Header Ads Widget

Toroczkai László március 15-én elhangzott beszéde - A Mi Hazánk által képviselt harmadik út világosan fogalmaz, nem játszik színjátékot.



1848-ban akik a Pilvax-közben összegyűltek, azok számára egyértelmű volt, hogy egy gazdag örökségű nemzethez tartozunk. Büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok. Büszke vagyok arra, hogy a világ legkülönlegesebb nyelve az anyanyelvem. A márciusi ifjak nem vártak másokra. Nem azt nézték, hogy mit szólnak a nagyhatalmak, vagy, hogy mennyi magyar van velük. Egy olyan világ volt ez, ahol nemcsak Petőfi Sándornak, de a szerb származású Damjanichnak is egyértelmű volt, hogy magyar akar lenni. Olyan világ volt, ahol magyarnak lenni hívó erőt jelentett.

A 20. század második felében, 56 után évtizedeken át azon dolgozott a politikai elit, hogy kiölje azt a magyarságból, amit a márciusi ifjakból még nem öltek ki. A "merjünk kicsik lenni" lett a legújabb szlogen. A 20. század utolsó évtizedei végig arról szóltak, hogy örüljünk, hogy egyáltalán létezünk. Tulajdonképpen nem is olyan nagy örökség az anyanyelvünk sem - mondták. Az elmúlt évtizedekben erre épített a magyar fősodratú politika. "Majd Orbán Viktor megment benneteket" - mantrázzák. 

Miféle nemzeti kormányzás az, amelynek ugyanolyan a gazdaságpolitikája, mint az előző balliberális rendszeré? Miféle nemzeti politika az, mely azt üzeni a magyarságnak, hogy ti gyengék vagytok, ezért nézzétek el a luxust, a rongyrázást, a jachtokat. Azért nézik ezt el magyarok százezrei a Fidesznek, mert azt hiszik, hogy Orbánék majd megmentik őket. Azok a szirénhangok, melyek azt üzenik, hogy nem kellenek eszmék, ideológiák, csak váltsuk le a kormányt, azok csak prédává teszik a nemzetünket. Akik rabszolgasorba akarnak minket taszítani, azok pontosan arra várnak, hogy ne legyenek ideáink. 

A Mi Hazánk által képviselt harmadik út világosan fogalmaz, nem játszik színjátékot. Büszkék vagyunk arra, hogy magyarok vagyunk. Olyan országot akarunk, ahol a magyar vállalkozót, a magyar nemzetgazdaságot támogatjuk. Rengeteg lehetőségünk és partnerünk lehetne, ha a Fidesz nagykövetnek, gazdasági attasénak nem leszerepelt, bukott embereket jelölne ki. Mi azt mondjuk, hogy zéró migráció! Nem vendégmunkásokban, hanem magyar munkaerőben gondolkodunk. Minden szétlopott vagyont visszaszerzünk! Egy fillért sem adunk Ukrajnának! Nemet a világkormányzásra! Nemet a globalizmusra! Minden olyan szerződést fölmondanák, amely nem a magyarok érdekeit szolgálja. Elég volt a politikusok rongyrázásából. Mi vagyunk az egyetlen párt, amely azt hirdeti, hogy töröljük el a mentelmi jogot. Követeljük, hogy a készpénzhasználat legyen alkotmányos jog. Legyen kötelező mindenhol az ATM, legyen nulla forintos a készpénzfelvétel. 

Nekünk nem tárgyalópartnerünk ma az európai elitből senki. Nem pazarlók rájuk egyetlen percet sem. El akarjuk őket zavarni, el akarjuk őket takarítani, hogy ne az Európai Egyesült Államokat alkossák meg, hanem mi hozzuk létre a Nemzetek Európáját. Készen állunk arra, hogy a globalizmust úgy győzzük le, hogy ehhez globálisan szövetségeseket keresünk. 2022-ben már csodát tettünk, hogy bejutottunk az Országgyűlésbe. Most ismét csodát kell tennünk, hogy az Európai Parlamentbe is bekerüljünk. Hűek maradunk a hazánkhoz, Magyarországhoz rendületlenül.