Header Ads Widget

Gyurcsány Ferenc évértékelője és a hazug számai - A Magyar gazdaság Gyurcsány és a baloldal nélkül lesz egészséges!




Gyurcsány Ferenc rasszista DK elnök (mert aki rasszistáknak falaz, az rasszista) évet értékelt, és ezen az eseményen, mely szűk családi körben került megrendezésre, Feri sok évre visszanyúló számokat mutogatott. Biztos aktívan olvas bennünket, mert a megközelítése hasonló volt, csak épp a célja volt más: a közönség és az online nézők megtévesztése.
Az egyik ilyen grafikonnal azt próbálta elmesélni, hogy a Magyar gazdaság átlagosan nőtt. Nos ez még talán igaz is lenne az általa kiragadott országokkal (pl. Lettország – mi közünk hozzá?) való átlagos teljesítményt nézve, csakhogy ezt pont az a Gyurcsány mondja, aki padlóra tette a magyar gazdaságot. 2002-ben a V4 éllovasai voltunk, 2010-re sereghajtói, majd most ismét a dobogó tetején állunk. Miközben a többi tagország szépen lassan, nagyobb kilengések nélkül nőtt, Hazánk növekedése Gyurcsánynak köszönhetően nem volt ilyen kiegyensúlyozott, egy hatalmas lemaradást kellett ledolgoznunk, mely lemaradás a baloldal hazaáruló és totálisan inkompetens politikájának köszönhetően keletkezett.
A Magyar gazdaság ma stabil, a nemzetközi gazdasági minősítők folyamatosan felértékelik azt, és pozitív kilátást prognosztizálnak. A Magyar gazdaság Gyurcsány és a baloldal nélkül lesz egészséges!
ADD TOVÁBB
Forrás: Világbank.
https://data.worldbank.org