Header Ads Widget

A WEF főtanácsadója, Yoval Noah Harari kristálytisztán beszél…



Yoval Noah Harari világosan megfogalmazta a teljes és abszolút irányítás terveit, és a transzhumanizmus a végső célt. Ideje, hogy az emberiség felébredjen, és elutasítsa disztópikus jövőjét!



Google fordítás 

Jól fogunk szórakozni. A COVID kritikus fontosságú, mert ez győzi meg az embereket, hogy elfogadják a teljes biometrikus megfigyelés legitimálását.

Meg akarjuk állítani ezt a járványt.

Nem csak az embereket kell figyelnünk, hanem azt is, hogy mi történik a bőr alatt. Eddig azt láttuk, hogy a vállalatok és a kormányok adatokat gyűjtenek arról, hogy merre járunk, kire van szükségünk, milyen filmeket nézünk.

A következő fázis a bőrünk alatti felügyelet.

Ma már az azokat korábban elutasító demokratikus országokban is tömeges megfigyelési rendszereket látunk, és a megfigyelés természetében is változást látunk.

Korábban a megfigyelés főleg a bőr felett volt, most már a bőr alatt.

A kezébe van ágyazva egy mikrochip, amely kulcsaként, személyi igazolványaként és pénztárcájaként szolgál.

A kormányok nem csak azt akarják tudni, hová megyünk, vagy kivel találkozunk, de mindenekelőtt tudni akarják, mi történik a bőrünk alatt.

Mennyi a testhőmérsékletünk? Mennyi a vérnyomásunk? Milyen az egészségi állapotunk?

Pillanatok alatt behelyezik a chipet. Az átalakítás befejeződött.

Beolvasáskor az adott személy oltási állapotára vonatkozó összes információ megjelenik egy olvasón vagy telefonon. Most az emberek még nagyobb erőket fejlesztenek ki, mint valaha.

Valójában isteni teremtő és pusztító erőkre teszünk szert. Valójában istenekké emeljük az embereket, például erőre van szükségünk az új élet eléréséhez.

Az emberek ma már feltörhető állatok. Csúnyán érzed magad.

Éreznéd, hogy megtörténik?

Tudod, az egész gondolat, hogy az embereknek itt vannak a lelkek, és szabad akaratuk van, és senki sem tudja, mi történik bennem.

Tehát bármit választok, akár a választáson, akár a szupermarketben, ez az én szabad akaratom, ennyi.