Header Ads Widget

Minden létező probléma, gonoszság, hazugság, pusztítás, szegénység, szenvedés, nélkülözés gyökere a TUDATLANSÁG!




A szennylapok tele vannak uszító hazugságokkal - legutóbb hogy nem látják el a sérülteket, hogy 75 felett nem jár ellátás, és ki tudja még mennyi szemétséggel és hazugságokkal etetik az embereket a balliberális oldalról.

Semmi nincs OK nélkül! Minden embernek olyan lehetőségei vannak ma ebben az országban, amilyen nem volt az elmúlt 20 évben soha, feltéve ha tud és akar valamit kezdeni az életével. Amíg másokban keresik a hibát, azért mert oda kerültek ahová kerültek, addig soha, semmilyen változás nem fog történni az életükben, csak a nyomor és a kilátástalanság. 

Hallott valaki az elmúlt 9 évben megszorító csomagokról? NEM! NA EZEK A TÉNYEK, a többi mind hazugság amivel napi szinten etetik és átverik az embereket!

Attól mert egy ország gazdasága növekszik, ettől még nem lesznek okosabbak az emberek és ez nem jelenti azt, hogy automatikusan mindenkinek több lesz a jövedelme vagy jobban fog élni mint korábban, ezért tenni is kell!

Lehet acsarkodni, elégedetlenkedni, követelőzni a kérdés csak az, hogy ki fogja finanszírozni azokat az embereket, akik a saját maguk által teremtett nyomorért másokat hibáztatnak és képtelenek semmilyen lehetőséggel élni? SENKI!

Ki fogja megtanítani és rávenni az elégedetlen embereket, hogy kezdjenek valamit az életükkel, hogy ne másoktól várják a melót, az ellátást és minden mást mint a kommunista rendszerben, hanem használják ki a piacgazdaság előnyeit és éljenek önálló életet? SENKI!

Akkor mit lehet ezekkel az emberekkel kezdeni, HÁT SEMMIT!

Az emberek alapvető dolgokkal nincsenek tisztában, és úgy gondolják hogy ma elegendő reggeltől estig dolgozni és nyugati színvonalú fizetéseket követelni.

Az alkalmazottak jelentős részének fogalma sincs arról, hogy ma miből lesz a fizetés és mekkora konkurenciaharc van a piacon, minden területen, AMIÉRT NAPI SZINTEN KŐKEMÉNYEN MEG KELL KÜZDENI, csak követelőznek, acsarkodnak és elégedetlenednek, ahelyett hogy kiváltanák a vállalkozási engedélyt és megmutatnák mire képesek elsősorban önmaguknak.

Minden gazdag nyugati fejlett társadalomra jellemző, hogy a működő nagytőke nagy része hazai kezekben van. Tehát ahhoz, hogy fejlődjünk, közelítsünk a fejlett országokhoz, hazai nagytőkések kellenek. Nyugaton ezt mindenki, még a leghülyébbek is tudják. A magyar hülyék még nem, és ahelyett hogy örülnének, nekiállnak tolvajozni.

Pedig a magyar fejlődés záloga, hogy minél több olyan ember legyen, mint Mészáros Lőrinc, mert csak ez biztosíthatja a fejlődést, aki egyébként több mint 20 ezer családnak ad munkát. Az idegen nagytőkés is és a hazai is profitot termel, de míg az idegen azt kiviszi, a hazai itthon fekteti be, ezáltal a gazdaság fejlődik, nő a GDP és az életszínvonal. 

Mekkora tudatlanságra utal az is, amikor nyugati színvonallal próbálják összehasonlítani a magyar gazdaságot vagy nyugati fizetésekkel. NEM EGYSZERRE INDULTUNK, MERT NÁLUNK A KOMMUNIZMUS URALKODOTT, amit nem megszüntettek hanem csődbe ment a felvásárló piacaival együtt, óriási pusztítást hagyva maga után. Most az emberek jelentős része ebből a felállásból akar nyugati jövedelmeket követelni. EZ EGY TUDATLAN, AGYMOSOTT TÁRSADALOM. 

A kommunizmust illegitim rendszerrel, diktatúrával, orosz segédlettel hozták létre, magyarul beszélő kártevők, akik lerohasztottak és szétvertek mindent, erkölcsi és anyagi szinten egyaránt. Az emberek álomvilágban tengődnek és fogalmuk sincs a realitásokról, sőt azokat tolvajozzák akik éppen ma több 10ezer számban adnak nekik melót ebben az országban.

Nem tudnak különbségeket tenni politikai teljesítmények között sem és nem is érdekli őket, mert a saját maguk által teremtett nyomort veszik alapul, hiszen ebben élnek, ebből indulnak ki, ez alapján ítélnek és ennek okait szeretnék másokra is szétkenni, eszükben sincs a hibákat önmagukban keresni. Azt várják el hogy mások oldják meg a tudatlanságukból okozott problémáikat.

Már nem emlékeznek a  BOKROS, GYURCSÁNY, BAJNAI MEGSZORÍTÓ CSOMAGOKRA valamint az IMF 6000 MILLIÁRDOS kölcsönökre sem, amit ki fizetett vissza? Hát a FIDESZ.  És ki küldte haza az IMF kifosztó bandát hogy ne szívják az emberek vérét, hát a FIDESZ. A munkahelyteremtésekről nem is beszélve, mert ma munkaerő hiány van. És kit támad a lebutított tömeg hát a FIDESZT! NA EZ A TUDATLAN TÖMEG A LEGNAGYOBB KÁRTEVŐ EBBEN AZ ORSZÁGBAN!

Nekik köszönhető az összes létező pusztítás ami érte ezt a nemzetet 2010 előtt, hogy a csőd szélére sodorták ezt az országot és ELADÓSÍTOTTAK MINDENT ÉS MINDENKIT. A nyakunkra hozzák újra és újra ezeket a nyilvánvaló hazug, nemzetpusztító, idegen érdekeket szolgáló ballib hazaáruló bandát, akiknek egyetlen céljuk van, a feltöltött kassza kiürítése, majd pénzhiányra hivatkozva az IMF bandájuktól hitelt venni fel és a lakossággal visszafizettetni. Nem titkolt globális tervük felszámolni a nemzetállamokat a nemzeti identitásunkat, a kultúránkat és mindent mást ami emberi és Isteni, mindezt megfűszerezve egy fajkeverő mingráns pusztítással.


Nézzük ki mit "lopott", ki hogyan "hazudik" és ki mit tett a magyar nemzetért és kik folytatnak rendkívül kártékony tevékenységet ebben az országban.További részletek: https://napitema.blogspot.com/2019/10/eleg-volt-hazudozasokbol-szemelyes.html


Ha másoknak is szeretnéd eljuttatni ezeket az információkat, akkor az alábbi szöveget és linket oszd meg a Facebook oldaladon, mert  korlátoznak és letiltanak minden olyan bejegyzést és webcímet, ami más megvilágításba helyezi a ránk ömlesztett információkat:

"Minden létező probléma, gonoszság, hazugság, pusztítás, szegénység, szenvedés, nélkülözés gyökere a TUDATLANSÁG! Részletek: https://twitter.com/napitema_hirek/status/1403542641049018370?s=20"