Header Ads Widget

Elmondja a lánya az igazságot a baloldali kamuvideó főszereplőjéről!



Németh Athina lánya beszél édesanyjáról.



Lánya szerint megrögzött hazudozó a baloldali kamuvideó főszereplője

Megrögzött hazudozó és sosem járt Németországban egészségügyi képzésre - ezt mondta a Hír TV-nek adott exkluzív interjújában a baloldali kamuvideóban szereplő nő lánya. A most először megszólaló, de neve elhallgatását kérő asszony elmondta: édesanyja azért vállalt több alkalommal betegápolást, mert gyógyszerfüggő és így akart nyugtatókhoz jutni. A baloldal bár elismerte, hogy nem ellenőrizte a felvételen szerepeltetett nőt, mégis közzétettek a videót.

Elhunyt édesapja nevét akarja bemocskolni hazudozásaival Németh Athina, amit nem hagyhat- ezért akart exkluzív interjút adni televíziónknak az baloldali álmentős kamuvideó főszereplőjének lánya. A nő azt állítja: anyja megrögzött hazudozó. Születési anyakönyvi kivonattal azt is igazolta, hogy anyja igazi neve valójában nem is Németh Athina, hanem Németh Gertrúd Aténé. Már gyermekkorában vizsgálták beteges hazudozásai miatt.

A baloldal videójában állítottakkal ellentétben a nő soha nem volt mentőtiszt.

Lánya szerint az is hazugság, hogy Németországban szerzett szakmai képesítést.

A nő elmondása szerint anyja gyógyszerfüggő, beteggondozást pedig azért vállalt, hogy így jusson nyugtatóhoz. Németh Athinát 2008-ban kuruzslásért, a kilencvenes években pedig sikkasztásért is elítélték.

Németh Athina lányának van egy testvére, édesanyja azonban azt is állította, hogy mindössze egy gyermeke volt, aki tizenkét éves korában autóbaleset következtében a karjai közt halt meg. A nő szerint orvosi segítségre lenne szüksége az anyjának.

A nő hozzátette, édesanyja mindenhol megpróbálja felhívni a figyelmet a történeteire. Elképzelése szerint így találhatott rá az MSZP, valamint a Párbeszéd is.

Az ellenzéket is megosztja a baloldali kamuvideó

Már az ellenzéki pártokat is megosztja a baloldali álmentős kamuvideó. A Jobbik EP-képviselője híradónknak azt mondta: a készítőknek vállalniuk kellene a felelősséget, és bocsánatot kellene kérniük a félrevezetés miatt.

A baloldal kamuvideójában egy magát mentősnek kiadó nő arról beszélt, hogy a kórházkiürítések miatt elküldött 10 betegből 9 meghalt. Azóta azonban kiderült, az egész nem volt igaz, Németh Athina soha nem volt egészségügyi dolgozó, sem az OMSZ-nél sem pedig más, magánszolgáltatónál nem ismerik.

Semmi sem igaz Németh Athina történeteiből-ez nyilatkozta a Hír TV-nek adott exkluzív interjúban a baloldali kamuvideó főszereplőjének lánya. A nő elmondása szerint anyja megrögzött hazudozó. A botrányos felvételen elhangzottaknak és Németh Athina hátterének a Hír TV utána tudott járni, ezt azonban egyetlen baloldali párt sem tette meg.

A Párbeszéd frakcióvezetője például mindenféle ellenőrzés nélkül többször felhasználta a történetet parlamenti felszólalásaiban, sőt a közösségi oldalán is posztolt az esetről Kásler Miklóst és Orbán Viktort támadta. Szabó Tímea ugyan azóta már eltüntette az írást az oldaláról, bocsánatot azonban nem kért a valótlan állítások felhasználásáért.

Ahogy a botrányvideót elkészítő MSZP-sem.

A párt elnöke nemrég az ATV-ben azt mondta: a belső vizsgálatot 24 óra alatt lefolytatták, a felvételt készítő Korózs Lajos pedig nem hibázott.

Azonban már az ellenzéket is megosztja a kamuvideó.

Gyöngyösi Márton hozzátette: a baloldal félrevezette a közvéleményt a videóval, ami szerinte különösen sajnálatos.