Header Ads Widget

Karácsony Gergely meló helyett hazudozik, privát üzenetek küldözgetésével és a káosz teremtéssel van elfoglalva, miközben 180 milliárd forint van a bankszámláján értékpapírban



Karácsony rákapcsol: most már nem csak posztolgat munka helyett, hanem privát üzenetekben zaklatja a budapestieket és tömegrendezvényt szervez a rakpartra.

Ezzel a performansszal arról szeretné elterelni a figyelmet, hogy a rendelkezésére álló pénz, tervek, engedélyek és minden szükséges "papír" ellenére miért nem képes elkezdeni a Lánchíd felújítását már 8 hónapja.

Többen jelezték szerkesztőségünknek, hogy az ilyen megkeresések számukra nemkívánatosak, azt zaklatásnak tartják, ha egy politikus nézegeti a profiljukat és üzenget nekik.

Azt tanácsolnánk Karácsony Gergelynek, hogy kapja össze magát, és kezdjen el dolgozni, mert az általa mesterségesen okozott dugókban ülő szimpatizánsait hamar elveszíti. Vajon azokon az utcákon élő emberek, ahol épp elvonta a pénzt, és a korábban beígért fejlesztések elmaradnak, mit szólnak a főpolgármester teljesítményéhez? Vajon a több százezer nyugdíjas és rászoruló mit szól ahhoz, hogy behazudta nekik a fűtéstámogatást, a végén meg nem kaptak semmit? A panellakások lakói hogyan reagálnak arra, hogy panelprogramot ígért, közben erről is kiderült, hogy egy szimpla választási hazugság volt? És a nagy zöldek hogyan vélekednek arról, hogy minden Budapesten született gyermek után egy fát ígért elültetni, közben október óta már 9000 gyermek született Budapesten, de egyetlen fát sem ültettek, csak kivágják azokat...

Karácsony Gergely alkalmatlan egy falusi klub vezetésére is, nem beszélve nemzetünk fővárosának vezetéséről.

Karácsonynak csorog a nyála egy jó kis kormányellenes tüntetésért, de már arra is képtelen, hogy ezt precízen megszervezze.

A hirhugo.hu, a szocik propaganda oldala lehozott tőle szombaton egy bejegyzést, csak az a baj, hogy az nem található a forrásként megjelölt Facebook-oldalán. Utóbb kiderült, hogy nem is a közösségi médiában, hanem privát üzenetben, a Messengeren értesítette a szimpatizánsait a tüntetésre. Homályoszlató üzenetében Balogh Samu, a főpolgármester közölte, hogy hetek óta érződik az igény egy egyértelmű kiállásra a budapestiek védelmében, erre szerveződik az akció vasárnap.

Szóval: nem elég, hogy Karácsony Zugló után főpolgármesterként is kezd padlót fogni, de most bizonyítékát adta annak is, hogy baloldali politikusnak is csapnivaló.

De lássuk a lényeget, amelyet Karácsony és a szocik propagandaoldala, a hirhugo.hu közös erővel ilyen ragyogóan beharangozott.

„Rendkívüli: Karácsony bekeményít, tüntetésre hívja az ellenzékieket – itt vannak a részleteket.” Ezzel a címmel jelent meg írás a portálon, ahol ugye „okosan „Karácsony Gergely Facebook-bejegyzésére hivatkoznak, ami így szól:

„A kormány büntetőhadjáratba kezdett Budapest ellen. A tiszta és világos választói akaratot költségvetési eszközökkel, a városunkra szabott igazságtalan és káros megszorításokkal akarja felülírni.

Ezért kérlek, hogy most vasárnap, június 21-én délelőtt 10 órától 11 óráig a megnyitott pesti alsórakparton, a Lánchíd melletti részen, a Magyar Tudományos Akadémia előtti szakaszon álljunk ki együtt a fővárosunkat fojtogató elvonások, a kicsinyes politikai bosszú ellen. Örülnék, ha újra találkozhatnánk és válthatnánk pár szót vasárnap”.

Az külön pozitívum, hogy Karácsony csak a szimpatizánsokat, a haverokat hívta meg. Nyilván tisztában van vele, hogy mások úgysem mennének el, mert nem akarják égetni magukat. Számukra ugyanis tiszta sor, hogy nem a kormány akarja felülírni a választói akaratot. Épp ellenkezőleg, a telhetetlen főváros akar mind több pénzt kizsarolni a kormányból, amihez ürügyül használja most éppen a Lánchidat.

S miközben a vélelmezett pénzhiánnyal gerjeszti a konfliktust, szítja az elégedetlenséget a kormánnyal szemben, aközben 180 milliárd forint van a bankszámláján értékpapírban, s veszélyhelyzetet kihasználva az utolsó pillanatban még egyszemélyben döntött arról, hogy ezer millió forintot költ saját második otthonára, a főpolgármesteri hivatalra.

Ilyen ez a KariGeri, akinek a zsebében mindig ott van a kettős mérce.

Akik elmennek holnap, azok is csak ezért teszik, hogy ha már meghívták, ne bántsák meg a régi haver érzéseit.

Ők is pontosan tudják, hogy kamu(geri) az egész.


Forrás: https://888.hu

Karácsony Gergely ismét mellébeszél - Az álhírekkel szemben az idei évhez képest 16 százalékkal emelkedik az önkormányzatok költségvetési támogatása, 739 milliárd forintról 857 milliárdra. 







ADD TOVÁBB!