Header Ads Widget

A magyarok küldetése!! A betoldott 300 év Z"AVAR" kor tette lehetővé a hazugságokra épülő történelem oktatást, amivel óriási kárt okoztak az egész emberiségnek!



Aki valóban magyarnak tartja magát, annak tudnia kell, hogy hun örökösként van egy küldetése, ami egy magasabb rendű tudás eljuttatását jelenti az egész emberiség számára. Ez ma is ugyanolyan aktuális mint 4500 évvel ezelőtt, amikor ezt a küldetést a hunok elvállalták, azzal a különbséggel, hogy határidőt kaptunk. 

Egyáltalán mi az, hogy magyar? A magyar az egy életminőség! A világon mindössze kétféle életmodell létezik. NINCS TÖBB!! Az egyik az egymásért élés, ez a HUNOR és MAGOR  életmodell, akár az életünk árán is, ami messze túlmutat a múlandó anyagi világon, a másik az egymásból élés, a KÁIN és ÁBEL féle életmodell, vagyis mások kárára élés, akár mások legyilkolása árán is.

Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi társadalmi modellünk erkölcsi és jogi alapja is gyilkosság. KÁIN megöli ÁBELT, ROMULUSZ megöli RÉMUSZT, vagyis a magyar társadalmi életmodell,  amelyre óriási igény lenne az egész emberiségnek, az ennek pont a szöges ellentéte. Ezért veszélyes a jelenlegi alvilági lények által irányított sátáni birodalomra nézve!!!

Az egymás anyagi kifosztására, az emberek megosztására, eltaposására, hazugságban tartására, és legyilkolására épülő KÁIN és ÁBEL féle életforma, szembe megy minden univerzális törvénnyel, ami eleve a PUSZTULÁSRA VAN ÍTÉLVE, hívhatják akármilyen ....izmusnak!!! Ilyenek, a kommunizmus, a kapitalizmus, a szocializmus, a nácizmus, a cionizmus, a katolicizmus, stb.. Ezek a rendszerek nem szeretet alapon működnek, hanem érdek alapon, akár egymás legyilkolása árán is, és mind kivétel nélkül egy tőről fakadnak. Ezek a rendszerek nem az embereket szolgálták soha, hanem a hatalmat!! Nincs az a földi hatalom ami ezeket a sátáni rendszereket megmenthetné vagy túlélhetné.

A lényeg, hogy a magyarok István jóvoltából nem tudták küldetésüket beteljesíteni!! István a német hadsereggel karöltve, elárulta a magyarokat és kiirtotta a magyarok jó részét. Felrúgták a 24 törzs vérszövetséget, amiben benne volt, hogy az a törzs amelyik felrúgja ezt a szövetséget, annak 1000 éves átok hull a fejére. Ennek ellenére a magyarság a saját pusztulását ünnepli Istvánnal minden évben még ma is, mert a sátáni birodalomnak és az őket kiszolgáló hazug politikai elitnek ez az érdeke.

Minden népcsoportnak van küldetése, amire Teremtve lettek! Például a kazár-zsidó népcsoportot Ukrajnában azért hozták létre, hogy a hun birodalmat szétbomlassza és szétverje. Magyarország szétdarabolásáról nem is beszélve. Napjainkban is folytatódik a pusztítás, ennek ékes bizonyítékát láthatjuk ma is.

Ezért van az, hogy egy hazug történelmet oktatnak és senki nem beszél többek között arról, hogy kik hoztak létre egy illegitim rendszert Magyarországon, diktatúrával a Szovjetunió segítségével, hogy a hatalom közelébe kerülhessenek és mi volt a valódi oka? Ezzel az illegitim rendszerrel, nem magyar lelkületű emberek kerülhettek hatalomra, kiszolgáltathatták az országot idegen érdekeknek, és elfoglalhattak minden kulcspozíciót az országban, oktatási, vallási, gazdasági, politikai, kulturális, egészségügyi, igazságügyi területen egyaránt, és megkezdhették Magyarország tönkretételét. Meghamisították történelmünket, hogy hülyíthessék, megalázhassák és tönkre tehessék a magyar emberek életét, erkölcsi, lelki, szellemi és anyagi szinten egyaránt. Sőt ezek utódaik, hogy tovább mentsék a bőrüket, a hazugságokat és a magyarság ellen elkövetett bűnöket, úgy próbálják a szőnyeg alá söpörni tetteiket, hogy náci meg egyéb jelzőket aggatnak a magyarokra, holott valójában ők maguk az igazi fagyűlölők amit tetteik bizonyítanak!!  

Minden pusztítás ami a magyarság ellen történt és amivel lerabolhatták az országot, azt mind kivétel nélkül egy illegitim rendszerrel hajtották végre, amiért felelni kell, mert alkotmányunk hatálytalaníthatatlan és egy illegitim banda jogot nem alkothatott. Mára eljutottunk oda, hogy összeugrasztottak mindenkit mindenkivel!!! Ilyent sem a jogrendszerünk, sem a kultúránk nem ismer!!

A probléma az, hogy nincs sok időnk!! Óriási tévedésben élnek azok, akik úgy gondolják, hogy az egymás anyagi kifosztására, eltaposására, legyilkolására épülő politikai és gazdasági rendszerekkel, ez az emberiség túlélheti a következő évtizedeket!!

Ennek az emberiségnek ezzel az életformával amiben él, az ideje lejárt!! Van még néhány évünk 2035-ig, hogy ezt a küldetést megvalósítsuk! Amennyiben ez nem történik meg, akkor ennek a bolygónak és ennek az emberiségnek az évei megvannak számlálva, mert Teremtőink eltörlik ezt a bolygót az emberiséggel együtt az alvilági lények miatt, ahogyan ez a nagykönyvben meg van írva. Mi vagyunk a hetedik emberiség!! Nincs olyan elnyomó földi hatalom, ami ezt a folyamatot megtudja akadályozni, mert nem ők az élet és a halál urai!

A JELENÉSEK KÖNYVE 21. fejezet: 

És láttam új eget és új földet, mert az első ég és az első föld elmúlt, és a tenger sincs többé.

A sátán birodalma a végét járja és a végidőket éljük!

Lehet választani! Most a lelkekért megy a harc!!!  Vagy tovább szolgáljuk az alvilági lények által manipulált földi hatalmat, amely a fedezetlen pénzen keresztül a kezében tartja a politikai rendszereket és rajtuk keresztül manipulálni tudja az egész emberiséget, ami az emberiség és a bolygónk pusztulásához fog vezetni, vagy a Teremtőinket szolgáljuk, hogy egy szeretet alapon működő kész rendszerrel, egy magasabb létformába segítsük az emberiséget. EGYSZERRE KÉT URAT NEM LEHET SZOLGÁLNI!!

Jól látható, hogy a sátáni birodalmat kiszolgáló globalista politikusaink a pusztulás mellett döntöttek, nekik kell a migráció, a fajkeverés, a háborúk és ennek a sátáni rendszernek a fenntartása, hogy tovább élősködhessenek az emberiségen, és végcélként egy brutális népességcsökkentést hajtsanak végre, mert ők a hazugságra és a gyilkolásra lettek teremtve, akik ember és a Teremtőink közé álltak, hogy az általuk létrehozott törvényekkel, a globális médiájukkal, a fedezetlen pénzükkel, az őket kiszolgáló politikusokkal karöltve, napiszinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezáltal biztosítsák saját hatalmukat!!

János 8:44

Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja.

Ma ezt a pusztítást láthatjuk bolygószinten!!



Miért különösen fontos, hogy lehazudják a magyar történelmet?

 

Civilek az összefogásért