Header Ads Widget

A WHO főigazgatója panaszkodik a WHO pandémiás szerződésével kapcsolatos online "összeesküvés-elméletekre"



Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz "dezinformáció" elleni keresztes hadjáratának hevességét látva, ha valaki nem tudna jobbat, aligha sejthetné, hogy az ENSZ egészségügyi ügynökségének, az Egészségügyi Világszervezetnek (WHO) az élén áll, nem pedig valamiféle "igazságminisztérium" élén.

Ugyanakkor, figyelembe véve a saját, és a WHO szerepét a katasztrofálisan rosszul kezelt járványban – amikor azok, akik nemzeti és nemzetközi szinten hibásak voltak, felfedezték a "félretájékoztatást", hogy hiteltelenítsék a kritikákat – ez nem annyira meglepő.

Most Tedros azt írja: "Olyan időben találjuk magunkat, amikor az álhírek, hazugságok, összeesküvés-elméletek, félretájékoztatás és dezinformáció burjánzik." Ennek oka ezúttal az ENSZ azon törekvése, hogy a világ országai beleegyezzenek a "pandémiás megállapodásba".



A dokumentum célja, hogy bevezesse a "következő világjárvány" kezelésére szolgáló eszközöket, de messze nem korlátozódik az egészségügyi kérdésekre.

Az ellenzők arra figyelmeztettek, hogy a megállapodás célja a megfigyelési eszközök bevezetése, a cenzúra hatékony megkönnyítése és az ország szuverenitásának aláásása a döntéshozatali folyamatokban egészségügyi válság idején azáltal, hogy számos hatáskört átruház az ENSZ-re.

Úgy tűnik, hogy ez az utolsó komoly aggodalom rossz irányba tereli Tedroszt.

A nemzeti szuverenitás elvesztésének sokkal több aspektusa van, mint a nyílt, mint például az oltás közvetlen bevezetése vagy a lezárások, de posztjában Tedrosz úgy döntött, hogy erre összpontosít, majd a kritikusokat olyan állításokkal robbantja, amelyek "teljesen megalapozatlanok, hamisak, értelmetlenek és nincs valóságalapjuk".

A WHO főigazgatója túl sokat tiltakozik, vonhatják le egyesek a következtetést.

Az ilyen nyelv nem csak úgy a semmiből jön; ez általában annak a jele, hogy nem minden megy simán a színfalak mögött, és itt úgy tűnik, hogy Tedrosz nemcsak az országokat próbálja meggyőzni az "álhírekről, hazugságokról, összeesküvés-elméletekről..." e kérdés körül, de azért is, hogy rávegyék őket, hogy propagandakampányokat indítsanak az ASAP megállapodás mellett.

Tedros ezt "a hamis narratívák elleni aktív küzdelemnek" nevezi.

"Fontos, hogy kommunikáljanak saját polgáraikkal, biztosítva őket arról, hogy ez a megállapodás kifejezetten védi országuk szuverenitását. Ebben a kérdésben nincs helye kétségnek vagy zavarnak" – írta az X-en.

Még jobb lenne egy olyan bejegyzés – vagy egy egész tanulmány –, amely elmagyarázza, hogy a javasolt szerződés pontosan hogyan "védi kifejezetten" a nemzeti szuverenitást, hogy "ne hagyjon helyet a kétségnek vagy a zavarnak".

Ez hiányzik, de a WHO narratíváinak népszerűsítésére irányuló erőfeszítések csak növekednek. Így a Spark Street Advisors lobbizik azzal, hogy "puha (reputációs) ösztönzőket, például technikai és anyagi erőforrásokat javasol az országok (megfelelés) segítésére.

A legtöbb nemzetközi megállapodás a nemzetekre bízza, hogy "önjelentést tegyenek" a végrehajtásról, de itt az ajánlás az, hogy az egyezmény hozzon létre "egy független ellenőrző bizottságot, amelynek feladata rendszeres értékelések készítése arról, hogy a részes államok betartják-e a pandémiás megállapodást, valamint az önjelentés időszerűségét, teljességét és pontosságát". Forrás


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Tisztelt nézők,

A népek rabszolgasorba taszítása olyan alattomosan van kidolgozva, hogy a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat vázolt módosításai automatikusan hatályba lépnek, ha nem mondanak neki kifejezetten ellent! Aki tehát erről hallgat, az automatikusan egyetért! Tájékoztassa választókerületének parlamenti képviselőit. Ez megmagyarázza azokat a fő okokat, amelyek miatt ezeket a szerződéseket el kell utasítani.

Segítsen mindenféleképpen terjeszteni a "Tedros-akta" megrázó hátterét!



Lépjünk ki a WHO-ból! Mind a tervezett világjárványügyi szerződés, mind a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat felülvizsgálata új és eddig elképzelhetetlen hatáskörökkel ruházná fel a WHO-t a világ minden polgárának az egészségét érintő valamennyi kérdésben. A módosítás utolsó tárgyalási fordulója alkalmából a Kla.TV bemutatja James Corbett oknyomozó újságíró tájékoztató előadását arról, hogy hogyan kerül emiatt veszélybe minden egyes ember személyes szuverenitása a saját egészsége felett, és jelen-e megoldást az országok kilépése a WHO-ból.


https://vk.com/video644727407_456240683