Header Ads Widget

A Moderna elismeri, hogy az mRNS-oltások turbórákot okoznak; A nyomozók több milliárd DNS-töredéket találtak az injekciós üvegekben



Dr. Robert Malone ezen a héten megjelent a Marjorie Taylor Greene kongresszusi képviselő által vezetett "COVID-19 vakcinák által okozott sérülések" meghallgatáson, ahol elárulta, hogy a Moderna saját szabadalma bizonyítja, hogy mRNS-jab fiolái több milliárd DNS-töredéket és más, születési rendellenességekkel és rákkal kapcsolatos szennyeződéseket tartalmaznak.

A tárgyaláson Dr. Malone részletezte, hogy a Moderna saját szabadalmában elismeri, hogy az RNS előnyösebb a DNS-nél az oltásokban a kockázatok miatt, de a vállalat mRNS-injekciója, amelyet több tízmillió embernek adtak be, ez utóbbival szennyezett.

Naturalnews.com jelentések: "A Moderna szabadalmaztatta az RNS vakcinákhoz való felhasználását" - jelentette ki Dr. Malone. És ebben a Moderna kifejezetten elismeri, hogy az RNS jobb, mint a DNS vakcina célokra, mert problémák, beleértve az inszerciós mutagenezis lehetőségét, amely az onkogének aktiválásához vagy a tumorszuppresszor gének inaktiválásához vezethet.

"Az FDA azt mondja, hogy nincsenek tisztában semmilyen aggodalommal, de a Moderna saját szabadalmában pontosan ugyanazokat az aggályokat fogalmazza meg, mint amelyek a DNS-sel kapcsolatban léteznek az inszerciós mutagenezisben és a genotoxicitásban. Tehát a Moderna tudja - a DNS szennyeződés. Azért marad bent, mert ahogy csinálják... DNS-t használnak RNS előállítására, majd lebontják a DNS-t, majd meg kell tisztítaniuk a lebomlott DNS-t az RNS-től, és az általuk használt eljárás nyilvánvalóan nem olyan jó.

A Pfizer COVID elleni mRNS-oltása rákot okozó DNS-töredékekkel is szennyezett

Az Egyesült Államok és Kanada tudósai egyértelmű felügyeleti lánccal tudták megszerezni a Moderna COVID-jab bontatlan fioláit, és mintát vettek belőlük. Ez az ő szakértelmük, csak hogy világos legyen: mély szekvenálást végeznek a mintákon, és eredményeiket a közjó érdekében továbbítják.

Amit felfedeztek, az nagy számú DNS-fragmens volt az RNS-készítményben, amelyekhez szabványos rekonstrukciós eszközöket alkalmaztak, hogy megnézzék, hogyan néznek ki a körkörös plazmid DNS-ek - mellesleg ezek egyikét sem hozták nyilvánosságra.

A dokumentáció azt sugallja, hogy vannak bizonyos DNS-szekvenciák az injekciós üvegekben, amelyek általában nem engedélyezettek semmiben, ami az emberbe kerül, "nem utolsósorban antibiotikum-rezisztencia gén" - magyarázta Dr. Malone.

"Ezek közé tartoznak a Simian Virus 40 szekvenciái - nem az egész vírus, hanem a nagyon aktív promóter szekvenciák -, ami pontosan az, amit az FDA régebbi szabályozásában el kell kerülni, mert még nagyobb kockázatot jelent az inszertációs mutagenezisre."

Kiderült, hogy a Pfizer COVID elleni mRNS-injekciója ugyanazokat a szennyeződéseket tartalmazza. A dokumentációt a vállalat az Egyesült Államok, Európa és Kanada szabályozóinak nyújtotta be. Ezek a szabályozók valójában törölték az SV40 szekvenciákról szóló kis jelölést, nyilvánvalóan azért, hogy elrejtsék a nyilvánosság elől.

"Az FDA nem vette a nyers DNS-szekvenciákat, nem rekonstruálta azokat a plazmidtérképeket, és nem nézte meg őket" - tisztázta Dr. Malone. "Egyszerűen magától értetődőnek vették, amit a Pfizer adott nekik. És most mindez annak köszönhető, amit ezek a kutatók találtak."

Dr. Malone szerint mind a Moderna, mind a Pfizer magas rangú embereinek tudniuk kellett erről, hogy a lehetséges következmények a jab-ban szenvedők számára "bármi, ami a DNS-károsodással jár, azaz a születési rendellenességek és a rák a legjelentősebbek".

Forrás