Header Ads Widget

A WHO egy csalással létrehozott szervezet ami mögött a Rockefeller Alapítvány áll.



Az alapvető aggodalomra ad okot, hogy a WHO létrejötte során jelentős csalások történtek. Dokumentumok, beleértve  a naplóbejegyzéseket is, bizonyítják, hogy a „ hivatalos történet ” a valós események erősen megtisztított változata. Az egész érdekfeszítő sztori részleteit ITT olvashatja el, / az oldalt letiltották, nem betölthető / de a gyors áttekintéshez itt vannak azok a lényeges pontok, amelyek illusztrálják a WHO eredetének csaló jellegét, és reményt adnak, hogy ez segítheti az Egyesült Királyság kilépését.

1. A  hivatalos történet  szerint: „1945 áprilisában, az Egyesült Nemzetek Szervezetének (ENSZ) felállításáról szóló konferencián, amelyet San Franciscóban tartottak, Brazília és Kína képviselői javasolták egy nemzetközi egészségügyi szervezet létrehozását és egy konferenciát annak alapszabályának kialakítására.”

Valójában ez nem két nemzet spontán javaslata volt; ehelyett a javaslatot benyújtó két orvos, Dr. Souza Brazíliából és Dr. Sze, egy kínai amerikai, az Egyesült Nemzetek Segély- és Rehabilitációs Igazgatóságánál (UNRRA) dolgozott Washington DC-ben, és együttműködött az Egyesült Államok kormányával és a Rockefeller Alapítvány („RF”) a WHO alapításának tervezésére. Dr.Sze az állítólagos kínai és brazil kormánytól származó dokumentumokat nemzetközi egészségügyi szervezet iránti „vágyukról” írta, és mindkét orvos keményen dolgozott, hogy meggyőzze a brazil és a kínai küldötteket az együttműködésről.

2. Dr. Sze a San Francisco-i Konferencia állásfoglalását is elkészítette, és elvitte Washington DC-be, ahol Rockefeller által befolyásolt tisztviselők jóváhagyták, mint ideiglenes egészségügyi bizottságot. Ez a mechanizmus – amelyet először 1943-ban az Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezet létrehozására használták – lehetővé tette egy olyan szervezet létrehozását, amely pontosan az igényeknek megfelelő. Azok, akik nem vettek részt a „szakértői” eljárásokban, később nem tudtak változtatni a dolgokon. Így a WHO-t lopakodva, a potenciális tagországok bejelentése és részvétele nélkül hozták létre.

3. Nem lehet alábecsülni a Rockefeller Alapítvány szerepét, amely több mint egy évszázada csendesen irányította a globális közegészségügyi menetrendet. 1913-as alapítása óta a közegészségügyi kutatás, politika, végrehajtás és oktatás egyik fő finanszírozója világszerte. Noha jótékonysági szervezetről van szó, ez a befektetési szint nagy geopolitikai hatalommal és befolyással bír. Valójában a WHO elődjét – az I. világháború után alapított Nemzetek Szövetségének Egészségügyi Szervezetét („LNHO”) – az RF saját Nemzetközi Egészségügyi Osztályának mintájára alakították   (1927-ben), és az RF volt a fő védnöke.

4. Az ENSZ Gazdasági és Szociális Tanácsa („ESC”) nemzetközi egészségügyi konferenciát hívott össze New Yorkban (1946. június 19. – július 22.) a WHO létrehozása érdekében. Ez gumibélyegzős gyakorlatnak bizonyult, mivel a konferencia előtt a WHO Technikai Előkészítő Bizottsága – amely az RF-hez kötődő tagokból, köztük Souzából és Sze-ből, valamint az Egyesült Államok kormányának képviselőiből állt – véglegesítette a WHO alkotmánytervezetét.

5. Ezt az Alkotmányt lényegében rákényszerítették a küldöttekre. Azt feltételezték, hogy megfelelően megfontolják és ratifikálják, és saját kormányaik elutasíthatják, de ez nem történt meg. Az Egyesült Királyságban nem történt kísérlet a dokumentum felülvizsgálatára vagy ratifikálására. 1946. július 22-én 61 nemzet képviselői írták alá. Bár ez a WHO megalakulásának időpontja, az alkotmány csak 1948-ban lépett hatályba, miután 26 nemzet ratifikálta. Az Ideiglenes Bizottság még két évig volt érvényben, mígnem 1948. augusztus 31-én a WHO utódja lett.

6. Rejtély övezi az Egyesült Királyság részvételét a WHO létrehozásában. A hivatalos parlamenti jegyzőkönyv, Hansard, nem tesz említést arról, hogy az Egyesült Királyság 1946 májusában röviddel az ENSZ EGSZB New York-i ülése után csatlakozott az „Egészségügyi Világszervezethez”. Míg az ENSZ hivatalos jelenléti listáján az szerepel, hogy a brit delegációt irányító miniszter Hector McNeil volt, Hansard rögzíti, hogy ugyanazon a napon beszélt a parlamentben – tehát nem lehetett jelen New Yorkban. Nagyon kevés képviselő – még az egészségügyi miniszter sem – tudott a Nemzetközi Egészségügyi Konferenciáról vagy a WHO alkotmányának aláírásáról. Rendkívül szabálytalan, hogy az Egyesült Királyságnak nem kellett ratifikálnia tagságát, és hogy a kabinet nem tárgyalta és nem fogadta el ezt a nemzetközi megállapodást.

7. A Nemzetközi Egészségügyi Konferencia végén a WHO alkotmányát két „kormányzati tanácsadó” – Dr. McKenzie és Mr. Yates – írta alá az Egyesült Királyság nevében. Az Egyesült Királyság minisztere nem volt jelen, és az Egyesült Királyság tiszti főorvosa, Sir Wilson Jameson, aki részt vett a konferencián, nem volt aláíró. Felfoghatatlan, hogy egy ilyen fontos megállapodás aláírására anélkül kerülhetett volna sor, hogy az Országgyűlés tudott volna a folyamatról, és anélkül, hogy a kormány vezető tagjai is jelen voltak. Még az eredetileg aláírt Alkotmány törvényessége is kérdéses, mivel az aláírások nagy része csak gubacs volt, és hiányzott az aláírók nyomtatott neve és beosztása, amely kötelező érvényű dokumentumon.

8. A WHO létrejöttének egyik oka az volt, hogy átvegye az UNRRA funkcióit, egy korlátozott élettartamú, de hatalmas közegészségügyi hatáskörrel rendelkező testület. 1944-ben nemzetközi egészségügyi egyezményeket írt elő az egész világon, és jogosult volt arra, hogy elrendelje a vakcinázást bárkinek, akit választottak.

9. Egy másik szervezet, amely 1946-ban bekerült a WHO-ba, az LNHO volt. Mivel minden alkalmazottját a WHO-hoz helyezték át, az új szervezet beépítette az LNHO baljós múltjának nagy részét, beleértve a náci és fasiszta együttműködés történetét a második világháború alatt, az eugenika – a népességszabályozás és a sterilizálás – előmozdítását politikáiban, valamint a Rockefeller és Nagy Pharma érdekek.

Ideje a jogi lépéseknek

A WHO jelenlegi kétségbeesett hatalomrablása egyértelműen hosszú múltra tekint vissza. A WHO alaptörvényének 1946-os aláírása előtt már a közegészségügyet használták a globális ellenőrzés kiterjesztésének eszközeként. Az Egyesült Királyság népét és parlamentjét megkerülték és becsapták a WHO létrehozásakor, és továbbra is megtévesztette őket az Egyesült Királyság WHO-tagságának törvénytelensége az elmúlt 77 évben. De most kiderült ez a hatalmas csalás, és a jogi kihívásnak kell következnie.

A fentieket figyelembe véve a The Peoples Lawyers azt állítja, hogy:

Az Egyesült Királyság jogellenesen csatlakozott a WHO alkotmányához. Ezért nem jogszerűen WHO-tagország, és nem vonatkozhat rá a 2005. évi Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat, annak közelmúltbeli módosításai vagy semmilyen „Pándémiás Szerződés”.

Az Egyesült Királyságra nem vonatkozhat a WHO semmilyen diktátum, és nem kell további pénzügyi hozzájárulást nyújtania a WHO-nak vagy bármely társult szervezetnek.

A WHO-nak nyújtott korábbi hozzájárulásokat most vissza kell téríteni, mivel a WHO tudatosan megengedte, hogy meg nem választott tanácsadók törvénytelenül írják alá az Alkotmányt, és ezt ratifikáció nélkül.  

Felismerve a csalás mélységét, a WHO többi állítólagos „tagállamának” most is meg kell vizsgálnia, hogyan kerültek a WHO részeivé, népszavazás, sőt egyes esetekben ratifikáció nélkül. Itt az ideje, hogy az emberek számon kérjék a WHO-t. A The Peoples Lawyers jóvoltából immár bizonyíték van arra, hogy felszámolhatjuk ezt a hiteltelen szervezetet.

Hogyan lett a terrorista Tedros a WHO elnöke?- A tökéletes globalista életrajza Oltási kísérletek helyszínévé tette Etiópiát és Dél Afrikát Bill Gatest segítve 1986-ban, első diplomája megszerzése után Tedros csatlakozott az Etióp Egészségügyi Minisztériumhoz fiatal közegészségügyi szakértőként.

Tedros csatlakozott a  Tigray Népi Felszabadítási Fronthoz  . 2001-ben Tedrost a Tigray Regionális Egészségügyi Iroda vezetőjévé nevezték ki. 2003-ban egészségügyi államminiszternek (miniszter-helyettesnek) nevezték 2005 októberében Tedrost Etiópia egészségügyi miniszterévé nevezte ki  Meles Zenawi miniszterelnök , a Tigray Népi Felszabadítási Front részéről . Egészségügyi miniszterként Tedros kapcsolatokat alakított ki olyan személyiségekkel és szervezetekkel, mint Bill Clinton volt amerikai elnök ,  Clinton Alapítványa  és a Bill & Melinda Gates Alapítvány . 2010-ben az Egyesült Államok külügyminisztériuma Etiópiát az USA Global Health Initiative Plus országai közé sorolta, így az ország jobban hozzáférhet a közegészségügyi projektekhez szükséges forrásokhoz.

Etiópia egészségügyi minisztereként Tedros nagyon aktívan részt vett a globális egészségügyi kezdeményezésekben. Etiópia volt az első ország, amely megállapodást írt alá a Nemzetközi Egészségügyi Partnerséggel. A Roll Back Malaria Partnership elnöke (2007–2009), 2009 és 2010 között az UNAIDS programkoordinációs tanácsának, 2009 és 2011 között az AIDS, tuberkulózis és malária elleni küzdelem globális alapjának tagja, valamint a partnerség társelnöke volt. az anya-, újszülött- és gyermekegészségügyért (2005–2009). Tagja volt a  Global Alliance for Vaccines and Immunization  (GAVI) Testületnek, valamint az Egészségügyi Metrics and Evaluation Institute (IHME) és a Stop TB Partnership Coordinating Boardnak is. Tagja volt több tudományos és globális egészségügyi agytrösztnek is, köztük az  Aspen Institute-nak  és a Harvard School of Public Health-nek . 

A 2007 május 14-23 közt tartott Egészségügyi Világközgyűlés alelnöke volt. 2008-tól 2009-ig az egészségügyi rendszerek innovatív nemzetközi finanszírozásával foglalkozó magas szintű munkacsoport tagja volt. Gordon Brown és Robert Zoellick elnökletével .

2016. május 24-én, a 69. Egészségügyi Világközgyűlés alkalmával Tedros egyetlen afrikai jelöltként hivatalosan bejelentette, hogy az Egészségügyi Világszervezet főigazgatói posztjára pályázik , és a miniszterek jóváhagyásával. a kontinens egészsége. Genfben a jelöltség hivatalos megnyitóján részt vett az Afrikai Unió Bizottságának elnöke,  Nkosazana Dlamini-Zuma,  Ruanda és Kenya külügyminisztere , valamint Algéria egészségügyi minisztere. Az indulás során hangsúlyozták, hogy Tedros jelölése érdemei és termékeny nemzeti és globális bizonyítványai alapján történt. Kampányának szlogenje ez volt:

„Együtt egy egészségesebb világért”. Kampányának elnöke  Senait Fisseha , egy etió-amerikai jogász, a  Michigani Egyetem nőgyógyászati ​​és szülészeti professzora volt . Ebben az időszakban a Susan Thompson Buffett Alapítvány nemzetközi programokért felelős igazgatója volt. Ezt a posztot 2015 óta tölti be a nők egészségének és reproduktív jogainak globális előmozdítása érdekében. Később az átmenet csapatát vezette. Negash Kebret Botora, Etiópia genfi ​​ENSZ-nagykövete és nemzetközi szervezetek is kritikus szerepet játszott a kampányban. A kampányt részben a kelet-afrikai országok által létrehozott alap támogatta.Tedros felvette a Mercury Public Affairs nevű amerikai lobbitevékenységet is, hogy segítsen neki ajánlatában. 

A 2017. januári 140. ülésén a WHO végrehajtó testülete két titkos szavazás során a hat jelölt közül Tedrost választotta az éllovasnak. Mindkét forduló során ő gyűjtötte a legtöbb szavazatot Tedrost afrikai és ázsiai országokból álló blokk támogatta, beleértve Kínát is, amely jelentős befolyással bír ezekre a tagokra, míg az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Kanada... támogatását nyújtotta... David brit orvosnak.

Nabarro egy megfigyelő igazán csúnya választásnak nevezte. 

Tedrost az Egészségügyi Világszervezet 2017. május 23-án választotta meg az Egészségügyi Világszervezet főigazgatójává, ő lett az első olyan főigazgató, aki nem orvos , 185-ből elsöprő 133 szavazattal. Ő lett az első afrikai a WHO élén, valamint az első főigazgató, akit minden tagállam számára nyitott szavazáson választottak meg.  2017. július 1-jén lépett hivatalba öt évre. 

2017 májusában, közvetlenül a WHO-választás előtt történetek láttak napvilágot három lehetséges etiópiai kolerajárvány állítólagos leplezésével kapcsolatban 2006-ban, 2009-ben és 2011-ben. A kitöréseket állítólag tévesen akut vizes hasmenésnek (AWD) nevezték el. kolera tünete – a Vibrio cholerae laboratóriumi igazolásának hiányában, ezzel próbálva csökkenteni a járványok jelentőségét.  ENSZ-tisztviselők szerint több segélyt és oltóanyagot szállíthattak volna Etiópiába, ha a járványt koleraként igazolták volna. A vádakat Larry Gostin amerikai jogászprofesszor tette , aki a rivális brit David Nabarro jelölt tanácsadójaként tevékenykedett , és a The New York Times számolt be róla . Az Afrikai Unió ENSZ-küldöttsége elutasította a jelentést, mint alaptalan és ellenőrizetlen rágalmazási kampányt, amely kényelmesen csak napokkal a választások előtt jelent meg.  Tedros tagadta az eltussolás vádját, és azt mondta, hogy egyáltalán nem lepte meg, de eléggé csalódott az általa utolsó pillanatban végzett rágalomkampány miatt.  Amikor Tedrost a WHO új főigazgatójává nevezték ki, az állítólagos leplezés által érintett etiópiai Amhara közösség tagjai tiltakoztak a WHO genfi ​​főhadiszállása előtt. 

Tedros WHO-főigazgatói jelöltségét több etióp párt hevesen ellenezte, mivel korábban tagja volt a  Tigray Népi Felszabadítási Frontnak.

Tedros felügyelte a WHO által a  kivui ebolajárvány  kezelését. Korán járt a Kongói Demokratikus Köztársaságban és Kínában is a  Kivu Ebola járvány  idején . 

Tedros a WHO- nál az egyetemes egészségügyi ellátást jelölte meg a legfontosabb prioritásként . Kampányozott a témában, és ezt a hangsúlyt megismételte első főigazgatói beszédében, valamint az ENSZ Közgyűlésének 72. ülésszaka során  2017 októberében bejelentette felsővezetői csapatát, amelyben a nők a kinevezések 60%-át képviselik.  Míg Tedros dicséretben részesült a nemek közötti egyenlőség iránti elkötelezettségéért, kritikát is kapott az átláthatóság hiánya miatt. Tereza Kasajevát, az orosz egészségügyi minisztérium munkatársát nevezte ki a WHO Globális tuberkulózis-programjának vezetésére anélkül, hogy a civil társadalom közreműködését kérné; nappal a kinevezés előtt a civil társadalmi szervezetek nyílt levelet tettek közzé, amelyben a program új igazgatójának kijelölésére irányuló, nyílt, versenyeztetési eljárásra szólítottak fel. 

2017. október 18-án Tedros bejelentette, hogy Robert Mugabe zimbabwei elnököt választotta a WHO jószolgálati nagykövetének, hogy segítse Afrikában a nem fertőző betegségek leküzdését.  Azt mondta, Zimbabwe olyan ország, amely az egyetemes egészségügyi ellátást és az egészségfejlesztést helyezi politikája középpontjába, hogy mindenkinek egészségügyi ellátást biztosítson. Mugabe kinevezését súlyosan bírálták, a WHO tagállamai és nemzetközi szervezetek azt mondták, hogy Zimbabwe egészségügyi rendszere valójában visszafejlődött az ő rezsimje alatt, valamint rámutattak Mugabe számos emberi jogi visszaélésére. Azt is megjegyezték, hogy Mugabe maga nem használja saját országa egészségügyi rendszerét, ehelyett Szingapúrba utazik kezelésre.  Megfigyelők szerint Tedros egy kampányszívességet viszonoz. Mugabe az Afrikai Unió elnöke volt, amikor Tedrost az Afrikai Unió egyetlen jelöltjeként támogatták egy olyan homályos folyamatban, amely nem vett figyelembe olyan megfelelő alternatívákat, mint a mali Michel Sidibé és a szenegáli  Awa Marie Coll-Seck.   Ítéletét széles körben megkérdőjelezték a közösségi médiában. 

A Lancet , egy prominens orvosi folyóirat főszerkesztője Tedrost Diktátor-Generalnak nevezte.  A széles körű elítélést követően Tedros 2017. október 22-én lemondott Mugabe jószolgálati nagyköveti szerepéről. 

Tedros aggodalmát fejezte ki az etiópiai Tigray-konfliktus miatt. A török ​​Anadolu Ügynökséghez intézett megjegyzéseiben néhány etióp kormánytisztviselő névtelenül megvádolta Tedrost, hogy a 2020-as  tigrayi konfliktus során támogatást kért a  Tigray Népi Felszabadítási Fronthoz (TPLF) . Azzal vádolták, hogy nyomást gyakorolt ​​az ENSZ-szervekre, hogy megpróbálják visszatartani az etióp kormány TPLF elleni offenzíváját, valamint támogást kért Egyiptomtól és a kelet-afrikai országoktól a csoport számára. Etiópia vezérkari főnöke ,  Birhanu Jula Gelalcha  2020. november 19-én nyilvánosan megvádolta Tedrost, hogy támogatta a csoportot, és megpróbált fegyvereket szerezni nekik.  Tedros tagadta, hogy támogatást kért volna a TPLF- hez.  2022. január 14-én az etióp kormány követelte a WHO-tól, hogy vizsgálja ki Tedrost a TPLF támogatása miatt. 

Tedros azt tervezte, hogy már 2021 májusában újbóli kinevezését kéri a WHO élére. 2021. szeptember 22-én Németország ellenkezés nélkül javasolta őt további mandátumra.  Valójában október 29-ig 28 nemzet jelölte: Ausztria, Bahrein, Barbados, Botswana, Cook-szigetek, Horvátország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Indonézia, Írország, Kazahsztán, Kenya. , Luxemburg, Málta, Hollandia, Omán, Portugália, Ruanda, Szlovákia, Spanyolország, Svédország, Tonga és Trinidad és Tobago. Második ciklusra készült, mivel egyetlen ellenjelölt sem került elő.

2022. május 24-én nevezték ki újra, ellenvetés nélkül a 2022. augusztus 16-án kezdődő mandátumra. 

Forrás:

https://en.wikipedia.org/wiki/Tedros_Adhanom_Ghebreyesus

https://expose-news.com/2024/01/29/legal-action-for-the-uk-to-defund-and-exit-the-who/