Header Ads Widget

A balliberálisok az Apokalipszis fakó lovasával hirdettek forradalmat március 15.-én - A nemzethalál állapotába kerültünk!



A Háttérhatalom üzenetét megjelenítő Halálbábuval nyilvánvalóvá tették, hova tartoznak: A Világot uralni akaró Sátáni rend szolgái!

A felfújható Kaszás, rajta „Ne féljetek” felirattal nem véletlenül éppen most bukkant fel a balliberális tüntetéseken! A nagy Halálbábu az Illuminati jelzése, a már ismert, fonákára fordított igazság megjelenítésével! Mindig jelzik,- megmutatják, kik ők, és mit szántak nekünk, akik a háttérből irányítják az eseményeket.  Ne tévessze senki szem elől ezt az alapvető elemet: a megsemmisítést, ami a múlt század totalitárius rezsimeihez hasonló módon megmutatja a Nagy Reset rituális aspektusát, és feltárja a halál kultuszát, amelyet meghirdetői a magukévá tettek. 

Az „idők végezetéhez” értünk, ahogy a Biblia nevű forgatókönyvben megírták előre?

A „korona-vírus”-neve is egy jelzés volt! : A Korona az uralmat jelenti az emberek felett, a király, akitől kapja,- a császártól, vagy a Római Egyháztól, azt szolgálja. Az Égi Királyság fonákára fordított mintájára a sátánista szekta, az Illuminati, az „antikrisztus”, a Sátán királyságát hozná le a Földre, az ő „koronájával” a fején uralkodna az emberiségen. A koronavírus „járvány” pedig pontosan ennek a globális uralomnak a kezdetét jelképezte, - és vezette be a „királyok” uralmát a világszintű lezárásokkal, korlátozásokkal, kényszeroltásokkal, az emberi önrendelkezési jog megtagadásával, a WHO segítségével!

A másik jelet, a bábut már 2022-ben, a választások előtt megcsináltatták, de Márki kampányán valamiért még nem akarták felfújni. Első megjelenése a genderlobbi pedofilellenes tüntetésén volt, de a médiáknak valamiért nem jött át az üzenete, pedig a gyerekek védelmére meghirdetett tiltakozáson semmi keresnivalója nem volt egy ilyen ijesztő förmedvénynek. A jobbikos ál-gazdatüntetésen is felfújták, de ott se kifogásolta senki. Mintha teljesen természetes lenne, hogy egy óriási kaszás csontváz lebeg az emberek fölé magasodva! A teszt sikerült: az emberek nem háborodtak fel, és nem értették meg az üzenetet. A gazdák és méhészek mintha észre se vették volna, de meglehet, nem kérdezték meg őket, akarnak-e a Kaszás árnyékában tiltakozni.

A Kaszás a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelképeként ott tornyosult március 15.- én is, a szabadságharc emlékének megcsúfolásaként az Andrássy úton. Az átjáróházzá és kínai gyarmattá tett, felvásárolt ország már valóban mindenkié, ahol az lett a szégyen, ha valaki magyarnak tartja magát! A nemzethalál állapotába kerültünk! A Nemzeti Múzeum területén az MVSZ elnökének már azt sem engedték meg, hogy egy kis koszorút elhelyezzen a Petőfi emléktáblán, nemhogy ott bárkinek is megengedték volna, hogy „demonstratív jellegű” beszédet tartson! 

Videó az eseményről:

A hatalom fél, és meg is van rá az oka! A ballib tüntetésen több mint kétszer annyian voltak, mint Orbán ünnepi szónoklatán!

Az USAID dollárbaloldala megrendezte a kormányellenes puccs főpróbáját!

A szabadságharcot a történelemhamisítók jellemzően a mai napig „forradalomként” emlegetik, holott Kossuthék nem a „rendszert” és nem a királyt akarták „leváltani, hanem csak reformokat követeltek tőle, amit el is értek! Nem úgy most, amikor ugyanaz a láthatatlan hatalom szorongat minket, mint 1848-ban, de most egy újabb „tudati” forradalmat akarnak levezényelni, olyat, mint a „reformkor” idején! A demokrácia sikere után most az abnormális szabadosság és az ember dehumanizálása van soron totális cenzúrával és diktatúrával társítva, ami szabadságot és kényelmet, teljes liberalizációt ígér.

Nem véletlenül bukkant fel Magyar Péter szórólapján a „rendszerváltás” ígérete, ami mellett a baloldal régi követelései is megjelentek: az EURO bevezetése, csatlakozás az Európai Ügyészséghez, ami a jogi és pénzügyi szuverenitásunk végét jelentené. De ha ez nem elég, a balosok „forradalomról” írnak, amihez hirdetményük szerint megalakították a „Forradalmi Tanácsot”, erről levelet küldtek az USA elnökének, a NATO-tól békefenntartókat kértek, nehogy „Orbán vérfürdőt rendezzen”, ha megpuccsolják! Amint az várható volt, megtagadva az Alaptörvényt, az 1989-es módosítást kezelik „alkotmányként”, ami alapján tudjuk, hogy „minden hatalom a népé”, és önmagukat Kossuthékkal azonosítva elfoglalnák a közszolgálati médiákat, majd új választást írnának ki.

A sátánista rend most a normalitást, a nemzetállamiságot váltaná le egy új ideológiai és technológiai világrendre! Ahogy mindig is ők váltották a „rendszereket”!

A nemzet kettészakadt,- ahogy a Nyirkai jóslatban meg lett írva! Az identitásukat vesztett emberek nem csak a másik párthoz tartozókat, hanem a nemzetet is gyűlölik! Annak említésére, hogy Magyarországon a magyar emberek érdekeinek kellene az első helyen állni, március 15.- én mindkét táborhoz tartozók egyformán reagáltak: aki ilyenre mer hivatkozni, az anarchista , náci, fasiszta és rasszista! A tömeg egyik fele Orbánt, a másik Magyart éltette „nemzetiként”! 

De ha a nemzet halála nem elég, Magyar bejelentette az egyének halálának a követelését is: beszédében kitért az eutanáziára, mint kívánatos jogra!

Csodálkozunk- e még rajta, ha a rendszerváltó forradalmárok mozgalmának szimbóluma egy óriás Halálbábu lett „ne féljetek” felirattal? A halálkultusz jelei: az abortusz, és eutanázia, a család halála az egyenjogúság és nemi perverziók révén, az igazság és a tudomány, a kultúra, a nemzetállamiság, a szabad akarat, a hit halála, és az állandó háborúk, amikkel a lelket, és a reményt is megölik!

Az Illuminati,- az Új Világrend szabadkőműves építészeinek üzenete a bábuval:

„Ne félj a haláltól,- mert már halott vagy! Eljöttünk érted! Halott vagy, mert agyhalottá tettünk! Emberi lényként nincs rád tovább szükségünk! „Elvettük emberi mivoltodat, emberi lényed lényegét, megszüntettük emberi létezésedet, mert már a miénk lett a lelked, amit megöltünk”! Mi, a Halál uralkodunk már feletted! Már csak egy digitális adathalmazként létezel, saját akarat és gondolatok nélkül, mert te magad adtad el a lelked a mi szolgálatunkra”! Az Apokalipszis negyedik lovasa a fakó lovon ülő Halál, egy kaszával a kezében! Ő a halál és a pusztulás szimbóluma, aki a háborút, szörnyű éhínséget és borzasztó járványokat és betegségeket hozott a Földre.

A Sátán elveszi a lelkét annak aki a szolgálatába áll és ha megtagadja vele a szerződést akkor küldi érte a Kaszást! A Fenevad bélyege is erről szól: aki nem fogadja el, el kell pusztítani! Ezért jön a Kaszás, de a ballibekért nem, mert aki elfogadja a Fenevad bélyegét, azt nem bántja! Ezért írták rá hogy ne féljetek.

Így jelzik nekünk a szabadkőművesek pártjai a bábuval, hogy mi vár ránk a jövőben, amit ők, a neoliberálisok képviselnek!

Az első „világjárványon” már túl vagyunk, most tervezik a következőt, a harmadik világháború is közeledik, a klímahiszti mentén leállítják a gazdálkodást, majd mindezt követi az éhínség, a munkanélküliség, és egy óriási szociális káosz. Pontosan úgy, ahogy Albert Pike, a szabadkőműves amerikai ezredes 1871.-ben eltervezte?

Ne legyenek kétségei senkinek se arról, hogy a pártokat az Illuminati szolgálatában álló szabadkőműves páholyok hozták létre! A világuralmi törekvések érdekében ők tervezték meg a vallási, majd az ideológia hódítások módszerét, ők álltak a hatalmi harcok, a háborúk, forradalmak, lázadások, polgárháborúk, de a „felvilágosodás”, a „demokratizálódás”, és az ipari, technológiai forradalmak mögött is! Az ő kezükben vannak a bankok, az egészségügy, az oktatás, a kereskedelem, a tudományok! Ők a világuralomra törő sátánista, istentagadó, a Természetet is leuralni akaró szuper-elit, a rejtett kaszt! Ők hozták létre az ENSZ-t, a WHO-t, az „uniókat”, az ő világhadseregük a NATO, ők tervezték meg a „világjárványt” és a „klímaváltozási narratívát”, ők alkotják a Trump által emlegetett „mélyállamot”! Ők vezették be a „szabályalapú” világrendet, amiből az ő bábkormányaik alkotnak törvényeket! Ők a világköztársaságot kikiáltani akaró globalisták emberiség elleni háborújának hadvezérei!

Ahogy „fennt”,- úgy „lennt” ,- „amiként a Mennyben, a Földön is” : - a Teremtés tökéletes rendjének, az egymás iránti szeretetnek és igazságosságnak kell uralkodnia! A Sátán, mint Antikrisztus királysága helyett Jézus királyságát kell a Földön emberek milliárdjainak kikiáltani!

Mert az Illuminati halálos fenyegetését csak egy öntudatra ébredt emberiség tudja egyszer és mindenkorra megszüntetni! Igazuk van! Itt az idő: Most vagy soha!

Választanunk kell az Élet és a Halál között! A szabadság és a szolgaság között! Hiába fenyegetnek a bibliai jóslataikkal, és azzal, hogy elpusztítanak, ha nem fogadjuk el a Fenevad bélyegét: a QR kódos digitális szép új világot! Megmutatták az igazságot a bábujukon: A félelem az, ami hatalmon tartja őket felettünk! Az Apokalipszis fakó lovasát, és társait csak akkor győzhetjük le, ha nem tartjuk fenn az őket rád küldő Fenevad, - az ILLUMINATI- hatalmát magunk felett a félelmeinkkel!

Magunk teljesítettük be amitől féltünk, mert nem mertünk ellenállni a Hatalomnak, kísértésbe estünk önnön érdekeink mentén! Az elferdített kereszténység után az ateizmust, a sátánista Istentagadást használták fel az emberiség ellen, hogy hatalmukat tovább erősítsék!

Hittünk a pártjaiknak? Hittünk a KÉP-viselőiknek? Akkor tessék, itt az eredménye: Mi magunk tehetünk róla, hogy most félünk a háborútól, a szegénységtől, a halálos vírusoktól és a klímaváltozástól, és egy idegen hatalom rabjai és szolgái lettünk!

ITT AZ IDŐ KIMONDANI AZ IGAZSÁGOT,- AMITŐL EDDIG FÉLTÉL!

/ G. Ági /