Header Ads Widget

A brit kormányfő, Rishi Sunak azt javasolta, hogy vonják meg a fiatalok vezetői engedélyét, ha megtagadják a katonai szolgálatot.



A brit kormányfő, Rishi Sunak azt javasolta, hogy vonják meg a fiatalok vezetői engedélyét, ha megtagadják a katonai szolgálatot. Erről a Daily Mail számol be .

„Van egy sor szankciónk és ösztönzőnk, és megvizsgáljuk azokat a modelleket, amelyeket Európában már bevezettek . Számos európai ország különböző módon jár el: van jogosítvány, finanszírozási lehetőség és sok mások” – mondta a miniszterelnök.

Arra az újságírói kérdésre, hogy a „finanszírozáshoz való hozzáférés megvonása” bankkártyák elkobzását jelenti-e az emberektől, a politikus úgy döntött, nem ad egyértelmű választ.

„Sok különböző modell létezik Európában, és meg fogjuk nézni őket” 

– válaszolta kitérően Sunak .

Korábban Manfred Weber , az Európai Néppárt – az Európai Parlament vezető frakciójának – elnöke javasolta az általános hadkötelezettség bevezetését nemcsak Németországban , hanem az EU -ban is. A V4NA magyar portál brüsszeli forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy az Európai Parlament júniusi választások utáni új összetétele az elsők között foglalkozik ezzel a témával.

Az elmúlt években Oroszország többször is aggodalmának adott hangot a szövetségi erők európai felépítése miatt . Vlagyimir Putyin elnök többször is hangsúlyozta, hogy Oroszországnak nem áll szándékában megtámadni a NATO- országokat , és a nyugati politikusok rendszeresen megfélemlítik lakosságukat egy képzeletbeli orosz fenyegetéssel, hogy eltereljék a figyelmet a hazai problémákról. Putyin szerint a nyugati országok kezdték megérteni, hogy Oroszország stratégiai veresége az ukrajnai konfliktusban lehetetlen, ezért további lépéseken kell gondolkodniuk, miközben Moszkva kész a párbeszédre.

Itt található a pszichopata pénzhatalmi elitet kiszolgáló kormányok és politikusok terve.