Header Ads Widget

Nem a világgal vagy a politikával van a baj, amit sokan gondolnak! A baj bennünk van!!


Minden problémát amit tapasztalhatunk az életünkben, azt mind kivétel nélkül mi hoztunk létre, és ha ebből a káoszból kiakarunk szállni, hogy egy jobb világot teremtsünk és békében élhessünk, akkor az ehhez vezető út az csak és kizárólag tőlünk függ senki mástól. Ha mi változunk, akkor a világ is változik körülöttünk. Aki erre nem hajlandó, annak soha nem lesz jobb ez a világ amiben élünk. A változáshoz nem kell mást tenni, mint  megismerni önmagunkat, és felszabadítani azt a teremtő erőt, ami bennünk van, ami egy a Teremtővel, ami örök életű, ami nagyobb tudással és hatalommal rendelkezik, és értékesebb mint bárki és bármi ami létezik a fizikai világunkban, ami vezérel bennünket, és amit nem lehet elvenni senkitől!! Mégis az emberek hatalmakra és másokra bízzák az életük irányítását, a politikusok és médiák teljes befolyásolása mellett.

Amíg az irányítást és megoldásokat a hatalmaktól, a politikai és gazdasági rendszerektől várjuk a saját és a világ problémáira, addig mindig csalódni fogunk, egyre nagyobb káoszt teremtünk, és soha nem lehetünk, szabadok, elégedettek és boldogok, mert a világunkat uraló pszichopata pénzhatalmi elit, és az őket kiszolgáló politikusok, elnyomó, ember, élet és Isten ellenes tevékenységet folytat a bolygón!! Ez biztosítja számukra a hatalmat!! Ők a dolgukat teszik és SOHA nem fognak változni.

Az emberiség jelentős része elszakadt a Teremtőtől és elfelejtette, hogy egy teremtett világban él, aminek van működtetője, vannak törvényei, és volt kezdete és lesz vége! Az ego vezérelt, és az anyagi világ  rabságában élő emberiség elfelejtette, hogy elsősorban szellemlények vagyunk. Elfelejtette, hogy minden ami a fizikai világunkhoz köthető az semmi nem stabil, minden múlandó, és az egymás anyagi kifosztására épülő gazdasági rendszereink nem fenntarthatók és nem adnak boldogságot!! Az emberek többsége a mulandóságot akarja biztonságossá tenni, a mulandóságot akarja megmenteni és az anyagtól várja a boldogságot úgy, hogy alapvető ismeretekkel sem rendelkeznek. Nem ismerik, az élet, az ember és a világ működését, mert nem tanítják. Azért nem tanítják, mert a hatalomnak, tudatlan, boldogtalan, egymás ellen felhasználható, kihasználható, és a végtelenségig manipulálható tömegre van szüksége.

A világunkat irányító pszichopaták, éppen most akarják felszámolni végérvényesen, a Teremtőnk és a lelkünk közötti kapcsolatot, a digitalizációval, a transzhunanizmussal, és a mesterséges  intelligenciával, hogy totális kontroll alá vonják, egy brutális népességcsökkentést hajtsanak végre, és rabszolgaként kezeljék a megmaradt emberiséget. Ezt a folyamatot szolgálja, a migráció, az oltás őrület és a háborúk!!!

HA NEM ÉBREDÜNK, NEM MI LESZÜNK AZ ELSŐ civilizáció, ami el lesz törölve erről a bolygóról, atombombástól, pénzestől, technikástól, és vallási dogmástól együtt, ha továbbra is egy olyan MEGOSZTÓ sátáni RENDSZERT és élősködőket tartunk hatalomban, akik a hazugságra és a pusztításra lettek teremtve, akik ember és Isten közé álltak, hogy az általuk létrehozott törvényekkel napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és ha kell egymás legyilkolására, hogy ez által biztosítsák saját hatalmukat.



Civilek az összefogásért