Header Ads Widget

Elindult a kormány nemzeti konzultációja, azonban kimaradtak fontos kérdések!



A Szuverenitásunk védelméről címet viselő konzultáción a kormány tizenegy kérdésben kéri ki az emberek véleményét – azonban ha jól megvizsgáljuk akkor jó pár lényeges kérdés kimaradt, s pl a nemzet fogalma sincs meghatározva, de a konzultáció szót se akarják megmagyarázni, hogy milyen értelemben használják.

Ezért döntöttek úgy a „NEM ELKÖTELEZETT NEMZETI CIVILEK”, és a NemzetEgyesítő Mozgalom tagjai, hogy pótolják ezeket a hiányosságokat és olyan kérdéseket tesznek fel, amelyek ma a legfontosabbak lennének a magyar társadalom minden tagja számára!

KONZULTÁCIÓ? 

Vagyis valódi véleménykérés a Nemzetünk valódi tagjaitól!

(A Nemzet a legmagasabb szintű lelki és tudati összetartozásban élők, és a hagyományosan magyar a értékrendben cselekvők kultúrközössége. Nem tartoznak bele a rajtunk csak élősködő és idegenszívű kozmopoliták és modern labancok.)

Vannak kérdések amely számunkra is fontosak, tehát az EU el akarja törölni a magyar gyermekvédelmi törvényt, és Magyarországon is migránsgettókat akar létrehozni, vagy a még több fegyvert küldene az EU Ukrajnának, és még több pénzt akar a közös kasszából Ukrajna támogatására fordítani, illetve fel akarja venni a háborúban álló Ukrajnát az Európai Unióba, sőt még az Ukrajnából származó, de amerikai tulajdonú és génmódosított gabonát is be akarja engedni az EU piacára. Nos ezek a kérdések fontosak és szükséges is rájuk válaszolni, mint ahogy a dollárbaloldal számára juttatott nyugati pénzeket sem szabad a magyar kormánynak megengedni!

Ám az alábbi kérdések még ezeknél is fontosabbak! Ön mit gondol ezekről?

1/ AKARJA-E HOGY A SZUVERENITÁSUNKAT KORLÁTOZZA A TERRORISTA VEZETÉSŰ WHO?

IGEN – vagy - NEM?

A szuverenitásunk nagyrészt a WHO által ránk kényszeríteni akart kötelező oltások elutasításától függ, így a kormányt meg kell erősíteni abban, hogy védje meg a magyar embereket a Bill Gates és Tedros Ghebreyesus népirtók – vagyis a gyógyszermaffia által működtetett WHO hazai befolyásától! Egyébként a WHO tagság nem kötelező, így sok ország maradt azon kívül.

2/ AKARJA-E A JELLEGI NAGYSZABÁSÚ UKRÁN ÉS KAZÁR BETELEPÍTÉST?

IGEN – vagy - NEM?

Mi magyarok MÁR A 800 ÉVES ARANYBULLÁBAN is korlátoztuk a hozzánk érkező idegenek lehetőségeit, de a már régen beilleszkedett és nem élősködő idegeneket, pl. a svábokat kifejezetten marasztalni akarjuk!

3/ AKARJA-E HOGY A BANKÁRKASZTI CSALÁSOK ÁLDOZATAIKÉNT KILAKOLTATNI AKART SZEMÉLYEK MARADJANAK LAKHATÁSI JOGGAL AZ EDDIGI INGATLANAIKBAN?

IGEN – vagy - NEM?

Kilakoltatások azonnali megszüntetése azért is szükséges, mert ezek a személyek jóhiszeműen és a banki tájékoztatásnak bedőlve vették fel a hiteleket, amelyek mint új típusú "banki termékek" nem a szokásos módon lettek kialakítva, vagyis a bankok tisztességtelenül jártak el! S ha nem lehet őket kilakoltatni, akkor az ingatlanmaffia és a hozzájuk csapódó ügyvédek, végrehajtók nem fognak hatalmas pénzeket keresni az áldozatok nyomorúságán, így nem is fognak arra energiát fordítani!

4/A AKARJA-E HOGY HAZÁNK TOVÁBBRA IS TAGJA MARADJON A NATO-NAK, HOLOTT ÉREZHETŐ MÓDON BE AKARNAK BENNÜNKET IS VINNI EGY ÚJABB VILÁGHÁBORÚBA?

IGEN – vagy - NEM?

Ez a pont két változat közötti választást biztosít, s erre figyeljetek! Ha az egyikre igennel válaszolsz, akkor a másik csak nem lehet!

4/ B Vagy az azonnali kilépés helyett elegendő lenne a tagság felfüggesztése addig, amíg a NATO nem bizonyítja be, hogy nem támadó, hanem védelmi szövetség, s így minden háborús helyszínen követeli a vitás terület kapcsán rendezendő népszavazást, amit két kifejezetten semleges állam ellenőriz?

IGEN – vagy – NEM?

5/ AKARJA-E HOGY A HAZAI ÉLELMISZER ÉS ENERGIA ÁRAK AZONNAL TÉRJENEK VISSZA A NORMÁLIS SZINTRE?

Az árakat be kellene újra fagyasztani és az azzal visszaélő multicégeket olyan helyzetbe hozni, hogy vagy távozzanak hazánkból és adják vissza a hazai kereskedőknek az ellátás lehetőségét, vagy járjanak el tisztességesen, s ne emeljék fel az árakat olyan szintre ami már sokaknak megfizethetetlen.

IGEN – vagy - NEM?

6/ AKARJA-E, HOGY A TÖRTÉNETI ALKOTMÁNY ELVEIT TISZTELETBEN TARTVA HOZHASSON CSAK TÖRVÉNYT AZ ORSZÁGGYŰLÉS, VAGYIS MINIMÁLISAN A TERMŐFÖLD ÉS A KÖZPÉNZEK KEZELÉSE CSAK ARRA ÉRDEMES MAGYAROK KEZÉBE JUSSON?

IGEN – vagy – NEM?

A szuverenitás, az igazság és a jogbiztonság visszaszerzése csak a történeti alkotmányunk visszavételével lehetséges.

A magyar feltalálók által szabadalmaztatott iparcikkek gyártása, pl. a cikk-levegő akkumulátor gyártása megoldaná az ország pénzügyi nehézségeit és olyan erkölcsi tartást is tudna biztosítani, mely a történelmi Magyarországot minden korszakban a környező államok fölé emelte. Mivel hazánk soha nem gyarmatosított, sőt a saját jogrendjét adta a hungarusoknak is, így Trianon csak a Habsburgok oszd meg és uralkodj elvű politikája miatt következett be.

A történeti alkotmányunk jogfolytonossága minden területen jó irányú változást fog hozni!

A kérdéseket a NemzetEgyesítő Mozgalom tagjai és a „NEM ELKÖTELEZETT NEMZETI CIVILEK” állították össze.