Header Ads Widget

A mai világunkban a legnagyobb problémát az EGÓNK jelenti!



Emberek milliói megvannak győződve arról, hogy mindent tudnak és jól, miközben az anyag rabságában, tengetik az életüket. Ez azt jelenti, hogy nem ők uralják az anyagot és az életüket, hanem az anyag uralja őket, és minden energiájukat és pénzüket a múlandóságba vagyis az anyagba fektetik, amelynek a végterméke, KUKA! Mivel nem ismerik az élet, az ember, a világ működését és az etikát mert nem tanítják, ezért a generációs hibás tudásukkal, problémákat, problémákra halmaznak saját maguknak, amelynek következményei, betegség, baleset, családi és anyagi problémák. Ezek a problémák mind kivétel nélkül lelki eredetű és tetteink következménye, amelyek egyénre szabva Teremtői szintről vannak megszervezve. SENKI NEM MENEKÜLHET TETTEI KÖVETKEZMÉNYE ELŐL, MERT NEM MI VAGYUNK AZ ÉLET ÉS A HALÁL URAI ÉS NEM TEHETÜNK MEG AKÁRMIT. A NEM TUDÁS MEG NEM MENTESÍT SENKIT!

Néz körül a saját környezetedben, egyre többen halnak meg semmilyen előzmény nélkül, és egyre több problémát kapnak az emberek az életükben minden szinten és egyre jobban boldogtalanabbak. Sokan meg sokáig szenvednek az életük utolsó szakaszában az életükben elkövetett tetteik miatt.

Az elkövetkezendő években, ez a folyamat brutálisan fel fog gyorsulni, mert a rostálás időszakát éljük! További részletek