Header Ads Widget

Az idegen országok magyar parlamentben ülő ügynökei méginkább veszélyeztetik szuverenitásunkat!


Nagyon remélem, hogy a szuverenitásvédelmi törvény nemcsak azokat szankcionálja majd, akik – idegenek pénzével megfizetve – még csak igyekeznek a parlamentbe, hanem azokat is, akik – idegen országok ügynökeiként –már bent vannak.

Utóbbiak jelentenek sokkal nagyobb „veszélyt” Magyarország szuverenitására, – hiszen a még csak jelöltek nagy részének nem is sikerül megválasztatnia magát.

A magyar parlamentben ülő idegen ügynökök leleplezése egyszerű feladat lesz a felállítandó szuverenitásvédelmi hivatal számára: – csak meg kell vizsgálnia, hogy az egyes országgyűlési képviselők a magyaron kívül még melyik ország(ok) állampolgárai.

(A Kárpát-medencei „külhoni” magyar persze, nem tekinthető „automatikusan” román, szerb vagy pl. ukrán ügynöknek.)

Ha a kettős (hármas…) állampolgárságú képviselőkre elkövetett bűncselekmény (még) nem bizonyítható, – mivel ők nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek: – elég, ha megfosztják őket a képviselői mandátumuktól.

A Fidesz izraeli „testvérpártja”, a Likud, jó példát ad erre: – a kneszetnek kizárólag izraeli állampolgár lehet a tagja.

(Az állami önálló létezésért 75 éve elkeseredetten küzdő palesztinoknak még állampolgárságuk sincs!

Állam nincs terület nélkül!

Legyen ez figyelmeztetés: – a szuverenitásunkat veszélyezteti minden idegen beruházó is, kínai vagy osztrák, aki már a sajátjának tekinti Hazánk kisebb-nagyobb darabját!

A Szent Korona országában minden föld a Szent Korona tulajdona: – a használói csak bérelhetik, s a bérletek haszna a Szent Koronáé, „akinek” tagja: minden magyar állampolgár.)


K.S.M


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK 


Hogyan védi jogainkat és tulajdonunkat a Szent Korona jogrendszer. https://www.napitema.com/2017/01/hogyan-vedi-jogainkat-es-tulajdonunkat.html

Nem lehet a magyar embereket a végtelenségig megalázni, kifosztani, becsapni és hazugságban tartani!! https://www.napitema.com/2022/08/nem-lehet-magyar-embereket.html

Magyarországon nem kellene nélkülöznie senkinek! A "magyar" kormányokat nem érdekli az egy trillió dolláros találmány! https://www.napitema.com/2015/03/magyarorszagon-nem-kell-nelkuloznie.html

Miért vannak egyre többen, egyre jobban, egyre kilátástalanabb helyzetben? https://www.napitema.com/2022/04/miert-vannak-egyre-tobben-egyre.html

Miért fontos, hogy feliratkozz hírlevelünkre? https://www.napitema.com/p/rolunk.html