Header Ads Widget

Honvédelmi miniszter felszólítása! Miniszter úr, és Dicsőséges nagyurak! Kit szolgálnak Önök? Melyik idegen hatalom kegyeit keresik?



Ébredj hazám, mert ha most nem ébredsz, Soha többé nem lesz ébredésed! S ha ébredsz is, annyi időd lesz csak, míg nevedet sírkövedre vésed!

Miniszter úr, és Dicsőséges nagyurak! Kit szolgálnak Önök? Melyik idegen hatalom kegyeit keresik? A Habsburgokét újra, vagy a nyugati globalistákét? - Akik a tankok helyett bankokkal, majd újra tankokkal szálltak meg minket és foglalták el el hazánkat újra gyarmattá téve minket? Sosem kérdeztek meg róla, de a mi véleményünk erről Petőfi szavaival élve az, hogy :

Foglalod a ku...anyádat, de nem ám a mi hazánkat! Rabok lettünk, vagy szabadok? Mi a szabadságot választjuk: - Önöktől!

Szabadság, igazság, méltóság, tisztesség! - ezért küzdött Petőfi, Bocskai, Rákóczi, és erről szólt 56 és 2006 is! És most ezért küzdünk mi is! Nem tűrjük a Habsburgmosdatást, a magyarellenességet, köszönjük, de nem kérünk többé a Habsburgokból, volt rá okunk 4x is trónfosztani őket!

Mária Terézia egy gyilkos Habsburg királynő, aki miatt az anyák a fiaikat temették! A magyar anyák nem akarják a fiaikat idegen érdekekért háborúba küldeni! Minden háborúban az igazság hal meg először, és Önök az ukrajnai és izraeli háború esetében is megölték az igazságot és a békét a nyilatkozataikkal! A haza földjének, népének védelme nem terrorizmus sehol a világon!

Mária Terézia ugyanúgy gyilkolta le a madéfalván összegyűlt, tiltakozó székelyeket, ahogy most Izrael a gázai gettóba zárt palesztin civileket! Az ezredeket a poroszok elleni háborúja miatt hozta létre, nem a mi védelmünkre! Az önök Mária Teréziája kezdte el az idegen népek betelepítésével a magyarság felhígítását, a belső viszály keltését, amit önök és az önök elődei is támogattak! Egy nemzeti kormány nem tesz ilyet a saját népe ellen! Vagy hozzá hasonlóan Ön hamarosan magyar katonákat fog küldeni a minket is megszálló idegen hatalom védelmére, ahogy Mária Terézia is mondta :

„Földet és talajt akarok és ezért inkább el kell pusztulnia egész seregemnek ,meg kell halnia minden magyarnak, mintsem hogy én valamiben is visszalépjek.” – Ez állt az átnevezés mögött, miniszter úr!?

Tisztában van vele, hogy az Önök Habsburgjainak ma élő rokonai foszforbombákkal okoznak szó szerinti holokausztot Palesztinában, amit Önök jogos önvédelemnek ismernek el, ahelyett, hogy elítélnék a nyíltan bejelentett népirtást, amit már az ENSZ főtitkára és sok más államfő is megtett!?

Önök szerint a földjeiket, otthonukat, védő, az üldözések, jogsértések, mészárlások ellen fellépő, civilek és hazafiak a terroristák?

Jogos önvédelem a kollektív büntetés a megtorlással a civilek és gyermekek ellen, a víz az áram az ennivaló megvonása, a kórházak, mecsetek lebombázása, és a tömeges kitelepítés ? Ez nem háborús bűn?

A magyar emberek békeszeretők és elutasítják a háború és agresszió minden formáját, ezért felszólítjuk, hogy a magyarok nevében ne támogasson semmilyen háborút, semmilyen formában! Egy miniszternek a magyar nép szolgálata a feladata és a kötelessége, de ha nem ezt teszi, akkor vagy nem magyar, vagy nem minket szolgál!! --Hanem a 3. világháború eljövetelét, a Biden által már bejelentett új világrendet, az újjáéledt fasizmust és nácizmust, a Kalergi tervet, az unió és Amerika parancsára!

A háborús bűnöket és emberiesség elleni bűntettet elkövető Netanjahu és Zelenszkij politikai és pénzügyi támogatásával Önök is bűnrészesekké váltak egy újabb népirtásban! Aminek a pénzügyi és politikai támogatása is bűncselekmény! Önöktől kell megvédeni minket, nem a nem létező orosz agressziótól!

Önök a terrorizmust támogatják, megtagadva az önrendelkezés és önvédelem jogát, miközben békepártiságot hazudnak!

Ha nem tudná, - Az önrendelkezés, az önvédelem, és az ellenállás joga mindenkit megillető emberi, és politikai önrendelkezési jog! Vagy honvédelmi miniszterként nem ismeri a háború törvényeit? A megszállóktól, elnyomóktól, önkényuralomtól a népét, hazáját, földjét védő hazafi nem terrorista, hanem szabadságharcos!

Ön egy nyíltan bejelentett népirtást támogat, amit egy terrorállam követ el, önvédelemnek hazudva, egy megszállt állam területén, minket is veszélybe sodorva vele? Egy keresztény állam hadügyminisztereként! ?

Hol van Önben a keresztény erkölcs és a hazaszeretet? Keresztény Ön egyáltalán? Hogy bírja el ezt a lelkiismerete? Mit lát a tükörben, ha belenéz?

Ön azt a NATO-t szolgálja, ami a globális nagytőke magánhadserege lett, és katonai megszállás alatt tart minket is!?Mi szükség van egy idegen hatalom támogatására és több ezer katonájára Magyarországon, akik adott esetben nem minket, hanem saját uraik érdekeit fogják megvédeni!? A saját országunkat nem képes megvédeni, de katonákat küldene Ukrajnába és Izraelbe is, ha kiadják rá a parancsot!?

Miniszter úr, Önnek a magyar földeknek a védelme is a feladata! Mert az ország földje a haza területe, annak védelme a határokon belül a honvédelem, ami kötelesség, - aminek Ön nem tesz eleget!

Tudja mit jelent a szuverenitás? -Befolyásmentes függetlenséget! - Miközben Ön egy minket megszálló, idegen hatalom hadseregétől, a NATO tól kapja a parancsokat, amiket hűen teljesít is!

Ahogy a palesztinokat, minket is évszázadok óta irtanak, elüldöznek, földjeinket erőszakkal elveszik és eladják, a maradékot elpusztítják, hogy aki elment soha ne is akarjon visszajönni! Nincs határőrség, idegenek népek árasztanak el minket, ez a nemzetbiztonsági kockázat, nem a nem létező orosz agresszió ellen kell védekezni!

Ha Ön valóban a mi honvédelmi miniszterünk lenne, akkor most a háborútól, de a befektetők pusztításától és a betelepülőktől is védené hazánk földjét és területét, mert ez az ami fokozza a terrorveszélyt! - De Ön nem a mi hazánkat védi!

Ön semmit sem tesz a határaink védelméért, sem a mi védelmünkért, sem az országunk területi épségének védelméért, a földjeink elpusztítása ellen!- ha ezt nem tudja megtenni, akkor alkalmatlan a tisztségére!

Miniszter úr! Ön se nem méltó, se nem alkalmas ennek az országnak a honvédelmi miniszteri tisztjére, mert megtagadta a 1848 as szabadságharcunk eszméjét, és mártírjait, Petőfi emlékét, - mert a megszállóinkat szolgálva, az ő befolyásuk alatt nem tesz eleget honvédelmi kötelezettségeinek, - nemzetbiztonsági kockázatot okozó háborúkat támogat,- amivel területi épségünket és a magyar emberek életét is veszélyezteti!

Ön nem felelős- ön azt gondolja, nem felelős nekünk a tetteiért! Tudjuk hogy ön nem nekünk felelős a tetteiért hanem azoknak akiktől a parancsokat kapja! Ön nem a magyar népet és hazát szolgálja, ugyanúgy, mint a kedvenc Máriateréziája!

Önben a szikrája sincs a magyarság sorsa iránti elkötelezettségnek, amit úgy neveznek, hogy hazaszeretetet! De az emberek iránti keresztény szeretet, a felelősségtudat, az emberség is hiányzik Önből, ahogy tétlenül nézi, sőt mi több, elismeri egy megszálló terrorállam jogát az önrendelkezés felett!

Ön ugyanúgy tudja mint mi, hogy idegen hatalom megszállása alatt vagyunk, és hogy Ön egy illegitim, a magyarok által nem akart és el nem fogadott köztársaság kormányának egy senki által meg nem választott tagja! Saját hazánkból mi lettünk kiirtva és elüldözve az évszázadok alatt, mint a palesztinok, csak más módszerekkel,- ami mögött ugyanaz a háttérben megbújó hatalom áll, amit Ön is szolgál!

De mi nem leszünk tovább senki szolgái, nem tűrjük tovább a kényszert és az elnyomást, azt, hogy saját országunk házából mi legyünk kiszorítva! Mert ez az ország a miénk, államunkat Árpád és vezérei alapították meg, a mi elődeink adták a vérüket és életüket érte,- nem a nagyhatalmak!

Miniszter úr! Ön hazaárulást követett el! Ön nem ismeri az ősi törvényt, a jószomszédság törvényét, ami arról szól, hogy „mindent szabad ami nem árt másnak”! Ami a békés egymás mellett élés törvénye!

Ön nem érzi felelősnek magát a magyar anyák fiaiért, területünk épségéért, népünk biztonságáért, de mi igen, ezért a maradék magyarság nevében követeljük, hogy távozzon posztjáról, és országunkból is, méltósággal, amíg büntetlenül megteheti, de egyben hazánkból is, a megbízóival együtt! Mert ne higgye ön sem, hogy büntetlenül megússzák országunk kiszolgáltatását és kifosztását!

Ön, és a parancsolói az emberségünket az önrendelkezésünket és a szabadságunkat akarják most végleg elvenni tőlünk, de nem engedjük! Élünk az ellenállás jogával! Íratlan Történeti Alkotmányunk, szakrális koronánk ősi jogrendjét és értékrendjét nem lehet hatályon kívül helyezni!

Ez az ország a miénk, és az ősi jogon vesszük vissza a bitorlóktól! Nem tűrjük tovább alkotmányos és emberi jogaink sárba tiprását, országunk elpusztítását, elüldözésünket a saját hazánkból, sem a szolgaságot! Ezért „…mi visszaköveteljük ősi alkotmányunkat, mely nem volt ajándék, hanem kölcsönös szerződések által állapíttatott meg s a nemzet életéből fejlett ki; azon alkotmányt, melyet időnként a kor kívánatihoz mi magunk alkalmaztunk, s mi magunk akarunk ezentúl is alkalmazni; azon alkotmányt, melynek alapelveit századok szentesítették. Mellettünk jog és törvény állanak …” -ahogy Deák Ferenc megfogalmazta.

Önöket pedig csak a Jóisten mentheti fel bűneik alól, és adhat kegyelmet, mert mi nem fogunk! Ahogy az Ön urai, a Habsburgok tették velünk,- mi sem fogunk kegyelmezni hazánk és nemzetünk árulóinak! Ez a mi üzenetünk Önnek!

Fotó: MTI


Október 6-án megtartott tüntetés a Petőfi laktanya átnevezése ellen - Videó





Civilek az összefogásért