Header Ads Widget

Tiszta szégyen ez a Momentumos Donáth Anna, aki elkezdte szervezni a magyar anarchiát!



Még tombolnak világszerte az amerikai zavargásokon felbuzdult szélsőbaloldali csoportok és anarchisták, akik az antirasszizmus jelszava alatt borítanák lángokba a világot, de az aktuálisan a brüsszeli buborékból jelentkező momentumos üdvöske, Donáth Anna mégis úgy érezte, feléjük kell kacsintani. 

A Black Lives Matter (BLM) mottó mintájára Donáth egy a Roma élet is számít című képpel jelentkezett, igazítva a rasszizmusellenes világforradalom ok és célrendszerét hazánkhoz. “Arra nem tudok hatással lenni, hogy az Egyesült Államokban milyen módon védik az emberi jogokat – de arra igen, hogy a magyar társadalom mit fogad el, a hatalom pedig mit tesz ilyen ügyekben” – fogalmaz Donáth az Egyesült Államokban uralkodó szélsőbaloldali anarchisták által szított lincshangulat kapcsán. 

Az igazán gyomorforgató viszont talán az, hogy éppen az beszél a cigányellenesség leküzdéséről, aki rendszeresen ekézi az Európai Parlament roma alelnökét történetesen azért, mert Járóka Lívia személyében az egy fideszes képviselő.

(pestisracok.hu)


Amikor legközelebb szavazni mész, és jót akarsz tenni ennek az országnak, akkor néhány alapvető dolgot ismerned kell! Kattints a részletekért. https://www.napitema.com/2021/06/ennek-partok-nem-fognak-orulni-amikor.html