Header Ads Widget

A főpolgármester támogatja a Black Lives Matter-t, azaz az Antifa terroristákat, hiszen a számla ki van fizetve.



A főpolgármester támogatja a Black Lives Matter-t, azaz az Antifa terroristákat, akik embereket ölnek, fosztogatnak, rabolnak, anyagi károkat okoznak és történelmet hamisítanak.


Lepődjünk meg? Nem tesszük – a számla előre rendezve lett, amikor Soros 1 millió dollárt (amiről később kiderült, hogy inkább másfél) adott Karácsony Gergelynek „demokráciára”. Az Antifa terroristáit és ezt az egész Black Lives Matter rasszista mozgalmat is Soros találta ki és ő is támogatja, célja Trump leváltása, félelem és rasszizmus elterjedése az egész világon, hiszen egy rettegésben tartott, elszegényedett és megosztott társadalmat könnyebb szükség esetén megvásárolni, ha épp szavazni kell.

Az Antifa terroristái a „náci” szót mázolták a városligeti Churchill-szoborra.

Karácsony Gergely főpolgármester szerdai Facebook-bejegyzése szerint támogatja a Black Lives Matter (BLM) elnevezésű, szélsőséges amerikai, amúgy vállalatként működő mozgalmat, amelynek logóját, valamint a „náci” szót a városligeti Churchill-szoborra mázolták vandálok június 18-án hajnalban. A terrorszervezet aktivistái felelnek az USA-ban kialakult polgárháborús állapotok kialakulásért, miután egy rendőri intézkedés során életét vesztette egy színesbőrű bűnöző. Az eset csak ürügy volt az előre megtervezett, szervezetten kiképzett terroristák által irányított „mozgalom” kirobbanásához.

„Támogató empátiával követem az amerikai eseményeket, a Black Lives Matter mozgalmat” írta Facebook oldalára a „szeretett és szabadon választott” főpolgármester, ezzel támogatását fejezte ki az emberek bőrszín alapján való megkülönböztetése, a gyilkosságok, a rablások és a megfélemlítés tekintetében. A helyzet az, hogy nem lehet külön választani magát a „mozgalmat” és a tetteiket. Ha támogatja a mozgalmat, azzal együtt a tetteiket is támogatja.


Szerintünk minden emberélet fontos, azaz All Lives Matter


Forrás: magyarnemzet.hu