Header Ads Widget

Végre a hazaáruló nemzetgyülölő Lenin fiuk utódjai, nem csinálhatnak akármit a parlamentben!



Kétsége ne legyen senkinek hogy mire képesek ezek a hazaárulók, hogy a hatalom közelébe kerüljenek. Már egészen addig mentek el, hogy "A fideszesek vagyonainak elkobzásával kezdenék Magyarország felvirágoztatását". Hogy jól értsük nem azoktól vennék el, akik a csőd szélére juttatták, lerabolták és eladósították ezt országot, hanem azoktól vennék el, akik ki vezették az országot a csődből, 10ezer számra munkát adnak csalágoknak, és gazdasági növekedési pályára állították ezt az országot.

Ez nem újdonság hiszen régen ugyanennek a hazaáruló bandának az elődjei már megtették a kulákokkal, elképesztő pusztítást végezve. És utánna mi is volt? Hát a nyomor és a pusztulás. Nos megérdemli a sorsát az összes nyomorék aki még mindig ezekre szavaz és ezeknek a hazugságait osztja.

A lebutított csorda meg erre a pusztításra bármikor kapható, hiszen a saját maguk által teremtett nyomorból nem látnak kiutat és úgy gondolják ha elveszik a másik embertől, ettől ők tehetségesebbek és okosabbak lesznek sőt több lessz amit zabáljanak. HÁT TÉVEDNEK, MERT AZ ÁLLUK FELKOPIK! 

Lehet acsarkodni,  elégedetlenkedni, követelőzni a kérdés csak az, hogy mindezt a TUDATLANSÁGOT ki fogja finanszírozni? SOHA, SENKI

Na ez az amihez a BOLSEVISTA hazaárulók és támogatóik értenek. Elvenni a mások által megtermelt javakat, dőzsölni, élősködni és hülyülni a nemzet kárára.

Emlékszünk 2010 előtre amikor a GY.F bandája a csőd szélére sodorták ezt az országot? NEM VOLTAK ELSZÁMOLTATVA ÉS EZ ÓRIÁSI HIBA VOLT!

Hallott valaki az elmúlt 9 évben megszorító csomagokról? NA EZEK A TÉNYEK, a többi mind hazugság amivel napi szinten etetik és átverik az embereket! 

Az állati szintre süllyesztett tömeg már nem emlékszik a  BOKROS, GYURCSÁNY, BAJNAI MEGSZORÍTÓ CSOMAGOKRA valamint az IMF 6000 MILLIÁRDOS kölcsönökre amit nyomtalanul eltüntettek. És ezt ki fizette vissza? Hát a egyedül a FIDESZ.  És ki küldte haza az IMF kifosztó bandát hogy ne szívják az emberek vérét, hát egyedül a FIDESZ. És a csorda kit támad hát a FIDESZT! NA EZ A TUDATLAN BIRKA RÉTEG A LEGNAGYOBB KÁRTEVŐ EBBEN AZ ORSZÁGBAN!

Ez a hazaáruló  banda éppen most lopja szét ismét a feltöltött kasszát ahová betették a lábukat, miközben adnak a lebutított csordának lerágott csontokat, hogy legyen mit zabáljanak mint a disznók. 

Mutasson valaki 1 intézkedést amit a ballibek tettek a nemzet érdekében és nem önös vagy nem idegenérdekeket szolgát volna. ÉS EZEK MOCSKOLÓDNAK, BÁRKIVEL SZEMBEN?

Azokkal kellene megfizettetni az összes kárt ami érte ezt a nemzetet 2010 előtt, akik ezt a bandát a nyakunkra hozták,  mert nektek köszönhető minden pusztítás, hogy a csőd szélére sodorták ezt az országot. 

A nyakunkra hozzák újra és újra ezeket a nyilvánvaló hazug, nemzetpusztító, idegen érdekeket szolgáló hazaárulókat, akiknek egyetlen céljuk van, felszámolni a nemzeti identitásunkat, a kultúránkat és mindent mást ami emberi és Isteni és mindezt migráns fajkeverő pusztítással fűszerezve.

HAZUGSÁGRA, ÁLSZENTSÉGRE, NEMZETGYŰLÖLETRE ÉS AZ EMBEREK ÁTVERÉSÉRE ÉPÜL AZ EGÉSZ LÉTEZÉSÜK, AMI NEM 20 ÉVE KEZDŐDÖTT.

Az a globális háttérszervezet akik ezek mögött a hazaáruló politikusaink mögött állnak, ernyőszervezetként működnek és több kvalitatív mozgalmat uralnak, ilyen a klíma, a környezetvédelem, a tehetséggondozás, a CEU Sor.. hálózat stb..,stb... ISMERŐS? 

Úgy szereznek hatalmat az adott országban ahol éppen pusztítani szeretnének, hogy azt a látszatot keltik a hazaáruló politikusaikkal karöltve, hogy ők aggódnak az emberekért, tüntetéseket szerveznek, adományokat gyűjtenek stb...,stb.... Valójában mindez csak álca, a cél a feltöltött kassza kiürítése, majd az IMF bandájukat a nyakunkra tolni és a hiteleket a lakossággal megfizettetni. EZ VOLT MINDIG ÉS EZ LESZ EZUTÁN IS, HA NEM NYITOD KI A CSIPÁDAT, ja meg egy kis migráns pusztítással megtoldva.

A bal-lib bandának nincs más eszköze mint gyártani az ocsmány hazugságokat, kiforgatni a tényeket és lejáratni célszemélyeket, mert ők nem tudnak felmutatni semmilyen eredményt amit a nemzet érdekében tettek volna, így nem marad más mint ÁTVERNI AZ EMBEREKET ÉS hazudni éjjel nappal.






A BALLIB BANDA IGAZI ARCA!












SEMMI NEM VÁLTOZOTT!
A csordát neki lehet állítani bárkivel szemben,
mert tülságosan agymosott ahhoz, hogy
előre lásson dolgokat!







Nézzük ki mit "lopott", ki hogyan "hazudik" és ki mit tett a magyar nemzetért és kik folytatnak rendkívül kártékony tevékenységet ebben az országban.További részletek: https://napitema.blogspot.com/2019/10/eleg-volt-hazudozasokbol-szemelyes.html