Header Ads Widget

A migráció elleni fellépés csak egy elterelő művelet! Magyar zászlók mögé bújva, egy titkos megállapodás keretében, tömegével jöhetnek az új betelepülni vágyók!



Történelmi tény, hogy a magyarság kifosztása, eladósítása, megalázása és elüldözésére, már több évtizede tart, hogy ezzel előkészítsék a terepet a megszállóknak. Nem véletlen, hogy Izraelben folyamatosan magyar oktatás zajlik, hogy egy titkos megállapodás keretében szászezrek jöhessenek Magyarországra.  A befogadott jóakaróink egy része, tisztelet a kivételnek, már eddig is minden aljasságot elkövettek a magyarság ellen, ami csak létezik a világon! Többek között azt, hogy a Szovjetunió segítségével, diktatúrával, egy illegitim rendszert hoztak létre Magyarországon, hogy a hatalom közelébe kerülhessenek, amivel tönkre tették a magyarság életét. Megdöbbentő részletek

A Történeti Alkotmányunkkal, ami hatálytalaníthatatlan, már régen fel lehetett volna számolni Magyarország minden létező problémáját, csakhogy ezt tudatosan nem akarják, mert nem magyar lelkületű emberek kerültek kulcspozíciókba és egy illegitim rendszer fenntartásában érdekeltek. Ide tartozik az új messiás mesemondó Magyar Péter is, a bandájával együtt. Ez az illegitim rendszer teszi lehetővé, hogy olyan vezetők kerüljenek a hatalomba, akik váltva egymást nem magyar érdekeket képviselnek. Vagyis illegitim minden tettük!! Ezért nem volt valós rendszerváltás, ezért nem volt elszámoltatás, és ezért van az, hogy a hitelt, hitelből finanszírozzuk. Ma egyetlen párt létezik a Magyar országgyűlésben, a MI HAZÁNK, akik valós rendszerváltást és elszámoltatást akarnak. Amíg ez nem történik meg, addig soha, semmilyen pozitív változás nem lehetséges, és soha nem lesz valós magyar érdekképviselet a parlamentben. A történeti alkotmányunk kizárja annak lehetőségét, hogy olyan személyek kerüljenek hatalomba, akik nem a magyar nemzet érdekeit képviselik.

Az eladósított lakosság, a megélhetésünket és függetlenségünket biztosító mezőgazdaság felszámolása, és az egyre jobban romló gazdasági helyzet, tovább ösztönzi az embereket, hogy külföldre menjenek dolgozni, hogy ezzel is helyet készítsenek a betelepülni vágyók részére, amit magyar zászlók mögé bújva, az emberek félrevezetése mellett, már régen folytatnak. A probléma nem a békét szerető és törvényeinket tisztelő betelepülőkről van szó, hanem azokról akik az életünkre törnek, és kiakarnak túrni a saját hazánkból.

Az eddigi gyalázatos tevékenységüket figyelembe véve, arra játszanak, hogy a folyamatos betelepítésekkel, az egyre jobban csökkenő lakosság létszáma mellett, előbb vagy utóbb létrejön többségében egy álmagyar lakósságcsere, akik hűen fogják szolgálni az illegitim rendszert fenntartó politikusokat, akiknek küldetése szöges ellentéte, a magyarság küldetésével, ami nem csak a magyarság, hanem az egész emberiség pusztulásához fog vezetni.



Civilek az összefogásért