Header Ads Widget

Az Egyesült Államok kormánya továbbra is megköveteli a COVID-oltásokat a legális bevándorlók számára - még a gyerekeknek is



Mivel a COVID-19 oltások régóta képtelenek megakadályozni a fertőzést vagy az átvitelt, miért írja elő még mindig az Egyesült Államok Állampolgársági és Bevándorlási Szolgálata az Egyesült Államokba legálisan bevándorló személyek számára?

Hasznos, ha úgy gondolsz a COVID-19 élményre, mint a borzalmak soha véget nem érő házára, ahol a botrány és a felháborodás szobája után van hely, olyannyira, hogy soha nem jutsz túl rajta. Egyszerűen nincs elég kutató vagy oszlophüvelyk ahhoz, hogy mindezt lefedje.

A múltban e felháborodások bármelyike elég lett volna ahhoz, hogy hatalmas nyilvános vitát váltson ki. Vezesse be őket egyszerre - 2020 márciusától -, és néhány év alatt fokozatosan bontsa ki és kodifikálja őket, és sok funkció átcsúszik a repedéseken.

Vegyük például azt a folyamatos követelményt, hogy minden más országból az Egyesült Államokba érkező és tartózkodási engedélyt kérő legálisan bevándorló személynek feltétlenül meg kell kapnia a COVID-19 oltást, amely széles körben elismert, hogy nem véd a fertőzés vagy a terjedés ellen, és gyógyszerészeti precedens nélküli mértékű sérüléssel jár.

És az Egyesült Államok kormánya mégis megköveteli. A bizonyítékok itt vannak az Egyesült Államok Állampolgársági és Bevándorlási Szolgálatától.


Vegye figyelembe a nyelvet: "A következő betegségek megelőzése."

Ez egyáltalán nem igaz. Nem lehet igazzá tenni egyszerűen azzal, hogy azt állítjuk, hogy megakadályoz valamit. Semmi ilyesmit nem tesz, annak ellenére, hogy vakcina a beceneve.

Az összes többi valóban vakcina, amely általában megakadályozza a betegséget, mert sterilizáló felvételek. A COVID-19 lövés nem. És mégis ott van, meglovagolva az elmúlt korok közegészségügyi bátorságának farkát.

Általában nem lehet megkerülni ezt a követelményt.

Vallási mentességet kérhet, amely több körös levelezést és dokumentációt foglal magában. Ezeket különféleképpen adták meg sok fejfájás, bürokrácia és költség után. Nagyon kevesen fognak bajba kerülni.

Eközben az Egyesült Államok jelenleg a menedékkérők bevándorlási hullámát tapasztalja, amelyet ez az ország még soha nem látott nyers számban.

Nincs szükség arra, hogy ezek a déli határon átlépő, majd az ország körül szállított emberek szembesüljenek a COVID-19 oltás ilyen követelményével. Ez csak akkor lép életbe, ha régimódi módon próbál bevándorolni, vagyis törvényes engedélyt kér.

A archive.org jelentései alapján úgy tűnik, hogy a COVID-19 oltás hozzáadása 2021 októberének első hetében történt. Nem volt ott, és akkor volt, tiszta bürokratikus rendelet alapján. Fájl szerkesztése, küldés, kész.

Ez jóval azután történt, hogy jól ismert volt, hogy a vakcina nem állította meg a fertőzést vagy az átvitelt, és jóval azután, hogy a Betegségmegelőzési és Megelőzési Központ (CDC) tisztában volt a vakcina egészségügyi kockázataival.

Ez volt az az időszak is, amikor az oltások felvétele drámaian visszaesett az év eleji kezdeti lelkesedés szintjéhez képest.

Ekkorra már rengetegen szkeptikusak lettek, és hajlandóak voltak kockáztatni. A lövések piaca dél felé tartott.

Úgy tűnik, hogy a bevándorló népességet – akiknek 2021 első 10 hónapjában nem kellett megkapniuk – bekötötték a piacra, amikor a mandátumok elkezdték elárasztani a magánmunkahelyeket és a városokat.

Más szóval, ez a bevándorló népesség kényszertoborzása volt, hogy növeljék a felvételek iránti keresletet.

A Biden-adminisztráció megpróbálta ezeket a mandátumokat az egész magánszektorra ráerőltetni. A Legfelsőbb Bíróság 2022 januárjában blokkolta ezt az intézkedést. Tehát a legtöbbet hatályon kívül helyezték. De a legális bevándorlás mellett szóló javaslat megmaradt, és nem támadták meg bíróságon.

Van egy sötétebb módja is annak, hogy megértsük ezt a politikai lépést. Szűrőmechanizmusként szolgál. Világszerte sokan menekültek hazájukból a lövési mandátumok elől.

Ennek hozzáadása a szükséges injekciók listájához egy módja volt annak, hogy jelezze a világnak: az Egyesült Államok nem nyújt menedéket a refusenikek lövésére, ezért ne is próbálkozzon.

Emellett selejtezési mechanizmusként is működik a lezárás- és mandátumellenes véleményekkel szemben. Biztosította, hogy az Egyesült Államok nem engedi, hogy olyan emberek dolgozzanak itt, akik önállóan gondolkodnak, megnézik a bizonyítékokat, vagy más módon nem hajolnak meg a gyógyszeripari napirend előtt.

A CDC tovább részletezi a rendeletet: 12 hónapon belül meg kell történnie, és a gyermekekre is vonatkozik. Az ismételt felvételekre szűk körű kivételek vonatkoznak, de ez további papírmunkát igényel.


Ennek a mandátumnak egyszerűen nincs alapja. A vakcina nem hatékony a szó szokásos értelmében. Nem szükséges az egészséges felnőttek, még kevésbé a gyermekek számára, akiknek közel nulla kockázata van az orvosilag jelentős kimenetelnek.

További sajátosság, hogy a lövésből származó immunválasz gyorsan elhalványul, és még kevésbé vonatkozik a gyorsan mutálódó vírus közösségében meglévő törzsre.

Más szóval, ebben a politikában egyáltalán nincs semmi védhető. Számtalan családot tart távol egymástól, és megakadályozza, hogy az amerikai állampolgárok más országokból származó gyermekekkel és házastársakkal költözzenek az Egyesült Államokba, akik elutasítják a felvételeket.

Dolgoztak azon, hogy visszatérjenek, de az oltási mandátum itt megakadályozza őket ebben. Sajnos a Kongresszusban kevesen hajlandók felkarolni az ügyeket és tenni valamit ez ellen.

Ez az a fajta szabály, amelyet minden racionalitás nélkül érvényesítenek, de amely a nagy gyógyszeripari vállalatoknak kedvez.

A kérdés alig került be a médiába, és jelenleg nem folyik valódi erőfeszítés a visszaszorításra, mert az áldozatok tehetetlenek, és a világ nagy része továbblépett.

Eközben ezt a COVID-19 vakcinát fokozatosan hozzáadják minden rendelkezésre álló követelménylistához, a bevándorlástól a gyermekkori ütemterven át az iskolalátogatásig.

Ez annak ellenére van így, hogy a lövés teljesen nem teljesítette az első év ígéreteit.

Ezt a világ népességének széles rétegei teljes mértékben tudják, és az amerikai bürokráciák mégis kitartanak az előírások mellett, anélkül, hogy a legcsekélyebb érzésük is lenne abból, hogy el kellene fogadniuk a mindenki által ismert valóságot.


Eredetileg a Brownstone Institute adta ki.