség megmaradása! A globális felmelegedést, amire ma épül az emberek totális megnyomorítása bolygószinten, azt nem emberi szén-dioxid kibocsátás okozza. A háttérben egy kozmikus jelenség áll, ami a civilizációnkra nézve nem túl biztató!! Már számtalan információ áll a rendelkezésünkre azzal kapcsolatban, hogy 2036-ig mi várható és mit kell tenni, de az emberiség többsége semmilyen lépést nem tesz a saját lelki, szellemi fejlődése és túlélése érdekében, a bolygónk rezgésszintjének megemeléséhez, és egy szeretet alapú társadalom megteremtéséhez!! 

A Galaxisunk forgási periódusa 24 ezer év, és ez alatt kétszer haladunk át egy galaktikus energianyalábon. Az ilyenkor merőleges energianyaláb felmelegedést okoz a nem szilárd kő-bolygókon! A Föld túlmelegszik, a belső plazma ha egyesül a vízzel, hatalmas robbanást okozhat, ami a Föld magját is megrázza, és a kialakult gőzbuborék a légkört is kilöki a világűrbe. A kozmikus nyaláb 2036 körül éri merőlegesen a Földet. Ha túléljük a hatását, utána csökkenni fog a melegedés újra a normális szintre. Mindenképpen kihalási esemény lesz a következmény. Ezért mérték az időt a mayák 12 ezer évben! Részletek az alábbi videóban.


A globális felmelegedést, nem emberi szén-dioxid kibocsátás okozza.



ENNEK AZ EMBERISÉGNEK AZ IDEJE LEJÁRT ÉS 2035-IG KAPOTT HATÁRIDŐT!

Teremtői üzenet!! Ha az emberiség nem fejlődik lelkiszinten és 2035-ig, nem hozza létre az aranykor társadalmát ezen a bolygón, akkor nem csak ez az emberiség, hanem a bolygónk is törlésre kerül!!

Most 2026-ig, a rostálás időszakát éljük! Teremtőink ki fogják venni az élők sorából azokat, akik képtelenek a lelki fejlődésre! Ezt szolgálta a vírus és oltás őrület, a háborúk, a természeti katasztrófák és minden egyéb erkölcsi, lelki, szellemi visszafejlődés, ami jelenleg zajlik a bolygón. Néz körül a saját környezetedben és látni fogod, hogy egyre többen halnak meg semmilyen előzmény nélkül, egyre többen szenvednek különböző betegségekben, és egyre többen boldogtalanabbak. Az már csak részlet kérdés, hogy valaki, baleset, betegség, vagy családi problémák áldozata lesz, mert semmi nem történik véletlen ebben a világegyetemben.

Világunkat a háttérből földi szinten, egy globális pénzhatalmi elit irányítja, akik ember és a teremtőink közé álltak, hogy az általuk létrehozott törvényekkel, vallási dogmarendszerekkel, a globális médiájukkal, a fedezetlen pénzükkel, az őket kiszolgáló politikusokkal karöltve, napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezáltal biztosítsák saját hatalmukat!!

Köztudott, hogy a globális pénzhatalmi elit célja, a nemzetállamok felszámolása, és az egypólusú világrendszer létrehozása, vagyis a totális kontroll és globális diktatúra bevezetése. Ennek megvalósítását szolgálja, a gazdaság tönkretétele, a migrációs pusztítás (KALERGI TERV), és a családok szétverése. 

Utolsó lépésként, éppen most akarják felszámolni, a lelkünk és a Teremtőnk közötti kapcsolatot végérvényesen, a mesterséges intelligenciával és a transzhumanizmussal. Lelkünk egy a Teremtővel, ezért örök életű és  rendelkezik a mindentudással, amikor kiszabadul az anyag rabságából. A lelkünknek nincs szüksége, kajára, vízre, pénzre, ruhára, szállító eszközre, és gondolati sebességgel közlekedik, bárhová a világegyetemben.

Mégis sokan eladták a lelküket a  múlandóságért, az anyagért cserébe, ami a pusztulásra van ítélve!! Ma az anyag uralja az emberiséget és nem az emberiség az anyagot. Az anyagtól várja a boldogságot, a biztonságot, a megmentést, és a megoldást minden problémára!!! Tehát amit tapasztalhatunk bolygószinten az élet minden területén, erkölcsi, lelki, szellemi és anyagi szinten egyaránt, ez egy teljesen alvilági irányítás!!

Ez úgy működik, hogy az alvilági lények manipulálják a bolygó legfelsőbb vezetését, ők meg a politikusokat, és rajtuk keresztül az egész emberiséget!!

Világunkat alapvetően kétféle entitás vezérli, a Teremtőink, és az alvilági lények, akik szembe fordultak a Teremtőinkkel, akiknek szabott idejük van a létezésben. A Teremtőink magas rezgéssel rendelkeznek, szeretet alapon működnek, és az emberiség lelki fejlődésében érdekeltek. Az alvilági lények meg nem szeretet alapon működnek, alacsony rezgésszinttel rendelkeznek, és az emberiség lebutításában és pusztulásában érdekeltek.

Ha létrejönne a világkormány, amit a globális pénzhatalmi elit tervez, ez kizárólag egy lebutított, anyagba süllyedt, ösztönlényként működő, alacsony rezgésű emberiséggel lenne lehetséges, ami azt jelenti, hogy ez a folyamat az alvilági entitások malmára hajtaná a vizet. Ez esetben a Teremtőinknek nem marad más választása, mint kimentik azokat a lelkeket, akik magas rezgéssel rendelkeznek, ez lesz az elragadtatás, és a többire meg rárobbantják a bolygót. Tehát ha valaki úgy gondolja, hogy nincs negatív entitás, akkor az nincs tisztában a földünk működésével.

Ez azt jelenti, hogy ha az emberiség nem fejlődik lelki szinten, és 2035-ig, nem lesz aranykor ezen a bolygón, ahol kizárólag magas rezgésű, tudatos emberek élnek majd, hogy ezáltal megemeljük a föld rezgésszintjét, hogy távozzanak az alacsony rezgésű alvilági lények a bolygónk belsejéből, mert ez számukra elviselhetetlen lesz, akkor ez a bolygó törlésre kerül az alvilági lényekkel, és a jelenlegi emberiséggel együtt, ahogyan az a nagy könyvben meg van írva!!!

JELENÉSEK KÖNYVE: "És láttam új eget és új földet, mert az első ég és az első föld elmúlt, és a tenger sincs többé. Ézs 65,17 ; 66,22".

Egy Teremtett világban élünkés kontroll alatt van az egész világegyetem a Teremtő által, és az ember által alkotott liberalizmus jegyében nem tehetünk meg akármit, mert tetteinknek súlyos következményei vannak. A teremtői szuperintelligens energia benne van mindenben és mindenkiben, nélküle nincs semmi és senki, ez tartja össze az anyagot, különben nem létezne olyan mint anyag, nem lenne senki és semmi, még levegő sem. Ez azt jelenti, hogy senkivel nem történik semmi csak úgy véletlen, minden ami velünk történik, az mind kivétel nélkül tetteink következménye, és Teremtői szintről van megszervezve egyénre szabva minden embernek, ami lehet betegség, baleset, családi és anyagi problémák.

Minden civilizáció eddig is megkapta és ma is megkapja Teremtői szintről azokat az információkat, ami a jövőbe mutat. Ilyen volt például Noé idején is, amikor az emberek nem vették komolyan a bolygót érő katasztrófa előrejelzését, aminek az lett a következménye, hogy nem sokan maradtak életben.

Az aranykorban nem lesz földi hatalom, nem lesz elnyomás, nem lesz vallás, és nem lesz pénz, mert nem lesz szükség rá. Hogy milyen lesz a Teremtői szintről történő irányítás, és mindez hogyan fog működni, ezek az információk már rendelkezésünkre állnak!!

Jó ha tudjuk, hogy a globális pénzhatalmi elit, nem akar megmenteni senkit, mert nincs szükségük nyolc milliárd emberre, és semmilyen földi hatalom nem tudja megmenteni sem a bolygónkat, sem az emberiséget, mert nem ők az élet és a halál urai!!

Azért nem tanítják, az élet, az ember és a világ valós működését, mert az alvilági lények által irányított globális pénzhatalmi elitnek, tudatlan, boldogtalan, beteg, anyagba süllyedt, bűnben élő, lelki problémáktól szenvedő, a végtelenségig manipulálható és kiszolgáltatott emberiségre van szüksége, a hatalmuk megtartása érdekében.

Figyelem!! Az elkövetkezendő időben, szabad akaratból élhetjük úgy az életünket mint eddig, járhatunk templomba, spirituális előadásokra, gyűjthetjük a pénzt, jótékonykodhatunk, várhatjuk a csodát, de ha 2035-ig nem szerezzük meg azt a tudást, ami ahhoz kell, hogy létrehozzuk az aranykor társadalmat ezen a bolygón, akkor minden amit addig csináltunk az megy a kukába velünk együtt!! A tudás elsajátítása minimum 9 év, vagyis nincs sok időnk!! További részletek az alábbi videóban!!




Amennyiben további információkat szeretnél szerezni közvetlen Teremtői szintről azzal kapcsolatban, hogy mi várható és mit kell tenned az elkövetkezendő hónapokban, a saját túlélésed érdekében, és szeretnéd felszámolni az anyagi és a lelki problémákat az életedben, akkor vedd fel a kapcsolatot azzal a személlyel, aki megosztotta veled ezt a cikket, aki egy regisztrációs linket fog küldeni számodra, hogy elvégezdhesd a regisztrációt!